Yuyu Zulaikha bersama kecintaan Ain ;')

Assalamualaikum  ^^


Pagi yang hening ini ain sudah gian mencurahkan idea dari ladang teh sebagai brekpes di pagi hari.

Siapa cakap ain nak berhenti blogging meh sini nak sepuk. haish!! kurang wajarlah secara tidak rasminya ain buat keputusan nak berhenti blogging, ke mana ain nak simpan belog kecintaan ain nie. Tidak menyangka juga ada yang rindukan tulisan tulisan yang memang sentiasa tiada motif untuk di tatap dan di simpan dalam tabung hati. Terharu.sob.sob.sob. 

Jangan bersedih sedih lagi ya. Ain dah kembali berblogging. cuma kebelakangan ini ain mulai aktif dengan manage event event universiti menyebabkan ain tiada kekangan waktu yang spesifik untuk berblogging apatah lagi berblogjoging....tapi apa apa pun...ain tetap akan terus bersama semua dengan kecintaan ain yang sentiasa suppport ain untuk terus berblogging.

Maap. Ain memang suka ceramah panjangpanjang untuk lepas gian.

Ahh....untuk pesday minggu ni idea yang mencurah curah dari ladang teh tiba tiba menghilang.
spisless!spisless!spisless!spisless! gara gara kakak kesayangan ain nie, Yuyu Juleka.


Kau mampu?

Tanjat gegerl taw bila tengok Yuyu Juleka sudi follow belog tanpa manfaat nie....nak nanes sambil makan cekelat daim lah....hua.hua.hua. kak Yuyu..kak yuyu...spisless lah. terima kasih kak yuyu. ain tataw nape kak yuyu follow belog ain, sebab tiada motif yang sah kat belog ain nie, apatah lagi ilmu yang berguna sebagai ubat hati dan jantung.

Ramai belogger asik cakap pasal lep.
Hambek nie la, sebagai brekpes hati ye. Harap boleh la jadi pengubat hati rindu yang lara.


tata~

p/s : class kul 10..jum mandi dulu :) teeheee..

18 sayang Ain Dzaya ♥:

cik najihah berkata...

untunglaa...

A retarded kitty berkata...

fuyoo!

amna berkata...

wah, blogger terkenal add dia :)

..cik gugu.. berkata...

bertuahhhh~

apik pehe berkata...

huhu..update cepat!!

yuyu Zulaikha berkata...

sape minah tuuu?? hishhh... tak suka dia.. huhuhu :P

cik ungu berkata...

bertuah laa cik ain..;)

Puteri Iqa Izyan berkata...

hehehe. suke letew ^_^

teyn teyn berkata...

wow .. yuyu pon follow . tp no wonder la .. blog ni mmg best ;)

Ain Dzaya berkata...

cik najihah :aishh! nnti ain suh kak yuyu juleka folow belog najihah..belog najihah pun bez juga taww!

Ain Dzaya berkata...

the retarded kitty ; hehehew...retarded kitty nie...jgn teruja sangat..rindu la nak lepak belog mengarut awk nieyh..

Ain Dzaya berkata...

amna : heheww...

Ain Dzaya berkata...

teyn teyn : heheheww..mekaseh teyn teyn..takdelah...blog ain simple mimple...

faridah nazurah berkata...

fuyooooo untunglah..

Ain Dzaya berkata...

@yuyu Zulaikha yuyu...ngadekan..eeii!! minah tu chumil la...

Ain Dzaya berkata...

@faridah nazurah apelah yg ada sgt kat belog tulang ikan nie..hehe

Ain Dzaya berkata...

@apik pehe okeyh! menurut perintah!

Mishter Izwän berkata...

ain ada bakat jadi pakar ceramah motivasi ni, bkn jd civil designer. .

untunglah ade blogger terkenal follow dya