Beauty Conscious | Cabaran Aura White 900 000mg ❤

Assalamualaikum

Dewasa ini, berpusu pusu lambakan produk kecantikan di pasaran. dan dewasa ini, ain sendiri heran kenapa ain harus guna ayat buku teks padahal nak buat entry je -.-'. okay. berbalik kepada entry super serius.

Motifnya di sini, kita semua sangat pentingkan kesihatan dan kecantikan. lagi lagi, kita ni yang perempuan. Beauty consciousness memang penting di sisi perempuan. even kawan kita buat proclaim 'cantik? jadi diri sendiri pun dah cukup la' , 'eh laki aku dah terima aku seadanya'. Namun, bila boypreng datang rumah tetap tabur muka dengan bedak ruam bayi. mohon, nak putih sikit.hmmpp -.-'

kalau yang lelaki toksah cakap la. terus terang ain cakap. sangat awkward bila jumpa lelaki masa depan. Setiap kali jumpa dia dan setiap kali itulah dia akan tanya

'ain rindu kat sapa ni, jerawat banyak naik ni?'
*konon konon sambil buat muka jelouz comel dia ^^


kat situ baru iols tersedar kalau sorang lelaki dah tegur, that's mean ada seribu lelaki metroseksual yang akan cakap pekara yang sama. lelaki akay! lelaki yang dulunya 'alahh, jerawat je pun tak matinya'. tapi lelaki sekarang, nampak seketul jerawat kat dahi terus gugle produk yang boleh hilangkan jerawat dalam masa patploh saat. itu lelaki sekarang. dammn!

tak puas hati lagi, balik lepas jumpa lelaki masa depan, terus tenung muka depan cermin, 'omaigad! kulit aku sangat ugleyyhhh!!!' nak dibandingkan dengan lelaki masa depan, kulit sangat bersih, umpama tak pernah wujud seketul jerawat pun kat muka, apatah lagi kumis yang mencacatkan maskulin dia. lagi lagi bab kesihatan diri dan kulit --"

inilah sebab musabab ain buat entri ini, untuk kita sama sama sedar bahawa, hanya dengan satu produk baru, boleh pulihkan kecantikan dan kesihatan kulit kita. lebih lebih lagi yang berumur 20 an ke atas. Dulu ain pakai pelembab badan dan pembersih muka saja. tapi sekarang sejak makin dah dewasa, makin kulit demand lebih. dengan kekurangan kekangan masa, nak buat banyak celah perkara dalam masa satu hari. tidur pukul 3 bangun pukul 7 pagi. really bad for health ain!


sebab itu kulit cepat kusam, wrinkle, selulit satu badan, badan cepat letih. plus, kalau yang spesis malas minum air masak 8 gelas sehari. memang sangat menganggu sistem hidrasi tubuh badan. haus, kulit kering, tapi malas nak minum. meh sini ain cocok montot dengan pensel stabilo!

ini yang ain nak kongsikan. ya, ain tau produk Aura White ni dah tak rare di mata korang. korang pergi lah di celah mana, pesbuk, twitter, keek, gugel, kedai toko jamu merata tempat produk ni dijual. pada mulanya, memang ain tak percaya dengan keberkesanannya, 'elleh, produk kecantikan asyik asyik promot kulit cerah gebu dalam masa 7 hari, pirahh'. tapi kan kan kan...


sangat sesuai pakej product Aura white ni untuk taraf student macam ain. dengan hanya harga RM150 ain mampu dapatkan kulit halus, mulus, putih, gebu dalam masa yang singkat. dengan harapan dalam masa sebulan akan datang ain mampu hilangkan bintik bintik yang jelas lagi nyata tertempek kat muka. lepas ni dah tak payah tonyoh lebih foundation untuk tutup segala cela kat muka sebelum pergi kerja. ehehew 


lepas pertama kali ain sendiri yang amalkan minuman supplement nutrisi tambahan ni dengan 5x stem cell apple, rosella, tomato, strawberry, berry kan memang ain dapat rasakan kesan yang superb lagi mabeles. baru tiga hari minum. kalau dulu kulit nak belai kulit sendiri pun sangat malas, tapi sekarang memang cambest belai kulit sendiri halus, lembut macam bayi. hihiks.

ladies pun patut cuba tau! patut pulihkan kesihatan kulit dan kecantikan diri. memang patut la kak Hanez Suraya makin gebu, cerah, halus, mulus je kulit. ingatkan buat suntikan botox. rupanya hanya dengan harga RM150 Aura White memang tak menyesal amalkan supliment nutrisi tambahan ni. memang berbaloi!



sebab tu sekarang ain lebih selesa amalkan minum suplement nutrisi tambahan Aura White. hanya dengan 1 jar white-pinkish omey, cukup hanya 2 gelas shaker setiap hari, ditambah dengan rasa berrylemon mengalir dalam tekak sudah cukup buat kita rasa kulit kita gebu, disamping perlahan lahan bertungkus lumus mencerahkan kulit dan memberi nutrisi untuk sentiasa sihatkan kulit kita. alolo senang je kan :') 

for those yang tak suka dengan perisa lemonberry, perisa coklat pun ada tau! lagi yummy >.< plus, coklat pun bagus untuk sihatkan kulit. meh sini ain nak cubit sorang sorang yang cakap coklat mengemokan!



nak selim melim dengan Aura Slim pun boleh. haissh! boleh dikatakan produk Aura White ni memang cukup pakej la dengan 23 kesan luar biasa, nak kurus, cantik, sihat, beri tenaga, complete! memang tak menyesal la kenal produk Aura White ni.


benda best mesti la kena sama sama cuba kann! tak best la kongsi sensorang untuk kesihatan dan kecantikan sendiri. 



saja nak buat korang jelous gileouss dengan 13 freegift yang ain dapat. antaranya shaker, sabun beras, naturactor, Aura White mask, Naturgo mask, Sheishedo mask, hair vitamin, lips mask dan lip tint. memang lumayan kann. bukan senang tau nak dapatkan semua yang barang kita idamkan sekaligus tau. maka kawan kawan jom cepat rebut peluang lumayan ni tau! 

cara nak minum sangat senang. masukan 1 spoon Aura dalam air 120ml. kendian shake, shake, shake! tengok gambar kiri sebelum shake, dan kanan selepas shake. nampak yummy dengan perisa lemonberry sudah cukup buat orang terliur dan sejuk je tekak tau! amalkan minum semasa perut kosong pagi dan malam. minum ni pun dah boleh buat perut ain kenyang.kui.



kalau nak produk Aura White, boleh cari di website Aura White Felinna Beauty. ada macam macam jenis produk kecantikan yang murah dengan harga, murah dengan freegift, siap ada gabungan pakej lagi. memang berbaloi. kalau nak beli tu jangan beli Aura White 900 000mg saja, beli ikut pakej. sambil nak cantik dan sihat boleh kuruskan badan jugak kann. All woman can beauty gitew. tak semena mena, terus highlight website ni. heeee ^^

kecantikan tu sangat subjektif. setiap orang ada kecantikan yang tersendiri. kita tak boleh nak cakap sesuka hati tentang kecantikan orang lain. makanya di sini, ain nak ajak semua ladies jom kita start jaga kecantikan dan kesihatan diri kita, supaya lepas ni tak ada sorang lelaki metroseksual boleh mempertikaikannya. puih! mana kita tau, kalau Bella Swan jumpa ain, dia terkinja kinja sambil hentak hentak kaki kagum dengan kecomelan ain. terus Edwar Cullen lamar ain jadi wife dia (cehh! masuk bakul angkat sendiri.ehew).

terima kasih sudi baca ^^

18 sayang Ain Dzaya ♥:

Anis Athia berkata...

Alamak sakit montot anis! Muhehe! Sekarang aura white pulak.. Banyak nye beauty supplemet sekarang ni >_<

Liyana Erythrina berkata...

officemate yana pon ada guna produk ni. mmg obvious die punye effect tuu

PakcikLie PCL berkata...

pcl singgah baca..., nk komen apa pon tak tau..so,jaga kesihatan diri untuk diri sendiri serta lebih kuat beribadat kepadaNya.

azrul perasit berkata...

wah makin hangat benda alah ni sampai lelaki pun ada yg minum ke..
huhuh

Jue Derella berkata...

Kenapa kawan sy mkn, dh lebih seminggu tp xde kesan ap2 pun... ke dia salah makan?

Ain Dzaya berkata...

@Anis Athia : terlalu banyak pun bahaya jugak anis..kene berhati hati pilih cz banyak sangat produk yang tak original sekarang..

Ain Dzaya berkata...

@Liyana Erythrina : betul ke? ain pun sedang tunggu result yang super maksimum tu ^^

Ain Dzaya berkata...

@azrul perasit : lelaki zaman sekarang pun dah pandai pentingkan kesihatan diri. kagum betul..

Ain Dzaya berkata...

@Jue Derella mayb cara dia ada sikit salah kot, nanti ain share kat blog pasal masalah ni ..

Ain Dzaya berkata...

@Jue Derella mayb cara dia ada sikit salah kot, nanti ain share kat blog pasal masalah ni ..

Ain Dzaya berkata...

@PakcikLie PCL ; terima kasih PCL. ain pun berharap begitu jugak :)

Ain Dzaya berkata...

@PakcikLie PCL ; terima kasih PCL. ain pun berharap begitu jugak :)

Arol Mubin berkata...

Aura White memang tengah femes sekarang nie. Tapi Arol masih belum berani lagi nak cuba produk yang kena makan/minum walaupun jerawat semakin menggila kat muka nie. Hahaha! :D

Deqla Manjew berkata...

amboii byknye produk kecantikan dia..no wonder la menten cun biarpun jerawat ada seketoi kat situ..hihi...

Si Matatajam berkata...

Raya ni halus mulus la wajah Ain mcm hanez...

nur atikah berkata...

Salam, sy nk tny. Apa beza aurawhite choc dgn berry? Yg mn lbh bettr? Klu ambl yg choc kna ambl yg berry skali ke? Ramai yg suggest ambl yg choc pg dn berry mlm. Mohon penjelasan.

.::: Princess MOMOY :::. berkata...

wahh..bestnya baca review dear kalau menjadi.

Tanpa Nama berkata...

Wah aura white mmg menjadi kesannya..dulu klu berlari sikit or berpeluh sikit daa rse oily muka ..tp daa lepas guna aw..terus je rse cm basah2 muka ..daa x oily sngt..sy beli ngn kwn rm 110 je..klu ad yg tengh cri nk beli contack la dye ni meh nk bg no 01152897268 cumanya bole ws je dealer ni sbb ktenye busy