Pemenang BELOGLIST AIN DZAYA | Earning Nuffnang Ain Dzaya untuk SAYA!


Assalamualaikum....warahmatullah (wajib jawab penuh)

mood  : baru pulih dari tekanan jiwa
Apalah sungguh malangnya nasib ain. sudah jatuh lagi. tergolek golek jatuh dari tangga. nasib baik benjol je kat dahi nie kan. kalau koma  tak sempat ain nak tunaikan janji ain pada blogger semua. Kalau ain tak careless hari tu kan mesti beg duit ain tak hilang. tak pasal pasal terpaksa menyusahkan MAA pinjam kad bank MAA. lepastu mengagahkan diri pergi bank untuk block setiap jenis kad kredit yang hado. buat lesen kereta lagi. i.c baru lagi. 

Mudahnya duit melayang dengan ngada ngada kene tiup angin sempoi sempoi. Kalau la ain tak dicampak belajar hidup berdikari di negeri asing atas alasan menuntut ilmu. Kalau la ain tak berangan nak tukar henset baru galaxy ace. Kalau la ain sound akak yang buat servis coolblog amatlah lembab dan lambat kat tesco hari tu. Kalaula...kalaula...kalaula....mesti tak jadi macam ni.

Mesti ramai kan yang tertanya-tanya mana ain menghilang. pemenang segment yang patut umum 30 November 2011 secara paksaan jiwa raga terpaksa ain tundakan pada hari ini.

Dan sungguh menduka citakan bila ramai desas desus mengayam ketupat belakang ain. mentang mentanglah tokey Ah Leong nak sambut tahun baru cina bulan depan.cisss! korang tak ajak ain pun kan mengayam ketupat sama sama. ain pun hebak jugak la mengayam ketupat tahu!! siap boleh simpul simpul lagi taw. Nanti ain dapat limau cina tak emboh dah kongsikongsi. nak sorok dalam baju, mamam sorang sampai sakit perut.huh!

Beberapa saat yang baru berlalu, rasa macam hati dah pulih sikit dari tekanan jiwa bila nampak kecintaan ain ni. Aduyai, pinky la pulak belog nie...tahukah anda ain tak suka kaler pink. siapa punya idea chumil lah ini. walaubagaimanapun, berpinar pinar mata eden taow.



1. Ain nak minta maaf sebab lambat mengumumkan nama pemenang segment ini.
2. Ain minta maaf kerana ada beberapa link yang ain ta sempat nak hapdate dalam senarai beloglist.
3. Ain minta maaf atas kesulitan yang ain lalui selama nie buat beloger yang lain tertunggu-tunggu.

Ain tak pandai buat suprise..hehehe..setelah dipilih.pemenangnya adalah :


tempat pertama :
RM93.00 (bank-in)

tempat kedua :
RM30 (top-up celcom,digi maxis)

tempat ketiga :
RM20 (top-up celcom,digi,maxis)

p/s : nak buat puding trifle la & honey dew puding berkuah kastard la petang nie....yummyy!!

11 sayang Ain Dzaya ♥:

Arol Mubin berkata...

Alhamdulillah. Rezeki hujung tahun, menang topup RM30! Macam mana nak contact? Arol dah add Facebook cik Ain Dzaya. :)

faridah nazurah berkata...

huhuhu thanks ain..

faridah nazurah berkata...

dah msg kat fb. thanks a lot :)

nurmujahidah berkata...

wowww!!!! jeleznye,, tak smpat nak join,, sedey,, kih3

Nurrul berkata...

tahniah kepada pemenang ! :)

Ain Dzaya berkata...

@Nurrul lain kali cuba lagi yer dear ;)

Ain Dzaya berkata...

@Arol Mubin nanti ain top up secepat mungkin yew..thankz for support!

Ain Dzaya berkata...

@faridah nazurah thankz zura si mulut murai ;)

Ain Dzaya berkata...

@nurmujahidah lain kali juin lagi yer dear ;)

Nabila Medan berkata...

Sis! nabila menang.dh add n dah message. npe akk tak reply? please reply message nabila tau :)

Dhia BellamiZam berkata...

xde rezeki lah =)