Selamat Ulang Tahun ke 19 Ain Dzaya :')

Assalamulaikum ^^
Selamat pagi! siapa yang tak bangun lagi masa sekarang. cepat bangun! Matahari dah menegak atas kepala....Kang geget pipi *mak tiri mithali ^^


Boleh tak ain nak jerit satu dunia yang hari nie 3 November umur ain dah masuk 19 tahun?...nak nanges boleh tak? * pk ada orang kesah pasal kaw! Pagi pagi lagi ain dah hapdate fesbuk, sebagai persediaan sebelum fesbuk diterjah berjuta juta rakyat. hak.hak.hak. Terima kasih bebanyak ya yang wish ain kat fesbuk .....blogger nadh pun sama ;'), yang talipon, meseh, dan ada yang semangat babas wish bepday ain dari pada 1 November lagi! Terima kasih belaka, nak nanges buleh tak, sebab airmata ngengada nak lompat keluar.


Di hari ulang tahun ain, tiada orang pun nak sambut bepday ain...memang tak rasa sedih sebab dah terbiasa dua tahun macam nie...semua orang dah lupakan ain ke? Mungkin sebab ain dah tua....sobsobsob...Entri yang buat hari ini hanya dikhaskan pada diri sendiri saja. Selamat Ulang tahun ke 19 ain Dzaya :'). Dah besar rupanya ain nie, walaupun tubuh kecik molek. Doakan ain dipanjang umur ya, dibukakan pintu rejeki dan mendapat result yang cemerlang esok * yang nie wajib doa! Doakan ain juga supaya cepat jodoh *harus didoakan!


Moga masa depan ain akan terus sentiasa cerah.

Alhamdulillah kerana sudah 19 tahun ain berada di muka bumi ini. *insap*. Dengan pelbagai cobaan, halangan yang dah banyak ain lalui cukup mengajar mematangkan ain untuk mengenal erti kehidupan. Walaupun ain kurang berkhidmat kepada masyarakat, apatah lagi ibu dan ayah...hewhew


Ada juga yang tertanya tanya, apakah wishlist ain sempena bepday yang ke-19 nie. Bersungguh sungguh ain wish nie dengan harapan ada thinkerbell kiut datang tunaikan wishlist ain sempana bepday hari nie...mmmmm..*sambil pejam mata*

I wish i be a baby.

tak emboh letak gambar sendiri sebab sedih ;'((


Supaya dapat sambut bepday macam baby dulu kala. 
sobsobsob :')



Walaubagaimanapaun, terima kasih kat Nuffnang sebab sayang ain lagi, bagi ain BE tanda hadiah bepday tahun nie. Sayang Nuffnang sorang-sorang jep....... Buktinya ain tak dapet print screen sebab kat ofis...okkeh!!! ain nak main sorang sorang jauh jauh dari semua orang.....*tanda protes =.='



bos dah datang bagi hadiah jelingan tajam,
tata~


18 sayang Ain Dzaya ♥:

cik kumbang berkata...

epy bufday :)


p/s:
bout the template tu nnt CK rojer2 len ea kat ain...
sbb ck agak busy sikit sekarang...


i wish that i can be a baby also
sbb xmo pikir masalah yg bertimbun2 nie...nak main jeee....bole x?...tssskkk~
mood: jiwa kacau hehe~

Dhia BellamiZam berkata...

ain!!!slamat ari tue...hehhe

ain dzaya berkata...

@cik kumbang bole2..ten kiu cik kumbang ;)

JaLi AshBurn berkata...

jadik kecik balik memang best, . . . dapat buat pilihan semula, . . sebab dalam perjalanan meniti usia ni, kita pernah tersilap buat pilihan dalam kehidupan, . . . takde siape sambut ? same la, dah biase dah bestday yg sunyi,takde kemeriahan, . . . tapi, HePi BeSTDaY Ain, . . . dapat wish je, tak de hadiah2 atau pape pun, :)
HoPe EveRyDaY wiLL Be YoUR HaPPy DaY, . . . . :)

..cik gugu.. berkata...

epy beday ain~~

Puteri Iqa Izyan berkata...

yeayyy!! selamat ulang tahun ain.
semoga jadi anak yang solehah =)

faridah nazurah berkata...

hehehe ada jugak yang sudi nak curik gambar yg sy edit tu.. hehehe :P malu lak rasanya.

heeee happy birthday tau :) dah tua dah.. jangan nak jadi baby je. mesti best kan dapat hadiah BE dari pakcik nuff.. hishhh jeles~ tak pernah dapat

Selendang Merah berkata...

Selamat hari jadi ain semoga panjang umur dan murah rezeki...nak hadiah mai kedah nanti SM belikan..hehe.

NadiRah berkata...

heppy besday.. ^^

BeloG MTT berkata...

Happy belated birthday Ain ! May Allah bless you always ! :*

amna berkata...

HAPPY BELATED BIRTHDAY, awak..
mudanya awa.. may Allah bless you~

einz berkata...

epy bufday....

nice~

sbb sy pun lahir bulan november~

ngeee....

sy dtg sbnrnya nak minta tlg sgt~~

tlg like pic sy blh???

i'm asking a help~
like means love....
help me out~
PLEASE CLICK "LIKE" AC first at http://www.facebook.com/pages/Ainoura-Collections/146996722056301 , in order to vote (LIKE) Nur Farahin
Much Appreciated
then click here
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=170346963054610&set=a.169985239757449.40442.146996722056301&type=1&permPage=1
ur vote means a lot to me~

hope awk sudi like...thanks~

Saiazuan berkata...

bestnye dpt adiah dr nuff.. kte x dpt pape pn dr nuff.. btw happy bday :D

ain dzaya berkata...

@Saiazuan kene belajor bodek nuff nie. =)

ain dzaya berkata...

@einz ok! I'LL DEAR!

ain dzaya berkata...

@amna eayh! muda ke?..hewhew

ain dzaya berkata...

@Puteri Iqa Izyan mekasih! insyallah!

ain dzaya berkata...

@JaLi AshBurn thankz aw jali..hehehe