Confession bakat terpendam seorang blogger sempena hari jadi beliau♥

Assalamualaikum ^^

sekarang nie ain masih lagi juling mata menatap 21433535 kali keindahan bakat semulajadi yang mungkin dah lama terkepam dalam jiwa raga seorang blogger nie. Kalau diselidik dari sudut fizikal, blogger nie macam jiwa brutal gitu, lagi rock n roll. apa bila korang dah masuk dalam blog dia, menghayati dan mengenali setiap bait ayat dia....perrrgghhh!kompem korang akan merasakan dialah lelaki yang termacho abad ini..sumpah tak carik lain!


Maka, dengan itu wa Ain Dzaya nak ucap terima kasih sangat sangat kat blogger Mohdhazlan Dreadlock yang baru saja bertatih tatih berkecimpong sebagai pelukis doodles.ahhaaahaa. hebakk la lukisan hebakk abang besar Mohdhazlan Dreadlock  lawa  kann. ish. dah boleh dah teruskan generasi Yuyu JulekaAin Julekasi tapitAyeem Ayam, dan bakat muda baru  Selendang Merah la lepas nie..weewitt!weewitt!. hikhik. gurau saje. 



alaaa.. rasa nak tampal letak kat pintu bilik je. agak agak kalau ain lukis muka Mohdhazlan Dreadlock  ni, jadi ape la rupa nya.

Terima kasih Mohdhazlan Dreadlock ..ehhee..


motip montok kan bajet garang fokus supaya dapat strike. tapi ain tertanya tanya apsal penonton belakang tu gelak sakan. walaubagaimanapun, ain nak nanges tersedusedu terhenjuthenjut, boleh tak? sebab ada pelukis doodles hebakkk sanggup lukis doodles ain dengan sejuta makna.sobsobsob.


rasa nak mengalir air mata ni. rasa terkesima. memang lawooo. lukisan ini ain nak tampal notice board, lukisan yang lain lain pulak ain nak tampal kat pintu bilik.hikhik.


Selain itu jugak beliau pun turut lukis doodles untuk belogger yang lain daripada keluarga GBS.


Adila Saddam
Muhamad Azam

yang nie lawoo cute kan... pemandangan di kampung. ajam main hambat lembu.hek.hek.


Asma Liyana

Paih

Eyda

Nur Hamizah Ayub



cantik nyaaaa.. sobbsobbb.. semua gambar mempunyai nilai spektikal tersendiri* main rembat je perkataan spektikal* tapi kan, sebagai penghargaan, nahh, satu entry untuk   Mohdhazlan Dreadlock ! tak lupa juga......



Follow c u t e s e c r e t s for more cute photos ♥

Happy Birthday   Mohdhazlan Dreadlock  semoga panjang umur dah dimurahkan rezeki, mendapat barakah di dunia dan di akhirat, semoga Allah melindungimu dan cepatcepatlah kawen derr...ahhhaaa...

*tepuktepuk tangan pelez*


ain tunjuk pada kawan, kawan kate "amboiii.. pandai nya dia lukis..... nilai sentimental yang tinggi dalam diri dia" . tengokk~



p/s: best kan korang jadi blogger. ni adalah perkara paling manis dalam berbelog. dari sini kita dapat kenal ramai kawan, rakan, taulan, sahabat, walaupun tak pernah bersua muka, tapi keakraban dalam perhubungan kita umpama adik beradik. sungguh ain terharu sangat dapat mengenali ahli Geng Blogger Sengal. terima kasihhh sangat sangat. Ain hargai sangat sangat. ain tak tahu nak balas apa tauuu. hmmm..


Ain sayanggg lah korang sangat sangat tauu. tak nak lupa korang..I Love You. I love you Semua! 

  



35 sayang Ain Dzaya ♥:

Selendang Merah berkata...

terharu jap nama sm ada kat atas tu..hehe..:P

ain wekkkkk...penokong tu kesian jew kat ain...hehe...:P

Muhamad Azam berkata...

Lembu tu namanya marsha hehe

Miss Butterfly berkata...

hewhewhew kite punye ade lolipop ! :D

Saddila berkata...

tidaaakkkkk birthday lan 2 bulan lepas. cisss pentipu dia tu. hahaa

mohdhazlan Dreadlock berkata...

tenkiu ain ..huhu ...

kadang aku pun xtahu apa yang aku lukis ..ahhha ...

semoga kamu pun terus mencapai apa yg kamu impian ain ..

fren 4 ever ..inshaallah :)

nur_za berkata...

kan2..memg comei doodle dia
syg kamu jgk
-nur hamizah ayub-

FIFIEY LYCHEE MARATION berkata...

alhamdulillah, banyak teman alam maya yang baik hatinya kan?!:)

Ain Dzaya berkata...

@Selendang Merahjgn nanes sm..ahak!
banyakla..sbb ain dapat strike wokeyh!hahahaha

Ain Dzaya berkata...

@Muhamad Azamalolo..comeynyer name..

Ain Dzaya berkata...

@Miss Butterfly mane aci!nak jugak!

Ain Dzaya berkata...

@Saddila tak kesah la bila2 ..asal dia bahagia sadilla..hahahaha

Ain Dzaya berkata...

@mohdhazlan Dreadlock sama2..ehee..thankz abg besar :)

Ain Dzaya berkata...

@nur_za syg akak jugak taw!

Ain Dzaya berkata...

@FIFIEY LYCHEE MARATION aah..seronok kenal dgn mereka :)

ayie berkata...

kalau bagi budak kecik suruh warnakan lawa ni..hehe

NadiRah berkata...

^^

Kami Sahabat Pena berkata...

comel giga.

yad'z berkata...

nak jugakkksss

Ezad Skytech berkata...

unik lukisan2 tu...ada nilai sentimental...heee~

Aida Omar berkata...

Lan punya doodle tersangat lah unik.. kalau bagi kertas lukisan suruh dia lukis pun ok nie. hehe

Ain Dzaya berkata...

@ayieta pyh suh budak kecik..ain sendiri pun tertarik nak kaler taw!

Ain Dzaya berkata...

@NadiRah :)

Ain Dzaya berkata...

@Kami Sahabat Pena giga? ape tu..

Ain Dzaya berkata...

@yad'z ahakz..minta la kat dia..

Ain Dzaya berkata...

@Ezad Skytech nilai sentimental?betul3!!..hehew

Ain Dzaya berkata...

@Aida Omar ahaaa...kak aida syh dy lukis potret kak aida..

Golden Rose berkata...

happy belated b'day...moga ALLAH berikan kebahagian dunia & akhirat kepada dia

ZaroL berkata...

Hahahaha....comel2 hasil lukisan lan weyh. kekeke. tu blom tgk kt GBS. lagi la. =P

fathiahRAIHANA berkata...

comel la doodle dia, hahaaa ;D

Ain Dzaya berkata...

@Golden Rose amin.

Ain Dzaya berkata...

@Golden Rose amin.

Ain Dzaya berkata...

@ZaroL kat GBS jgn cakap la..cam2 doodles ada..ehek!

Ain Dzaya berkata...

@fathiahRAIHANA tuan yg buat nie lagi comel taw..ehek!

amny berkata...

wejhehehe.. comelnya lukisan tuuu :)

ain dzaya berkata...

@amny
Mr dreadlock kan pandai melukis..ahaaha