Lyssa Faizureen bersama kecintaan Ain ;')

Assalamualaikum ^^
 tengok sini dulu .

http://aindzaya.blogspot.com
gambar ini adalah bermotif di sini ....hehehew
p/s : gambar ini hanya untuk tempoh 24 sahaja!


Hari yang indah. Sekembalinya ain dapat semula sedut udara segar pagi hari dalam dua balang biskut marrie sebagai bekalan hari muda. Sadiskan, untuk beberapa hari ni ain tak mampu menikmati  kesedapan sedut setiap inci udara segar yang lalu lalang depan hidup ain kerana blokage yang berlaku dalam salur lubang hidung. Dr. Ozame kata, salur lubang hidung ain  bengkak sebab panas dalam kadar maksimum menyebabkan pendarahan berlaku. 

Maka, selama beberapa hari terpaksalah ain terkemut kemut lubang tekak telan ubat sememangnya tak sebati dengan tekak ain. T_T.






Burung awal pagi dah mencicit depan tingkap bilik kejutkan ain bangun. Seperti rutin biasa mereka kais pagi makan petang, kais malam makan pagi untuk isi perut anak cicit cicit mereka. Semut semut apatah lagi. Mungkin ain patut hantar proposal pada Menteri Jabatan Kerja Raya, supaya pasangkan traffic light untuk elakan kesesakan lalu lintas di awan pulak pagi pagi nie. Tumbuh tumbuhan pula bersatu tenaga dengan ceria mengerah urat urat tensi akar untuk bekerja melakukan photosynthesis *feberet ain dalam kelas biology dulu dulu dan belas ihsannya sudi bertukar oksigen dengan ain...manisnya! 



Seronoknye bila tengok haiwan, tumbuh tumbuhan, bersatu saling bantu membantu antara kami! Sebenarnya, bukan ni yang ain nak cakapkan untuk entri kali ni, tapi sebenarnya pasal ini....

tarannngggg!!!


eh....bukan yang ni...ni kisah  Yuyu Zulaikha bersama kecintaan ain :')


tapi yang ni la..




blogger Lyssa Faizureen bersama kecintaan ain ;')
kenal tak beliau?!!
kalau tak kenal meh nak babap sorangsorang...ceeiitt!!
Terima kasih Lyssa Faizureen, ain cuma kipas Lyssa guna kipas tangan jerk, tak sangka pulak econ yang Lyssa balas .hehehehe. terima kasih jugak, kerana sudi singgah belog sadis ain ni, sumpah!malam ni tidur mimpi sampai ke bintang ♥♥.





maka, dengan bangganya ain nak mempersembahkan koleksi gambar sengal beliau yang tersemmarrtt pada abad ini :





sengal tak?!!

tapi sebelum korang LIKE yang cik Lyssa punya pic..korang kenalah LIKE pic ain dulu..hehehehew



nak tahu siapa lagi ahli GBS yang juin??!!



36 sayang Ain Dzaya ♥:

Phat berkata...

wah siap upload pic sengal lyssa lagi huhu

Selendang Merah berkata...

wah untungnya....semua blogger hebat2 follow dia..lepas yuyu , lyssa pulak x lama lagi zack..hahaha...best2..


<_> <----jeles.

nia marlissa berkata...

kak lysa mmg peramah kn :)

CekbOlat-bOlat berkata...

muke lu xley blah la.. juling ke ast.. sengal do !

Rafflesia™ berkata...

wahhhh..bestnye Lyssa dan Yuyu datang blog die.. btw.. nice blog dear =.-

Lyssa Faizureen berkata...

arrrrr . tidakk ! DELETE gmbo sengal tuuu . Waaaaaa :'( hahahahaha..

Muka den kelakor ^_^v

sticker_getah berkata...

tak kenal pon??huhuhu =)

FL blogh0use berkata...

nak jugaklah!

bile la pulak lyssa nk dtg blog yana.. @.@ ;D

teyn teyn berkata...

untunglahh yg femes follow die ..

kite tak pon..

teyn teyn berkata...

untunglahh yg femes follow die ..

kite tak pon..

cik ika berkata...

untunglah..jeles2..

Mishter Izwän berkata...

wahhh. lagi skali blogger terkenal follow dya, suruh la dia jenguk blog saya plak erh . wink~~~

ZaroL berkata...

wewittttttt~~~

SpidermanHere berkata...

I adore kak lyssa! untunglah dia, hehe

anismelon berkata...

wah..retis memollow anda..heheeh..okek lewtew..:)

FarhanahAdzlan berkata...

untungglaaa..hahaha=)

Ain Dzaya berkata...

@Phat

ehhee..

Ain Dzaya berkata...

@Selendang Merah nasib la..alaa..sm nie..babap maw?!!

Ain Dzaya berkata...

@nia marlissa peramah sangatkan lyssa :)

Ain Dzaya berkata...

@nia marlissa peramah sgtkan.:)

Ain Dzaya berkata...

@CekbOlat-bOlat nama pun geng blogger sengall..ehhe

Ain Dzaya berkata...

@Rafflesia™thanks raflesia :)

Ain Dzaya berkata...

@Lyssa Faizureen comeyy hape..ahakz!

Ain Dzaya berkata...

@sticker_getaherkk....heklelleh..bia stalker blog mereka tiap hari pun..haha

Ain Dzaya berkata...

@FL blogh0use pandai2 la kipas retiss ye..ahahahaha

Ain Dzaya berkata...

@teyn teynalololo..majuk lak tenten..

Ain Dzaya berkata...

@cik ikaapalah yg untung..mereka manusia jugaklah..:)

Ain Dzaya berkata...

@cik ikaapalah yg untung..mereka manusia jugaklah..:)

Ain Dzaya berkata...

@Mishter Izwänerkk..ta pandai la..hehew

Ain Dzaya berkata...

@ZaroL hait! jgn ngorat..org punyer tu..

Ain Dzaya berkata...

@SpidermanHereme too..hehew

Ain Dzaya berkata...

@SpidermanHereme too..hehew

Ain Dzaya berkata...

@anismelonehhee..

Ain Dzaya berkata...

@FarhanahAdzlan xde maknala..kita sama2 blogger kan..hehew

Ain Dzaya berkata...

@FarhanahAdzlan xde maknala..kita sama2 blogger kan..hehew

Muaz Faris berkata...

dtg dan baca psl lyssa.