HOTips AIN DZAYA | HILANGKAN JERAWAT DI BADAN.


Assalamulaikum...
Mengikut ramalan semalam, dijangkakan bahawa esok ain akan bangun pada pukul 1 tengah hari....tapi, ramalan meleset pukul 7 ain dah bangun....tidak!tidak!tidak! pejamlah semula wahai mata!

takmo!takmo!

Bangun pagi tadi sebelum mandi, dengan muka sememeh, taik mata betempek ain terus tenung lama lama cermin besar gedabak dalam bilik..dah lama kan tak tenung cermin nie lama lama kan...hehew.. pusing kanan... pusing kiri... pusing kanan... tengok belakang...... 
HAAMAAIGADD!! Jerawat belakang badan dah hilang....yesh!yesh!yesh! ke-eksaited-an yang tak mampu digambarkan rasa macam nak cium muahh muahh jer cermin besar gedabak yang berhabuk nie...lep u!lep u!

Perasaan teruja pagi nie, paksa paksa ain suruh cepat cepat hapdate belog kesayangan ain....dengan harapan kembang kempis kembang kempis repoter The New York Times sudi interbiu ain untuk tajuk muka depan sokabar "HOTips AIN DZAYA : Jerawat belakang badan hilang!!".

*sila guna mood tengok Medical Fact kat tibi.

Anda inginkan kulit putih lepuk seluruh badan, bersinar sinar sampai orang tertukar anda dan cermin ? Bebas dari jerawat, bintik bintik hitam, bintik bintik putih? Bebas dari parut jerawat? Inginkan kulit licin berseri mengikut keselesaan wanita Asian dan UV protection yang tinggi? disamping bau badan anda harum sepanjang masa tanpa perlu mandi berejam jam?!

Semuanya tarjawab di sini :

Nivea Extra Whitening Inner Cell Repair Body Milk

Inilah rahsia ain selama dua bulan nie...bulan lepas ain beli dekat Watson sebab masa tu ada sale. Disebabkan ain nie agak gelojoh bila tengok barang barang yang point tinggi kat Watson. murah pun murah. Sebelum orang lain rembat dulu, ain rembat awal awal lagi sebelum terlambat.hak.hak. Masa tu ain guna seminggu sekali jep Nivea  nie sebab time tu tengah hangat guna losyen garnear dengan harapan kulit yang hitam legam nie bakal jadi putih lepuk semula disebabkan selalu aje berjemur kat site dan jerawat badan cepat hilang kes perasaan budak kecik ta hengat dunia main air di Gambang Waterpark!huh! 

Kerana Nivea wangi..rasa macam dibelai je bila pakai!hehew...ain start guna Nivea Extra Whitening Inner Cell Repair Body Milk  awal bulan ni sebab dah beli takkan nak simpan jadi makanan lipas dalam almari.haishh! bila dah pusing pusing.....memang tanjat gugurl! bila tengok...jerawat belakang badan dah hilang! bukan tu aje...kulit yang hitam legam baru perasan dah cerah dah seket! nampak sangat tak care kat anggota badan..ceeiitt!!


Dengan itu ain nak rasmikan bahawasanya ain peminat setia NIVEA! Takmoh yang lain dah! Siyes, sayang NIVEA je! SELAMAT MENCUBA!


Sebelum itu picit sini, 
untuk mereka yang gwiyomi 

CLICK BANNER!


11 sayang Ain Dzaya ♥:

Selendang Merah berkata...

ain kalau lelaki pakai menjadi x??

hehe

EYFAalias berkata...

pehhh. nasib eyfa jenis xde jerawat, dkt muka mahupun badan. kalau x dh tentu kena beli mcm2 nk kasi hilang jerawat. hehehe.

Paris Lipton berkata...

eh yeke? ikot org kot, sy pakai cm xsesuai.....wuwuwu *terjun laut

ain dzaya berkata...

@Selendang Merah heheww..menjadi kot!

ain dzaya berkata...

@EYFAalias uhh! ain ta pandai jaga kulit elok2 lah ...sobsobsob

ain dzaya berkata...

@Paris Lipton maybe kot..ehee

Addin berkata...

uit, menarik :D

ain dzaya berkata...

@Addin wajib ikut nieyh!

Tanpa Nama berkata...

kak ain pakai bila bnda ni?selepas mandi ka?

bEll~ssi :) berkata...

awak, salam.. mmg boley hilangkan jerawat badan ? takde la teruk but ada laa.

bEll~ssi :) berkata...

mmg elok ye? takde la banyak jerawat but ada laa. serius? nak beli. hehe