Saya Nak Ramai Kawans Blog ♥


Assalamualaikum ♥
Selamat pagi si cantik dan si kacak sekalian. Suke leteeww!

Merujuk semula pada entri ain yang ni.  Setelah patblas hari ain pikir, maka ain nak buat kenduri belog. belanja ayam golek sorang patbelas ekor ke. makan pizza doploh keping sorang ke. kepsi pun apa salahnya, namploh ketol sorang. dusta belaka!

Buah cadangan kawans ain ni, beliau syorkan ain buat kenduri ala ala segment. Kalau buat segment nak la jugak naikkan sikit followers dan traffic belog semorang kan, walaupun belog kudus ain ni tak sehebat belog Hanis Zalikha, Yuyu Zalikha, Ben Ashaari, Fatin Liyana takpe lah.

kenapa rambut dia macam tu ek? *kompius*

Dengan itu, tanpa pikir panjang dan duduk penuh sopan bersimpuh siuh maka ain mengistiharkan segment solo kedua ain. segment ini hanya sebagai  hadiah ain kepada kawans ain :))


senarai blogwalking
v

Syarat? 7 tempayan air pinang muda, 7 dulang hati nyamuk, 7 dulang hati hama. Jadah!

1. Buat satu post bertajuk 'Segment : Saya Nak Ramai Kawans Blog' - tempek banner kat post.

2. Letak jumlah follower korang sekarang.

3. follow belog ain.muehehehe. (tak wajib, yang penting korang beronok ronok berblog) 

4. tak rugi lagi, tolong undi ain pelisss. undi sekali je setiap sorang!! sokongan anda semua amat ain perlukan. tolong vote dengan penuh lemah gemalai  dan sopan santun ye, untuk lebih macho sila tekan sini...
v
v

*search nama Ain Dzaya*
*undii!! *


sharing is caring. caring is loving. haa pulak dah. loving pulak? loving pulak, is jom la g dating. muahahah. bole ? supotsupot sikit segment ain ni. Jom join ramai ramai :)

53 sayang Ain Dzaya ♥:

muhammad asyraf berkata...

gudluck! kalau free nanti saya join erk.. :)

laskar pelangi berkata...

goodluck ^^

Mk Syahir berkata...

gua juin dengan bangganya :)

http://www.mksyahir.com/2012/09/saya-nak-ramai-kawans-blog.html

Sanji Ngatmi berkata...

banner tak boleh blah

zila manaf berkata...

okeh kang2 join ye

Arra Ahmad berkata...

http://arazua.blogspot.com/2012/09/saya-nak-ramai-kawans-blog.html

Cikgu Ma berkata...

ada due date tak? esok akak nak g format laptop...jd x dapat nak terjah2...

btw, thanx jemput...nnt akak masukkan blog ain dlm list...

Aida Omar berkata...

Disebabkan tarikh Segmen nie panjang makanya aida akan try join eh.. InsyaAllah aida take note dulu link segmen nie.. untuk kotex tu aida dah undi!! yehaa!! good luck untuk ain. :)

cci berkata...

gud luck k..

Engku Muzahadin berkata...

Join..

http://engkumuzahadin.blogspot.com/2012/09/segmen-saya-nak-ramai-kawan-blog.html

Mr. Firdaus Windey berkata...

Salan Ain, i dah join.. :)
Dah undi pun ari tu,

http://redscarz.blogspot.com/2012/09/segmen-saya-nak-ramai-kawans-blog.html

zOeY zAu YaH berkata...

bagus2 :)

farahin izzati berkata...

good luck ;D

Eraz Fadli berkata...

Join

http://www.erazfadli.com/2012/09/segmen-saya-nak-kawan-blog.html

~AiMi SyAhiRAh~ berkata...

http://www.aimisyahirah.com/2012/09/segmen-saya-nak-ramai-kawans-blog.html

popeye_ultraman berkata...

http://syahirahshahimi52.blogspot.com/2012/09/segmen-saya-nak-ramai-kawans-blog.html

Jaja Sutera berkata...

salam..jaja join jugakk.. :)

http://www.jajasutera.com/2012/09/segmen-saya-nak-ramai-kawans-blog.html

Syikim Kim berkata...

hai...saya dah join...

http://ki3mia.blogspot.com/2012/09/segmensaya-nak-ramai-kawans-blog.html

pelengkap rusuk kiri berkata...

joined yeahh !

http://pelengkaprusukiri.blogspot.com/2012/09/segment-saya-nak-ramai-kawans-blog.html

Pelangi Senja berkata...

suri joined..:)
http://onakdayungbiopar.blogspot.com/2012/09/segment-saya-nak-ramai-kawans-blog.html

zorro berkata...

http://blogzorroxx.blogspot.com/2012/09/saya-nak-ramai-kawan-blog.html

saya dah masuk dah awak..btw comel awak^^

Michelle Hopell berkata...

joined

http://damnright-welcomestalker.blogspot.com/2012/09/segmen-saya-nak-ramai-kawans-blog.html

eycha berkata...

da join ..

http://naksusu.blogspot.com/2012/09/segmen-saya-nak-ramai-kawans-blog.html

azrul perasit berkata...

saya join coz awak cute,,hahah

http://syokperasit.blogspot.com/2012/09/ain-dzaya-sigment-tingkatkan-follower.html

Scha Azman berkata...

Scha join :)

http://schaazman.blogspot.com/2012/09/segmen-saya-nak-ramai-kawan-blog.html

Nur Rishah Ahmad Muzahar berkata...

Saya nak join :)
http://duniarishah.blogspot.com/2012/09/segmen-saya-nak-ramai-kawans-blog.html

KHAIRUNNISA berkata...

http://khairunnisa3020.blogspot.com/2012/09/segmen-saya-nak-ramai-kawans-blog.html

لين Si Pipi Merah berkata...

ikut!

http://ohgadisitu.blogspot.com/2012/09/segmen-saya-nak-ramai-kawan-blog.html

Zafirah Aidahh :) berkata...

http://aimishyuu.blogspot.com/2012/09/segmen-saya-nak-ramai-kawans-blog.html , hari ni saya nak join segmen awok .

Norasyimah Saifullah berkata...

http://nora-norasyimahsaifullahoifficialblog.blogspot.com/2012/09/segmen-saya-nak-ramai-kawans-blog.html

Dhia Dirham berkata...

da vote
http://dhiadirham.blogspot.com/2012/09/saya-nak-ramai-kawans-blog.html

Aten berkata...

aten join..

http://atienstory0809.blogspot.com/2012/09/segment-saya-nak-ramai-kawan-blog.html

Aten berkata...

join..

http://atienstory0809.blogspot.com/2012/09/segment-saya-nak-ramai-kawan-blog.html

Khashamimi berkata...

join ^_^

http://lindosays.blogspot.com/2012/09/segmen-saya-nak-ramai-kawans-blog.html

Qiel RQ berkata...

I've joined!

http://ruzqil31.blogspot.com/2012/09/segment-saya-nak-ramai-kawans-blog.html

zaril berkata...

saya dah join, saya dah follow.. dan dah undi..


http://alizazril.blogspot.com/2012/09/segmen-saya-nak-ramai-kawans-blog.html

nis berkata...

http://sjelfblog-nis.blogspot.com/2012/09/segmen-saya-nak-ramai-kawan-blog.html

Fila Neerza berkata...

Assalammualaikum . Saya Join :)
http://blogsigadismanja.blogspot.com/2012/09/segment-saya-nak-ramai-kawans-blog.html

NUR berkata...

Good luck Ain.. Nnt kalau Smpt nk join gak bw ni.

Eka_Amin berkata...

Nice. da join.
http://meeyamika.blogspot.com/2012/09/saya-nak-ramai-kawans-blog.html

Acik berkata...

Waaa ..
Gadis konfiden kotex fresh! wow ...

capt. keon alhan berkata...

hye!
lama dah tak singgah sini..
huuuuuu
btw, bila segmen ni habis?kalo tak tamat lagi nak join ni!!!!!
lama dah tak join segmen2 bagai ni :)

hasrul hassan berkata...

Selamat menambah kawan dan selamat maju jaya dengan konfidennya di dalam Kotex tu ... weeeee.... :)

Cikgu Ma berkata...

ain...kalo klik link banner tu, macam mana nak hidupkan kat entry...akak x pndai la..kesian kan??

Cik Mimie berkata...

hye..sy baru je join.. ;)

http://hanyadihatiku.blogspot.com/2012/09/segmen-saya-nak-ramai-kawans-blog.html

Cikgu Ma berkata...

akak datang bawak pinangan ni...hehe

maaf, line sangat la menyakitkan hati..

http://qurratulain-pagaremas.blogspot.com/2012/09/segmen-saya-nak-ramai-kawan-blog.html


Cik Mira berkata...

Salam.

Dah join jugak~~
salam perkenalan :)
http://nur0310ish.blogspot.com/2012/09/segmen-saya-nak-ramai-kawans-blog.html

Amina Jannah berkata...

ain!!! NAJ dh pollowwww belog ain..mekasih sbb dah buat segment..aritu..segment ain NAJ xsompat..kalini..dah join!!! yeaaaaaaa.. :P tankiu2...

iyarrkkk.. jom terjah yeeepp..

http://aminajannah.blogspot.com/2012/09/segmen-saya-nak-ramai-kawans-blog.html

bermula disini berkata...

Done Follow !!!

jom jemput2 datang blog sy dan jgn lupa follow balik n like FB page....
TQ

http://di-sini-bermula.blogspot.com/2012/09/segmensaye-nak-ramai-kawans-blogs.html

nis berkata...

http://everlasting-frend.blogspot.com/2012/09/segmen-saya-nak-ramai-kawans-blog.html

jayjayz Mint berkata...

Jes singgah dan follow.... hah.. Jes dha undi Ain juga.... nie entry Jes http://jayjayz-mint.blogspot.com/2012/09/segment-saya-nak-ramai-kawans-blog.html

Nor Farhana berkata...

nana join :)
follow lah nana yek :)

http://belaianjiwa30.blogspot.com/

Pinkbubblegumprincess berkata...

salam perkenalan...kawan blog hehe

http://pinkbubblegumprincess.blogspot.com/