Inilah jawapan sebenarnya ain tak hupdate belog selama 2 minggu.(entry bergambar).

 TITLE : KEHIDUPAN SEORANG ARCHITECT DAN BUILD DESIGNER

Assalamualaikum  ♥
taip entri sambil rasa bersalah dengan segerombolan esaimen dan bukubuku yang masih tak siap.
seminggu dua  ni ain agak sibuk. sampaikan jiwa ain konpius, adakah ain sibuk sebagai Perdana Menteri, tapi bukan, adakah sibuk sebagai pelajar cemerlang, tapi mungkin la kowt.eehhee..*amin*, adakah pula sebagai wanita bekerjaya, sumpah bukan. -.-'


dengan sengaja biar entry 22/2/2012 terkepam hebakk kat belog. ain pun tak usik langsung apatah lagi nak jelingjeling manje ka belog. sama sekali tidak! kiranya dah sangat teruk parameter kesibukan ain ni.

http://aindzaya.blogspot.com\


padahal patblas hari ain tak hapdate belog bukan la sebab sajasaja membiarkan belog ain bersawang sebagai tatapan umum mereka. walaubagaimanapun, terima kasih kepada kecintaan ain yang sudi tinggalkan tapak kaki kat sini *maintainkan UV belog ain*,


ni buat ain nanges terhenjut-henjut bahu ni.sobsobsob. sambil lap hengguss yang hampir tetes ke laptop. terima kasih sudi baca belog ain ='). sementara pulak,  jiwa raga ain tengah bertungkus lumus demi masa depan ain di menara gading ni..takmo persia siakan cita-cita ain masa kecik dulu NAK JADI BUILDER -.-



FINAL PROJECT BUILDING CONSTRUCTION IV
CADANGAN MEMBINA TERATAK ZA'ABA DI BATU KIKIR, 
DAERAH JEMPOL, NEGERI SEMBILAN.

Ground Floor Plan, Teratak Za'aba.

Hasil usaha grouping ain yang cool dengan keletah ain semasa penghasilan rangka model Teratak Za'aba.

rangka yang tak siap lagi.


landskap model Teratak Za'aba. Hasil kerja tangan ain dan 'kecik' yang tak seberapa...hehew


rangka yang dah syelek oleh si 'kecik' fara.



PRESENTATION DAY
FINAL PROJECT BUILDING CONSTRUCTION IV


http://aindzaya.blogspot.com
Nampak tak ain yang alik kiri sekali tuh..thheethee..tengah gedebor giler nak present tawww!
grrr!!
http://aindzaya.blogspot.com
after presentation!!yeaaheeayy! tengok lecturer senyum dengan hasil kerja kami selama Final Project nie..
Waallaaaak lah Teratak Za'aba!
*tepuk tangan kuat kuat plezz*

http://aindzaya.blogspot.com
Mukamuka yang bajet cool lagi comel lepas presentation....
tata~ rindunya kat uolls, jumpa tahun depan pulak...sobsobsobsobsob.

http://aindzaya.blogspot.com
haziq,ain,'fara' kecik,yaya, elly
-.-''
http://aindzaya.blogspot.com
we are the bestt!!!!


LEPAS NI 12/3/2012-31/3/2012 NAK BERHADAPAN DENGAN FINAL WEEK PULAK.
YA ALLAH, BERIKANLAH HAMBAMU INI KEKUATAN.

untuk pengetahuan umum Ain Dzaya adalah antara spesis makhluk di muka bumi yang suka sangatsangat terpaksa suka menggigihkan diri buat esaimen lambatlambat. dah bebal dah dengan perangai hudoh diri sendiri ni. kalau boleh tak nak buat langsung.

sebulan ini, sanggup ain sanggup korbankan hujung minggu dengan tolak habis habisan sanggup buat keputusan muktamad tak nak berfoya foya dengan kawankawan lagi, sanggup juga tepis tawaran tengok wayang, main boling semata mata nak siapkan group esaimen yang berlambakan. siyes. sungguh tak cool.


maka,sebulan ini, rutin harian ain berunsur skema. takde la skema mana pun sebenarnya. hekhek. tapi tapi tapi, dalam masa tengah gigih se-skema mungkin untuk buat esaimen, ada pulak rintangan yang datang menghalang. demm. -.-'


maka, hari hari penat umpama buat esaimen mati emak, tak buat esaimen mati bapak. lepas sebulan ini boleh la ain qhada semula masa masa laqha ain. hehehe. 


nak semakkan belog korang dengan komen ain, nak borak lama lama di PAGE GBS juga.



33 sayang Ain Dzaya ♥:

NadiRah berkata...

wahhh!!!!
jd dh teratak tu..
tahniah!!! ^^

..cik gugu.. berkata...

fibox ? ape tu ? well gudlak ain ;)

Selendang Merah berkata...

wah cntik2 rekaan tu...
nnt buatkat sm satu biji rumah banglo oke!...hehe

HasrulHassan [HH] berkata...

As-Salam.
Kagum dengan mereka yang ada kebolehan macam ain yang boleh buat miniatur bangunan ..hebat ..tabik tabik.

BLADE EDGE berkata...

assalam...

cantik design rumah tu..nmpk klasik tp ok la :-)

anyway, good luck utk final exam.

Jerr berkata...

Rangka yang tak siap lagi tu look awesome :)

Mr.Clive berkata...

wahhh...haloooo!
setailo kamu nyer design tu!heeee

Emilia Emira berkata...

waa cantik dan unik! kagum laa boleh bina benda comel macam tuh ;)

YaYaNsMuM berkata...

Wahhh!sgt cool design umah tu.:-)

Ezad Skytech berkata...

wahh...mmg cantik la model teratak tu..proses nak buat semua tu mesti rumit kan.. :D

eqbalzack berkata...

Assalamualaikum,
sangat2 berbakat!
semoga berjaya menjadi architect yg berjaya...

ikhlas,
abg eqbalzack

HeNRieTTa JoSe berkata...

sangat chantek larr replika tu....bleh tahu material dia?

FIRDAUS HUSAIN berkata...

comey comey...:)

Mishter Izwän berkata...

smart2 rumah tuh, gmbar pun dah mcm org bekerje present . .

msti lega an da hbis present

Ain Dzaya berkata...

@NadiRah jadilah sikit2..thankz nad :)

Ain Dzaya berkata...

@..cik gugu.. kotak jerit la gugu..yg salu gugu shout tu..

Ain Dzaya berkata...

@Selendang Merah no poblem la sm..calling jer taw!

Ain Dzaya berkata...

@HasrulHassan [HH] wmuslm..thankz HH :)

Ain Dzaya berkata...

@BLADE EDGE mekaseh blade edge :)

Ain Dzaya berkata...

@Jerrehhe,,tu simple structure je la jerr..

Ain Dzaya berkata...

@Mr.Clive setailo la sgt kan..ehee

Ain Dzaya berkata...

@Emilia Emira dah memang kerja kami camtula..

Ain Dzaya berkata...

@YaYaNsMuM cool la sgtkan...tp by lagi yg hebak2..

Ain Dzaya berkata...

@Ezad Skytech rumitla sgt ..sampai tak tidor mlm..ehee

Ain Dzaya berkata...

@eqbalzack thankz eqbal zack :)

Ain Dzaya berkata...

100% kami guna kayu :)

Ain Dzaya berkata...

@FIRDAUS HUSAIN apa yg comey tu?

Ain Dzaya berkata...

@Mishter Izwän memang lega la sgt...tp final pulak yg datang..adoii!!

MrS LoLiPoP berkata...

cantekk nye akak <3 love it <3 <3

chemija berkata...

cntiknya^^

ain dzaya berkata...

@MrS LoLiPoP sape budak hudoh tu..huhu

ain dzaya berkata...

@chemija terima kasih :)

TRIGYY berkata...

wah. hebat bdk uitm ni.. hehehe.. ain, blog edi skrg --> trigyy.com