Saya sayang awk...bacalah...

saya sayang awak..syg awak sgt2!!!..saya xnk kehilangan awak...sampai bla2 pun saya xnk...saya cinta awak sgt2...tolong jangan tinggalkan saya...tapi betul ke saya sayang awak??awak sayang saya ke??kalau sayang, nape awak x tegur saya bila saya lalai dengan Tuhan...kenapa awak xmarah saya..kenapa awak biarkan saya buat maksiat...betul ke awak sayang saya??

saya sayang awak..sayang sgt2..betul..xtipu..tapi sayang ke kalau bila dengan awak, saya lalai??saya lupa kat Dia yang dah cipta saya, yang kasi saya perasaan cinta kat awak..saya lupa solat, saya lupa dosa..saya lupa Tuhan..saya takut dengan Tuhan...dengan hari akhirat..dengan balasanNya...

betul awak..saya sayang awak..saya nak hidup bersama awak...tapi saya takut..takut sangat nak sayang awak..saya takut saya makin lalai...saya xnk awak lalai juga...awak baik, awak jaga saya dengan baik, awak bagi saya kasih sayang,awak sentiasa bantu saya..awak xpernah bagi saya hidup susah,awak sayang saya sgt2,awak hargai saya, awak sanggup terima baik buruk saya...tapi nape bila saya dengan awak,kita lupa solat??masa kuar, kita lalu je depan masjid..xpernah stop..tp kt tempat xde orang, kita stop...saya sengaja bila kuar dengan awak masa saya period...saya takut saya tinggal solat...banyak duit awak habis untuk saya kn??saya hargai sgt..saya tau awk syg saya..tp nape awak xsimpan duit tu, utk masa depan awak..saya xperlukan sume tu..saya hanya nk awk ada dengan saya..awak...saya takut..takut sangat..takut bila ingat pe yang kita dah buat..saya nak awak jadi halal utk saya..tp xboleh la sekarang..saya masih nk blaja, nk capai cita2 saya..awak pun cakap kat saya yang awak nk blaja dulu kan??kita blaja dulu ea...lepas tu baru kita kawen,fikir masa depan kita...saya nak hidup dgn awak..kemana awak pergi...saya nak awak jd imam saya..nak sgt share everything dgn awak..saya nak jadi kekasih halal awak..tapi betul ke cara kita wak??saya takut laaaa...

awak..saya sayangkan awak...saya nak hidup bersama dengan awak...awak jangan tinggalkan saya..saya nak hidup dgn awak forever kat heaven..tapi layak ke kita gi heaven kalau kita camni??macam mana kalau tiba2 Dia yg kat atas tu panggil kita pergi..xkisah la saya dulu, awak dlu atau dua2 skali..bila2 masa dia boleh panggil kita awak...sebab dia yang ciptakan kita...entah sekarang, esok,..bila2 masa...tapi, awak,boleh ke kita gi heaven kalau Dia panggil kita skarang??kalau la Dia tanya apa yg saya dah buat dgn awk, pe saya nk jawab nanti..saya maluuuuuuuuuuu sgt kat Dia..saya takut dengan balasan Dia...takuut sgtt.....saya sayangkan awak..saya pun xnak awak turut kena balasan dari Dia.....

awak...saya cintakan awak....saya xpernah menyesal knal dgn awak...awak, dulu awak pnah ckap....sekarang kita masih muda lagi, so kita njoy!!..nk taubat, buat baik, pergi haji..bila tua nantila...saya ingat awak pnah ckp mcmtu kat saya...tapi awak, sempat ke kita??nk ke Dia trima taubat kita..ampunkan dosa yg kita buat...kalau kita xmula dari sekarang....saya bukan nk suruh awak jadi alim, pakai serban, xbagi awak bergaul dengan kawan2 awak...awak fahamkan maksud saya.......maaf saya buat awak tersinggung..kita sama je...awak saya rindu diri saya yang dulu, diri saya sebelum saya kenal awak....awak xsalah tapi saya yg salah..sbb xpandai jaga diri..tapi, boleh ke saya jaga awak nanti??........saya takut awak....taaakuut..dgn ALLAH..

awak..dah lama saya fikir..saya fikir pasal kita..betul saya sayang awak..saya xnak kehilangan awak..saya xboleh hidup tanpa awak...saya plukan awak dalam hidup saya...tapi, sampai bila kita nak camni??awak..saya dah fikir lama...lepas ni, kalau saya jrang msj awk,jarang jumpa awk,xnk kuar dgn awak,jarang call awk, xnk videocall or webcame,awak jgn salah faham tau..saya buat camtu sbb saya syg awk sgt2..awak..saya nak forever kat syurga dgn awak..dulu,saya sedih sbb kita jauh..tapi skarang, saya bersyukur sangat..Tuhan sayang kita..kalau dekat, awak boleh agak kn pe kita buat nnti??..kita duduk jauh pun mcm2 pun jadi..ni apa lagi kalau dah duduk dekat...

saya xtau camne nk gtau awk..saya nak jaga hati awk, saya xnak awak terguris, saya xnak awak kecewa, saya xnak sakitkan ati awak...tp awak sedar x sebenarnya saya dah kotorkan hati awak, saya dah kotorkan diri awak dengan apa yang saya pnah buat dekat awak..mmg awak xnmpak..tapi Tuhan nmpak...saya takuutt awak...saya taw Tuhan marah, Tuhan laknat apa yang saya buat slama ni dgn awak..tapi saya nak jaga ati awak...saya xnak awak tinggalkan saya, saya xnak awak kecewa...saya sayangkan awak sgt2..tapi betul ke cara saya nie awk? saya pinggirkan Tuhan demi awak yang saya cinta...saya suka goda awak dgn manja saya, dengan body saya..saya suka buat awak cair dgn saya..jahatnya saya buat awak bertambah dosa...awak saya banyak dosa..awak nk ke terima org mcm saya jd wife awak??parents awak nk ke menantu mcm saya??saya ni dah mcm hantu awak...

awak saya cintakan awak..saya nak bersihkan diri saya sebelum jadi yang halal buat awak..saya nak jadi the best wife..baru la awak xpandang orang lain dah..orang lain yang lebih suci dari saya yang skarang ni..saya xnk susahkan awak dgn saya yg mcm ni..awak..awak tahukan, dosa yang istri buat, suami akan tanggung...saya xnk awak tanggung dosa saya...saya nak jadi bidadari awak..bukan kat dunia je..tp kat heaven gak..saya nak jadi bidadari awak yg forever..awak..awak tahu x...segala dosa yang kita buat sebelum kawen, akan di balas oleh ALLAH selepas kita kawen...sbb tu kita dengar mcm2 cerita orang yang dah kawen..bercerai, xduduk skali, mati anak, xde rezeki..mcm2 lagi awak..saya xnk mcm tu...saya nk hidup bahgia dgn awk..smp syurga, bersama awak.

awak, saya cintakan awak..hanya awak sorang dalam ati saya..saya tahu saya xbaik....banyak sangat kurang n xlayak nak tegur salah awak..tapi saya sayang awak..pe kita buat, bukan ada org tahu pn...sape lagi nak tegur awak kalau bukan saya??saya pn nak awak jadi suami yg boleh pimpin saya ke syurga..xnak ke??awak pun pnah ckp kat sy yg awak nk ke syurga bersama saya..hidup bahgia disana...xkn la awak sayang saya utk hepi2 kat dunia ni je..awak xnk ke pilih saya jadi bidadari awak kt syurga nanti??awak..tolong la...saya xnk dah kuar dgn awak mcm dulu2..bukan saya xbagi awak jumpa saya...tapi saya xnk mcm dulu2 dah...saya sayangkan awk...kalau awak nk njoy dengan kawan2 awak,awak pergilah....saya xpernah halang..saya izinkan...sbb saya taw itu dunia awak, tapi tu bukan dunia saya..saya x biasa hidup bebas, saya takutt!!takut terlalu bebas, saya xnk saya lalai....tapi awak kalau dah pegi mna2 nanti jgn la lupa saya...xpecially, jgn lupakan Allah..walaupun saya xnmpak tapi Allah nampak..saya sayangkan awak..tp, awak kalau saya dah jumpa awak mungkin saya lalai gak nanti..syaitan selalu ada dgn saya..suka je dia kalau saya keluar dgn awk, goda awak..awak..tolong la ingat kan saya gak bila saya lupa.tolong ek..saya lemah sangat..saya nak jadi kuat..kuat utk awak..untuk hidup dgn awak....awak tegur je saya..saya xkisah..marahla saya..asalkan saya xkotorkan awak..x buat syaitan gembira..

saya sayang awak..camne kalau tiba2 Dia panggil kita b4 kita sempat bertaubat..takutnye saya..awak xtakut ke??camne kita nak gi syurga??camne saya nak jadi bidadari awak??saya nak sangat cinta ni kerana Dia..saya nk restu dari Allah..dari parents kita...tp dgn apa kita dah buat, layak ke kita letak nama Dia dlm cinta kita??layak ke kita sbut nama dia...maluuuu sangat kat Dia..awak..saya nak berubah..utk diri saya gak, utk parents saya..tp, kalau saya berubah, awak still terima saya lagi kan??saya nak berubah pn sbb nak jadi the best utk awak...nk jadi wife yang the best untuk awak..utk babies kita nanti..nak jadi mom yg the best..huhu tinggi betul cita2 saya..saya pn nak kita jadi pasangan yg educated..nak sama2 berjaya..tp educated yg taat padaNya la..mesti bahagia kan..kita ingat Dia, Dia pun ingat kita,,so, boleh la Dia jaga kita nanti..jaga famili kita....saya sayang awak..awak...saya sentiasa doakan kebaikan utk awak, agar Dia beri kan awak ruang untuk bertaubat, beri awak hidayah, spaya cinta awak kat Dia lebih tinggi berbanding cinta awak kat saya..saya minta Dia jaga awak utk saya, lindungi awak bila saya xde...saya sayangkan awak...

awak, kalau la saya pergi dulu,saya nak tunggu awak kt syurga tau..awak doakan la saya bia boleh masok syurga..saya nak jadi bidadari yg tunggu awak..n there, i'll be yours forever...tapi, kalau awak pergi dulu??ye..saya sedih..tp saya pun akan doakan awak..insyaAllah..nanti awak tunggu la saya kt syurga k??mesti ramai bidadari tunggu awak kat sana..tapi, simpan la 1 tempat untuk saya k??saya nak jadi bidadari awak..

awak..maaf kan saya kalau ape yg saya buat n gtau ni mengguris hati awak..saya buat camni sbb saya sayang awak..saya xtau camne nak gtau awak..sebab tu saya taip kt sini..maaf sebab saya post kat sini..bukan nak bukak kburukan sendiri..at least awak baca..kalau xpun awak simpan...ramai kt luar sana kapel n buat macam2..saya takot nak post kat awak..tapi saya harap awak tergerak hati nak baca ni k..awak..Dia dah panggil saya..sayang nk mengadap dia...ingat tau..SAYA SAYANG AWAK ETERNALLY N INFINITY.. n saya tunggu awak jemput saya sebagai yg halal utk awak nanti k..<3<3<3?

2 sayang Ain Dzaya ♥:

Faiz Tapit berkata...

serius best ayat2 nih... boleh pinjam tuk tekel awek.. hehe..

ain dzaya berkata...

aishh!!!haha..makan dalam nie..