51 Koleksi Gambar Perkahwinan Blogger Namee Roslan & Isham dari Mukhriz Latif & Udey Ismail Photography | Entry Bergambar

Assalamualaikum

Sekarang ni zaman orang deret kawin berjemaah. Kejap ada jemputan sama, kejap ada yang bertunang sini, kejap orang jemput jadi pengapit, kejap ada orang ajak kawin eh! Ain je sedang menghintung hari nak kawin *hahaha, bajet esok lusa nak kawen Mentang-mentang umur dah masuk awal dewasa, makin mengada ngada bercakap pasal kawin. ain ain --" 

Bila sebut je pasal kawin memang terus bersemangat mengalahkan orang yang nak kawin. seperti yang digebangkan Namee Roslan pasal love strory, memang sangat sweet kan aw aw aw! Terus je semangat nak paksa laki masa depan masuk minang sekarang. mihmihmih. siapa yang tak baca lagi kisah Love Story Blogger Namee Roslan yang sangan ohsem, gojes dan adorable sentiasa, pehliss sangat sangat baca, supaya mood kawin anda turut berkobar kobar.

Namee Roslan Love Story

Namee Roslan Wedding Compilation Story

dah dah. tak nak merapu meraban tak ketahuan hala. Lets the picture do the talking sepanjang Solemnization Ceremony yang berlangsung dengan jayanya  Bila tengok blogger retis kawin terus bersemangat, terus nak share dengan korang hari bahagia mereka. Menjadi blogger haruslah tahu tentang kisah-kisah blogger yang lain kan. lagi-lagi retis macam Namee Roslan.hehew.


Sebelum itu picit sini, 
untuk mereka yang gwiyomi 

Lets the picture do the talking :)























































seronok kan bila tengok ramai rakan blogger yang telah mendirikan rumah tangga dan bride to be, dan sangat sweet dan meriah olemnization Namee Roslan. Hope one day, dapat buat majlis macam tu jugak. hehew

42 sayang Ain Dzaya ♥:

dzafirahzain berkata...

Saya xkenal sapakah beliau y pasti... Saya nak ckp pic dia nice giler... :D

FarhanahAdzlan berkata...

baju nikahnya lawa pengantin pun lawa :)
memey best bila tengok orang kahwin hahaha.nanti kalau sis kawin ajak saya tau!saya letak gambar kawin sis kat blog saya pulak hahaha :)

Unknown berkata...

cantik gambar3 kawin dyorg nie... hahahaha super duper jeles la

ma ❥ berkata...

kita tgk gmbr terus feeling kawen2 da hihi

Amalina Lee berkata...

Akak Namee, my inspiration :)

hazanis berkata...

selamat pengantin baru buat akak namee roslan.:)

Unknown berkata...

besz nyee...hermmm nak kawen jugak hahha..

Unknown berkata...

cantikknya....

Pinkbubblegumprincess berkata...

cantiknya baju akad nikah dia dan pelamin putih dia...sukesuke

MeiNa berkata...

bila la tiba masa kite pulak kan :3 hee

Cinta Misteri berkata...

Selamat pengantin baru namee. Moga kekal hingga ke syurga.

Teknik gambar cantik. Sungguh berseni

Cinta Misteri berkata...

Ain bila yeppppppp....

Flavnesz berkata...

namee dalam gamba memang cantik tp real punye lagi cantik... nasib baik hari tu ikut shawn razaleigh pegi wedding namee so dapat rasa real punye situation.. jgn jeles kak ain...xD

Unknown berkata...

x kenal la dear.. tp siyes dia cantik.. nmpk mcm blogger je tu yg dtg majlis dia..kan.. sape eh? x ingat nama pulak..

Carlos Santiago berkata...

comel jer pompuan tu...mesti laki tu romantik.

Unknown berkata...

shanteknya gambau2 kawen diorang kan

ANISRAHIM berkata...

Oh tak kenal, glamor ke?

kinara kinatara berkata...

beruntungnya beliau..:)

Chic Na berkata...

cantiklah pict tu semua.

Anis Athia berkata...

Wow! Siap ada kompilasi entry namee... Minat namee eh? Hehehe.. Anis pun selalu terjah blog die.. Btw, anis suka pelamin namee, cantik :)

aindzaya berkata...

@Nur Dzafirah Mohd Zain : dia belogger yang sedang naik taw...

aindzaya berkata...

@FarhanahAdzlan kene tunggu 5 tahun lagi la tawww..

aindzaya berkata...

@Nur Atiqah Mohd Zaki kalau jelez cepatlah tawen...

aindzaya berkata...

@iima ❥ ambik feeling pun penting jugak..demi persediaan masa depan :p

aindzaya berkata...

@AmalinaLee me too!

aindzaya berkata...

@Cik Ain nanti dah kawen..jemput taw!

aindzaya berkata...

@Pinkbubblegumprincess nanti buatlah tema camtu jugak eh..tapi lebih advance lagi..hihi

aindzaya berkata...

@Pinkbubblegumprincess nanti buatlah tema camtu jugak eh..tapi lebih advance lagi..hihi

aindzaya berkata...

@Farina Hunny sedang menanti..huhu

aindzaya berkata...

@Farina Hunny sedang menanti..huhu

aindzaya berkata...

@Cinta Misteriain..eh! 3 tahun lagi kot..hehew

aindzaya berkata...

@Cinta Misteriain..eh! 3 tahun lagi kot..hehew

aindzaya berkata...

@Razanah Anis okey talk to my hand! haha

aindzaya berkata...

@Deqla manjew dia nie blgger yang sedang meningkat naik..popular la jugak..

aindzaya berkata...

@ANISRAHIM dia nie blgger yang sedang meningkat naik..popular la jugak..

aindzaya berkata...

@ANISRAHIM dia nie blgger yang sedang meningkat naik..popular la jugak..

aindzaya berkata...

@Anis Athia tak minat..tapi kagum dengan cara n lifestyle beliau..hehew

9n0L4 berkata...

pernah dgr name die tapi tak pernah terjah blog die. ;)

Awanama berkata...

Nk pnjam baju pgntin..cantikk

ExpanDroiders berkata...

Huhu sape x knal ngn kak namee nie... Perghh meriah jer perkhwinan mreka.. smoga mereka brkekalan hingga ke jannah.. aamiin..

linda berkata...

Cantiknya , sweet je tengok .

Awanama berkata...

cantiknya , sweet je tengok .