Ain Dzaya disebalik tabir Drama Adam & Hawa

Assalamualaikum 
iklan sesaat : jom pakat undi Aaron Aziz sebagai pelakon lelaki terbaik Blockbuster di sini.

terima kasih kepada line wifi rumah sewa ain yang begitu nais nais 360 dengan ain. jelas terang lagi nyata yang line wifi tak iklas bekerjasama dengan ain hingga buat ain tumbuk tumbuk bantal. terbaik. tatkala ain ponteng kerja, macam beluncas line wifi.

bila ain pergi kerja kemain pulak lajunya.T_T


Siapa yang dah tengok cerita Adam dan Hawa di astro mustika HD? tangan ke dada, mata ke atas -..-
untungla kan~ 

ain baru tengok episod 1 dan episod 2 tu pun kene download.tsk.tsk.tsk. sadisnya, rumah sewa ain takde astro macam rumah korang.

baiklah, mari kita berjiwang jiwang di kala matahari menyuluh hangat di atas kepala. atau lebih simple lagi, mari berjiwang di tengah hari. untuk mendapat kan feel yang hebakk, sila rampas bunga ros rumah jiran banyak banyak lalu tabur sekeliling kita. romentik kan >.<

kecik-kecik dulu, masa umur ain lingkungan belasan tahun yakni sekolah menengah, ain teramat obses menempek kedua bijik mata semata mata demi sebuah novel Adam dan Hawa sabanyak 255744 kali sebab musababnya sangat sweet dan penuh pengajaran daripada watak Ain Hawani yang dapat dimanfaatkan dalam penghidupan, 

tatkala cikgu Sejarah sedang sibuk bercerita perihal perkembangan bijih timah di Tanah Melayu, Ain Hanani pertama kalinya ain perkenalkan nama sendir dalam belog ^^  pulak sibuk buat drama sendiri sensorang dengan  novel Adam dan Hawa berlapik dengan buku Sejarah. naifnya dan inesen-nya ain dulu ^^ tambahan pula masa tu bahkan lelaki masa depan, bopren dengan admire pun ain takde. dengan cara itu, dapatlah ain berangan sesaat dua ada bopren sendiri.hik.hik.hik.

Alangkah sweetnya kalau watak Ain Hawani tu digantikan dengan watak sebenar Ain Hanani. >.<
Lepas ni ain nak suruh Aina Emir buat novel Ain Hanani dengan Aaron Aziz pulak!

Lepas ain hayati cerita ni, memang menyentuh hati. maka ain dah siapkan tisu tiga gulung sebelah ain sebagai langkah  berjaga jaga. kiranya, ain dapat menjiwai watak Ain Hanani Hawani dengan syabas-nya. konon konon tengah tengok cerita drama ni, tetiba Ain kene tangkap khalwat dengan Adam Mukriz sampai dorang kene paksa paksa kawen, ain pulak yang terasa.

Tapi kalau Ain ada kat tempat Ain Hanani Hawani masa tu ain watlekwatpis sambil gilap kuku bila kene tangkap khalwat dengan Adam Mukriz a.k.a Aaron Aziz, kawen paksa pun ain sanggup!


Semestinya drama bersiri Adam dan Hawa memberi kepuasan maksimum kepada penonton lebih-lebih lagi diri ain sendiri. Maka, sesiapa yang senasib dengan ain, mari lah kita sama-sama menonton drama ni secara online kat sini  dan sini. nak download pun boleh. tapi kalau line macam siput sedut, ain lebih syorkan semorang tengok online sambil sedut siput sedut.


Sebelum itu picit sini, 
untuk mereka yang gwiyomi 


p/s : gara-gara obses dengan novel Adam dan Hawa ain dapat sorang lelaki masa depan nama Am a.k.a Adha la sweet sikit jugak.hehehew.

13 sayang Ain Dzaya ♥:

Phat berkata...

ish nape gambar abam eron ada sebelah ain tu hehe

Yana Syntax berkata...

hostel Yana neh xdpt pn astro HD..haha..agpn jarang tgk tb time kat kampus..huhu..yeahh!! best an cite Adam & Hawa dlm novel neh..kalo tgk cite best..bca novel ag best sbb ag detail gitu..ye dak Ain?? hamboii..ciap berangan ngn Abam Aaron ag..haha..cian Adha kena tggl sementara dua menjak..eh xP

ainraus berkata...

kita takde astro jugak. internet pun tak laju. so tak follow pun cite adam hawa ni. :(

Maisarah Azmi berkata...

sarah tak sempat pon lagi nak tengok cter nie.. em3, kena tengok nie.. dah la aaron aziz..

FarhanahAdzlan berkata...

nak tengokkk!!tp xde astro..Ni jeless bebeno ni~
hahaha~

Ezad Skytech berkata...

amboi..minat betul dgn aaron aziz ye...download je..janji free...haha~

Lyaa Suriany berkata...

Btl btl obsesss ni

O CIKTEDDY berkata...

pergh! kalau ain yg jd watak tu mesti boo0m citer ni. (bodek) hahha :P

faridah nazurah berkata...

walaupun kat rumah aku ada astro PVR, aku tetap malas nak tgok cite melayu kat tv. haha bosan je asyik2 muka pelakon yg sama

Mishter Izwän berkata...

gmbar yg edit tuh tak bleh blah la ain. tp nmpak mcm match siket la. btw . best sngt ke cite tuh. tgk ade aaron mcm best jerk :)

Michelle Hopell berkata...

untung la begambar ngan aron ..
hahaha ..

Michelle Hopell berkata...

untung la begambar ngan aron ..
hahaha ..

9n0L4 berkata...

dah seminggu ketinggalan cite ni. huhu.