Anothr Way To Express Feelings? kongsi dengan ain ^^

Assalamualaikum

I heard there's another way to express feelings other than blog, right?

so I'm trying to find the simpler way to express feelings without having to spend too much time. 
hahahaha *gelak jahat

http://instagram.com/aindzaya
I do. Follow me if you want to know weirdo moment in my rock life :) 
hooyeeahh.

Seriously, since berkenalan dengan instagram memang tanggungjawab kat blog tu serba sikit tergugat. eh,sangat tergugat! sebab musababnya ain dah jumpa alternatif terbaru untuk luahkan perasaan. 

Ellleeeh, konon dulu instagram datang depan mata pun tepis dengan kaki. konon konon takda masa nak layan media sosial yang berlambakan -.-" tak heran la kalau kak timah asyik sok sek sok sek pasal instagram ni. milah doploh pat jam upload gambar batu, kayu, kerusi, dinding, konon konon yang express feeling yang tak keruan hala.

maka, ain pun tak ketinggalan jugak, upload seketol dua gambar. konon konon express feffilings ala mak jemah kann. kalau blog more toward diary about my dull life since keluar form tummy until now. sebab itu blog tetap kecintaan ain yang kesatu. kemahenn tau!

tapi yang bestnya dengan instagram, dalam masa seminit terus boleh buat hati yang bara bara bere bere sejuk macam air batu. terus perasaan gundah gulana hilang serta merta. mudahh kann -.-"

tapi tapi tapi blog tetap ke satu di hati, to tell all the world about my rock dull life. nanti boleh simpan untuk cucu cicit baca how difficult tok nanny life.  hoyeeaah >.<

10 sayang Ain Dzaya ♥:

PakcikLie PCL berkata...

yes..kalau pcl hanya dgn blog aje lah. utk tatapan anak cucu..hehe.

Liyana Erythrina berkata...

kadang2 bila org sekeliling sok sek sok sek.. kite pon tetibe konon-konon curious. tapi itula yg mendorong kite utk terjebak sama..

peace ! :)

ma ❥ berkata...

Siap plan nak bagi cucu cicit tengok hehe haha

gomo merah berkata...

singgah di sini

Deqla Manjew berkata...

owhh patot la jarang berblog.. mengadap instagram rupanya..hihi

Noor Atikah Ramli berkata...

instagram simple je . senang utk express our feeling..kalau blog nie, kena taip entry bagai . kena amik masa yg utk ika, agak lama la jugak . hahaha

KorN berkata...

korn da folow kan insta ain kan? kan kan kan...

Sarip Kumbang berkata...

untunglah ada insta.gua ni henset pun takdak.

Mrs Velentine berkata...

MV ada juga instagram tp still lebih pada FB & blog

Faris Farina berkata...

hey happy fasting sista ;)