51 Koleksi Gambar Perkahwinan Blogger Namee Roslan & Isham dari Mukhriz Latif & Udey Ismail Photography | Entry Bergambar

Assalamualaikum

Sekarang ni zaman orang deret kawin berjemaah. Kejap ada jemputan sama, kejap ada yang bertunang sini, kejap orang jemput jadi pengapit, kejap ada orang ajak kawin eh! Ain je sedang menghintung hari nak kawin *hahaha, bajet esok lusa nak kawen Mentang-mentang umur dah masuk awal dewasa, makin mengada ngada bercakap pasal kawin. ain ain --" 

Bila sebut je pasal kawin memang terus bersemangat mengalahkan orang yang nak kawin. seperti yang digebangkan Namee Roslan pasal love strory, memang sangat sweet kan aw aw aw! Terus je semangat nak paksa laki masa depan masuk minang sekarang. mihmihmih. siapa yang tak baca lagi kisah Love Story Blogger Namee Roslan yang sangan ohsem, gojes dan adorable sentiasa, pehliss sangat sangat baca, supaya mood kawin anda turut berkobar kobar.

Namee Roslan Love Story

Namee Roslan Wedding Compilation Story

dah dah. tak nak merapu meraban tak ketahuan hala. Lets the picture do the talking sepanjang Solemnization Ceremony yang berlangsung dengan jayanya  Bila tengok blogger retis kawin terus bersemangat, terus nak share dengan korang hari bahagia mereka. Menjadi blogger haruslah tahu tentang kisah-kisah blogger yang lain kan. lagi-lagi retis macam Namee Roslan.hehew.


Sebelum itu picit sini, 
untuk mereka yang gwiyomi 

Lets the picture do the talking :)























































seronok kan bila tengok ramai rakan blogger yang telah mendirikan rumah tangga dan bride to be, dan sangat sweet dan meriah olemnization Namee Roslan. Hope one day, dapat buat majlis macam tu jugak. hehew

42 sayang Ain Dzaya ♥:

Nur Dzafirah Mohd Zain berkata...

Saya xkenal sapakah beliau y pasti... Saya nak ckp pic dia nice giler... :D

FarhanahAdzlan berkata...

baju nikahnya lawa pengantin pun lawa :)
memey best bila tengok orang kahwin hahaha.nanti kalau sis kawin ajak saya tau!saya letak gambar kawin sis kat blog saya pulak hahaha :)

Nur Atiqah Mohd Zaki berkata...

cantik gambar3 kawin dyorg nie... hahahaha super duper jeles la

iima ❥ berkata...

kita tgk gmbr terus feeling kawen2 da hihi

AmalinaLee berkata...

Akak Namee, my inspiration :)

Cinta hazanis berkata...

selamat pengantin baru buat akak namee roslan.:)

Cik Ain berkata...

besz nyee...hermmm nak kawen jugak hahha..

eimah siti berkata...

cantikknya....

Pinkbubblegumprincess berkata...

cantiknya baju akad nikah dia dan pelamin putih dia...sukesuke

Farina Hunny berkata...

bila la tiba masa kite pulak kan :3 hee

Cinta Misteri berkata...

Selamat pengantin baru namee. Moga kekal hingga ke syurga.

Teknik gambar cantik. Sungguh berseni

Cinta Misteri berkata...

Ain bila yeppppppp....

Razanah Anis berkata...

namee dalam gamba memang cantik tp real punye lagi cantik... nasib baik hari tu ikut shawn razaleigh pegi wedding namee so dapat rasa real punye situation.. jgn jeles kak ain...xD

Deqla manjew berkata...

x kenal la dear.. tp siyes dia cantik.. nmpk mcm blogger je tu yg dtg majlis dia..kan.. sape eh? x ingat nama pulak..

Carlos Santiago berkata...

comel jer pompuan tu...mesti laki tu romantik.

Suhami Ahmad berkata...

shanteknya gambau2 kawen diorang kan

ANISRAHIM berkata...

Oh tak kenal, glamor ke?

kinara kinatara berkata...

beruntungnya beliau..:)

Chic Na berkata...

cantiklah pict tu semua.

Anis Athia berkata...

Wow! Siap ada kompilasi entry namee... Minat namee eh? Hehehe.. Anis pun selalu terjah blog die.. Btw, anis suka pelamin namee, cantik :)

Ain Dzaya berkata...

@Nur Dzafirah Mohd Zain : dia belogger yang sedang naik taw...

Ain Dzaya berkata...

@FarhanahAdzlan kene tunggu 5 tahun lagi la tawww..

Ain Dzaya berkata...

@Nur Atiqah Mohd Zaki kalau jelez cepatlah tawen...

Ain Dzaya berkata...

@iima ❥ ambik feeling pun penting jugak..demi persediaan masa depan :p

Ain Dzaya berkata...

@AmalinaLee me too!

Ain Dzaya berkata...

@Cik Ain nanti dah kawen..jemput taw!

Ain Dzaya berkata...

@Pinkbubblegumprincess nanti buatlah tema camtu jugak eh..tapi lebih advance lagi..hihi

Ain Dzaya berkata...

@Pinkbubblegumprincess nanti buatlah tema camtu jugak eh..tapi lebih advance lagi..hihi

Ain Dzaya berkata...

@Farina Hunny sedang menanti..huhu

Ain Dzaya berkata...

@Farina Hunny sedang menanti..huhu

Ain Dzaya berkata...

@Cinta Misteriain..eh! 3 tahun lagi kot..hehew

Ain Dzaya berkata...

@Cinta Misteriain..eh! 3 tahun lagi kot..hehew

Ain Dzaya berkata...

@Razanah Anis okey talk to my hand! haha

Ain Dzaya berkata...

@Deqla manjew dia nie blgger yang sedang meningkat naik..popular la jugak..

Ain Dzaya berkata...

@ANISRAHIM dia nie blgger yang sedang meningkat naik..popular la jugak..

Ain Dzaya berkata...

@ANISRAHIM dia nie blgger yang sedang meningkat naik..popular la jugak..

Ain Dzaya berkata...

@Anis Athia tak minat..tapi kagum dengan cara n lifestyle beliau..hehew

9n0L4 berkata...

pernah dgr name die tapi tak pernah terjah blog die. ;)

Tanpa Nama berkata...

Nk pnjam baju pgntin..cantikk

ExpanDroiders berkata...

Huhu sape x knal ngn kak namee nie... Perghh meriah jer perkhwinan mreka.. smoga mereka brkekalan hingga ke jannah.. aamiin..

linda berkata...

Cantiknya , sweet je tengok .

Tanpa Nama berkata...

cantiknya , sweet je tengok .