Eidul Fitr Special Release. Jom ramai ramai!

 salam 'Alaik

sedar tak sedar dah masuk hari ke-14 orang Islam berpuasa. tapi, bagi ain puloks baru hari ke-7. memang terasa down tak tertanggung T_T tatkala orang lain bersumbat sumbat pergi ke masjid minggu pertama puasa, mengerjakan solat tarawikh. ain pulak hanya bersengkang mata tengok terawih dalam tibi.tsk.tsk.

perasan tak effect muka kita lepas guna Aura White. tihee. 

Alhamdulillah, sekarang dapat melakukan ibadat puasa secara sempurna, boleh pergi solat terawikh dengan famili. kemaghenn memasing nak kejar pahala, bukan senang tau nak dapat bonus+pahala berlipat ganda untuk berpuluh pulih tahun ibadah. makanya, pehliss memasing jom kita kutip setiap persegi pahala yang Allah nak kasi ni.

Puasa, puasa jugak kannn! beramal, amal juga khonn! memang tak sah la kalau bulan puasa ni tak luakkan sekupang dua demi baju raya, tudung raya, beg raya yang serba serbi ohsemm, adorable pulak tu untuk si pemakai yang pandai menggayakanya. ehew

oleh sebab itu, kat sini ain nak bagi kemudahan kepada weols yang nak get gorgeous dan berjimat cermat di pagi raya tanpa bazirkan duit demi baju raya khas untuk muslim chic!

get gorgeous, buy more, save more
exclusive by DC


Jannah Long Dress

Jannah Long Dress material cotton lycra, sangat lembut dan selesa. fit to L size. yang kurus pun boleh pakai tau. iols yang gumuks ni pun bila pakai terus bertukar jadi selim melim. haish! memang kontra sesangat. macam hari hari nak paka tau tau tau. promosi raya, untuk adorable muslim chic yang malu malu nak get gorgeous di pagi raya! dengan jannah long dress, akan buat anda rasa selesa je pakai, tak nampak ober pun di pagi raya. cepat!cepat!

1 item : RM 65
2 item : RM 100
3 item : RM 140
4 item : RM 180


harga sehelai dress pun dan RM 65. kalau beli 2 or more jelas disitu, korang dah jimat RM30-50 demi dress yang serba serbi ayu. 


promotion ini limited time only dalam tempoh sehingga  khamis ni 25/7.2013, 12.00 malam. untuk sbarang tempahan.

Ain akan restock semula selepas raya. stay tune ladies!

Singgah page untuk  untuk maklumat lanjut dan koleksi muslimah yang lain. 

3 sayang Ain Dzaya ♥:

Chic Na berkata...

tak pakai aura white pun dah comey la ain.. ;)

berkenan jugak dress mcm ni.. tgk bajet dulu.. huhu.. alaaa lepas ni xdpt la eh harga ni?

Deqla Manjew berkata...

wahh makin cun melecun..bibir pun merah menyala aihh!! hihi..

alia lia berkata...

gebu la kulit Ain..mintak sikit boleh...hehe..

#Selamat Berpuasa