Ain dapat 1000 daripada dari kawan-kawan :')

Assalamualaikum
Mohon bantuan undi hasben ain a.k.a aaron aziz di sini :)
selepas sejam ain sepahkan fail-fail gambar semata mata nak buat intro guna gam gajah tempek gambar sendiri ^^


akhirnya, penantian ain selama 5 hari berakhir. pheww! minggu lepas kemainlah ain eksaited bila dapat tahu ada sorang sang kawan ain ni bagi ain 998. kendian ke-esokan harinya pulak ain tengok dari 998 dah bertukar jadi 999. nak tengok jadi 1000 susahnya.T_T.

nak kata tak de orang singgah belog ain, ratus ratusan jugak lah viewer tiap hari. mungkin mereka tak bersedia atau tak nak jadi kawans ain. ya, ain paham, siapalah ain ni kan. umpama anak kucing comel tepi jalan je kan.srok.srok.srok (sambil lap hengus)

papepun wa nak nak cakap, korang memang sangat hebakk, febeles, ohsem. sebab jadi kawans wa.heheh. dah berkecamuk perasaan dalam hati ain ni, tak tahu nak pilih mana satu, semua dah sebati umpama eskem tutti frutti vanila + cekelat + perisa anggur sket. terharu, nak nanges! dah gedikgedik sangat ni air mata nak terjun tetes tetes ke pipi gebu ni :')

ni lah kawans ain, walaupun tak ramai ributujuhplohjuta macam kawans orang lain, tapi ain sayang mereka.  meh sini ain kiss semorang. tadah pipi cepat ^^

paling utama sekali, ain buat entri ni, untuk lahirkan rasa syukur terhadap Ilahi, kerana mengizinkan ain dapat 1000 kawans sekarang.sobbss. serius terharu sangat! dan rasa berterima kasih kepada semua rakan belog yang sudi jadi kawans belog ain, tanpa paksaan ain sendiri. eh betul ke?!

yela! terharu la sesanggaat sebab korang sudi terima penulisan ain. walaupun ain masih baru aktif berbelog semula dan banyak merepek meraban sensorang diri dalam belog ni. memang tak boleh berhenti sedut hengus habis habisan lah. haish! tak boleh jadi macam ni, umur makin meningkat. kadang kadang ain rasa gaya tatabahasa penulisan ain tak sepadan langsung dengan usia ain sekarang yang dah doploh. macam mana la ain nak kawen.eh!

Lupa pulak ain, seperkara lagi. meh, sini ain nak perkenalkan sang kawan ain yang hensem kemain ni. dia ni lah kawan ain yang ke 1000.

kami bukan kawan ain ke? nak merajuk dalam almari baju la camni.:"(

eh, semorang la  kawan ain! kalau ain nak perkenalkan satu persatu, kembong kembong habislah jari jemari ain yang kudus comel ni :)

Mempersembahkann! calon ke patratos bopren ain , wewiitt! ^^
Ensem tak calon bopren ain ke patratos ni? Semestilah, ensem kuasa namblas lagi laki masa depan ain.uhuk.uhuk. Sebenarnya, beliau ni seorang bakal cikgu. Ain dah pegi belog beliau, sangat best! siyesly wa ta tipu lu! tak caye peliss lu cubit pipi gebu wa sini. sebab belog beliau pun umpama enggang sama enggang dengan belog ain. merepek meraban tak tentu hala. Mohon Cekgu Faiz jadi lebih bertauliah lepas ni.hik.hik.

orang kata kalau spesis yang jadi cikgu sekolah rendah ni, pesen suka budak budak, muka pun dah macam budak dajah nam..hadoii --"















Mohon, sesiapa yang nak blutot lemak, daging, selulit, rojer kat ain segera!

Amboi berat beliau patplohtujuh dah kecoh! berat ain yang patplohtujuh rasa umpama rasa nak menyorok celah almari, nak makan patploh kali rasanya -..-"

Selepas, ain geledah belog beliau ain terjumpa sesuatu pulak yang mengingatkan ain pada zaman sekolah dulu.oucchh! manis sangat ain dulu kala rupanya, rasa berbunga bunga kat dalam dada. Memandangkan, 2 bulan lagi ain bakal balik unibesiti Seri Iskandar, boleh ain dating dengan beliau eh! tak percaya baca ni,


Ain dapat merasai yang aura adik ni semasa nak karang surat umpama bintang bintang kecik jatuh dari langit. Semestinya dia menggunakan satu buku latihan Bahasa Melayu dan sebatang pensel stabilo. Di samping menulis smilanblas kali surat yang sama-konyok-tulis-konyok-tulis untuk mendapatkan feel yang lebih romatis sehingga ke tetesan air mata darah terakhir. 


Sebab musabanya, ain pun pernah hantar surat kat Cikgu Praktikal yang antara kemain ensem antara empat. haa! macam Cekgu Faiz ni la.hehehew. budak ni mesti sedang jatuh cinta suka suka kat Cekgu Faiz. 

'Saya akui sayang kepada abang sangat-sangat' 
O0ooww! Sangaat sweet:') 

dah ada 1000, terpikir, apa rasa nya bila ada 2000 followers pulak? heheh. teruk nya. tak salah. ni menunjuk kan, ada orang menerima penulisan kita kan. dah orang support penulisan kita, apa perlu kita buat? cuba lah hasilkan entry entry yang menarik untuk mereka semua.eceh!

Sekarang ain memerlukan pendapat dari semorang. followers kawans ain dah cukup 1000. WOW,10000!!! baru 1000. jakun la sikit kan. ain fikir ain nak buat kenduri belog. belanja ayam golek sorang patbelas ekor ke. makan pizza doploh keping sorang ke. kepsi pun apa salahnya, namploh ketol sorang. hamboii! banyak cantik muka ekau!

Ain nak buat sesuatu. GiveAway atau Kontest, tak pun promote belog. Kalau ain buat kontest ain dah buhsan. GiveAway pulak nak buat jenis camna? Kalau promote belog pulak, sape je la kan baca belog ain ni kan? UV belog ain seminggu pun 1000++ je. Sikit bebenaw. nak jugaklah menaikan sikit followers dan traffic semorang kan. kalau ain ni sama spesis Hanis Zalikha, Yuyu Zalikha, Ben Ashaari, Fatin Liyana takpe lah.

bagi la cadangan sikit. mana la tahu kan, dari idea korang tu, berguna jugak untuk orang lain. sharing is caring. caring is loving. haa pulak dah. loving pulak? loving pulak, is jom la g dating. muahahah. bole? tak boleh tak pe. siapa la ain ni kan :(

terima kasih sudi jadi kawans ain ya semua :) apa saja lah yang ada dengan belog kecik lagi naif ni. tapi bila ada yang support, rasa sangat terharu. bersemangat sangat. terima kasih semua :)

27 sayang Ain Dzaya ♥:

KorN berkata...

waw.. da 1000 polower ain... manyak ooo.. nak sikit.. ehehee

Nizam Ijam berkata...

Tahniah.. teruskan berblog :)

Eyda Syahida berkata...

muhun kirim salam kat cikgu faiz yang comel. kahkahkah

Zyra Roxx berkata...

whoahh!! tahniah ats kejayaan anda :O

Ezy Chiaki berkata...

tahniah2!!!

Michelle Hopell berkata...

sape yg betuah tu? xD

piko ija berkata...

untung la...piko lmbt lagi la nk dpt 1000...hihih

catanourah berkata...

Halamak ainnn. 1000 readers pun dah kira alhamdulillah ain. Kita ni 5 horang je. (maklumlah tukar link baru..)

Kalau nak promote, promote blog kita sekali ;D

http://thou-ghtless.blogspot.com/

Mishter Izwän berkata...

ain buat la kenduri dpt follower 1000. boleh jmpot sy skali mkn free . hehehe

Yana Sakura berkata...

whoa :O seriban dah polower ainn..heukheuk..hehe
encem gak cikgu faiz neh ekk..ptut la student pn minat..kui3 :p

keep it up blogging dear :)

Ain Dzaya berkata...

@KorN ceh! blog ang lagi lah banyak pollower...

Ain Dzaya berkata...

@Nizam Ijam terima kasih!

Ain Dzaya berkata...

@Eyda Syahida ouchh! semestinyaa!!

Ain Dzaya berkata...

@Zyra Roxx sopan santunnye..anak sapa nie?

Ain Dzaya berkata...

@Ezy Chiaki welkemwelkem!!

Ain Dzaya berkata...

@Michelle Hopell abam ensem omey omey laaaa...

Ain Dzaya berkata...

@piko ija usaha pikooo!!jgn putus asaaaa...cehh! (semangat kemain)

Ain Dzaya berkata...

@catanourah ouch! seba salah pulak kita nak promote belog orang...sebab blog kita pun tak seberapa..hehew

Ain Dzaya berkata...

@Mishter Izwän rabak la poket ain cenggini ;p

Ain Dzaya berkata...

@Yana Sakura mohon beliau tak jatuh tangga terhadap peminat cilik beliau :p

\\ Izzah // berkata...

bestnye dapat followers 1000 ! :D

Sandra Azwan berkata...

salam dear, tahniah dapat 1000!;-)

deqjamucuxx berkata...

1000 dahh ?? dasyatt :)

kem salam kat abg tu ! haha :)

Hajar Hasan berkata...

Err.. nak gelak baca surat utk cikgu faiz tu. Serius comel gilerr the kid yg bg surat tu. Hehe~ :D

p/s: congrats follower dah 1+++ :)

Mr. Firdaus Windey berkata...

abis jugak aku baca.. huh panjang tapi nak tau gak perasaannya,, ohhsemm lah.. chayok..

Mr. Firdaus Windey berkata...

Abis jugak aku baca.. pjgnyer,, tapi nak tau gak perasaan ain.. Ohsemm lahh. chayok2..
i pun nak dapat 1000 gak..

Dhia BellamiZam berkata...

wahhhh!!tahniah..Dhia jauh lagi nak smpi 1000 tu T_T