Jom Layan Video Parody Ain Dzaya ber-Oppa Gangnam Style!

Assalamualaikum
mempersembahkan video parody ain ber-oppa gangnam style!!


Jumpa tak ain sedang ber-oppa gangnam style di celah khalayak ramai, tatkala kaki ain sedang terkengkang kengkang sambil mengelek gelekkan kepala dan tangan kekiri dan kekanan. gelek gelek, Oppa Gangnam Style!

Percaya atau tidak, sebenarnya ain tipu belaka.muahahaha! 

berkisar kisah pada malam 31 Ogos baru baru ni, rentetan tak dapat pergi menyanyi lagu Janji Dicapati Ditepati bersama Najib di Kolompo.tsk.tsk.tsk. maka dengan itu, Sang Rumate memperkenalkan sebuah video yang bagi ain bersifat amat sarkoma narkoma bak ang!

walaupun pada mulanya, ain tahap nak terjonjol halkum tak boleh belah dengar lagu ni, apatah lagi lagu berspesis K-Pop. perempuan dah la cute miut posing peace siap kenyit kenyit mata, yang laki pula posing serupa jantan sikit hatta nampak macam semua laki tak serupa laki. jangan nak Korea Pop sangatkan lah kan! tapi, akhirnya ain akur. T_T.

Jom berkawan dengan mereka di FLY.FM. sudah pasti anda lebih ke-kinky-an selepas ini!

WOW!! itulah yang mampu ain ungkapkan sambil terbeliak nak tersembol keluar bijik mata. lebih kurang macam ni lah terujanya. padahal bukan WOW sangat pun. versi Parody Malaysia je pun. (huyoooo!) wow sebab ain teruja tengok tarian dorang yang  kaptivatif, omnius dan agak ke-kinky-an. (cewaah! bahasa sarkastik sungguh ain guna -..-') 

Pada asalnya, ain pikir ain dah cukup arif bab bab dunia semasa ni, bahkan uar-uar mengatakan rakyat dasarmanusiatakenangdekuntung sedang memboikot tukar bendera negara pun ada dalam poket ain. tapi, yang memeranjatkan rupanya Najib pun ada kasi tahu kat twitter pasal virus Oppa Gangman Style. kagumnya ain -..-''.

aih!kesannya cukup besar dalam kehidupan ain sekarang :

  • tak pernah pernah ada nafsu hatta perasaan untuk dengar lagu berspesis K-Pop, sekarang doplohsmilan kali ain tengok video Oppa Gangnam Style. satu kejutan yang besar ya buat seketol makhluk noob dalam penghidupan ain.
  • gigih tak ketahuan hala isi masa senggang dengan tempek bijik mata tengok segala video yang berkait rapat dengan muzik berpuaka ini.
  • sanggup ulang tengok video lagu Oppa Gangnam Style patratoslimajutanam kali sehari.
  • mujurlah. rambut laki masa depan ain ala ala K-Pop, maka boleh ain ubat hati ain dengan menatap rambut beliau.  :)
maka, di sini ain senarai parody Oppa Gangnam Style yang ain dah lihat :

dahdah. cukuplah 5 spesis video ain senaraikan untuk tatapan semorang. ain dah tak sanggup dah nak sebarkan virus Oppa Gangnam Style sebab ain yakin virus ini takde ubatnya. wallahualam.
ain nak sambung download lagu Baby I Love You - Seo Hyun Soo, eh!

15 sayang Ain Dzaya ♥:

Phat berkata...

sila layan super nogori style jugak k kat blog phat ada

CikMai berkata...

mai tak minat kpop but layan pulak oppa gangnam style nie...mnari2 ngan roomate sekadar hiburan.hewhewhew

Zul De Alexis berkata...

ain mohon buat satu versi ain..plizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

9n0L4 berkata...

ape tuuuu? hehe. belum terjah pun segala video gangnam ni.

Pka Rahim berkata...


akak pon ada tengok. mmg sgt kelaka. jadi demam oppa gangnam style daa kat malaysia ni.. huhu ;))

Arayana/ berkata...

hahahaha trend dah sekarang

Ain Dzaya berkata...

@CikMai alangalang menari dgn rumate tu buat video se...teehee

Ain Dzaya berkata...

@Phat buhsan la phat..tak kraetif..hoho

Ain Dzaya berkata...

@Zul De Alexis demi ang wa sanggup!!

Ain Dzaya berkata...

@Arayana/ versi mesir xde ke?hehe

Ain Dzaya berkata...

@9n0L4 tak up lah sis nie eh!

ainraus berkata...

super kampung style dari fly fm dah tgk? :)

Ezad Skytech berkata...

sakit perut gelak tgk parody video Gangnam Style tu...HAHA~

Ain Dzaya berkata...

ain: semstinya lah dah..kemain ligat depa menari ye dak!

Ain Dzaya berkata...

@Ezad Skytech betul!betul!betul!