Bopren ain sorang ini | Review by Rilek Sebentar

Assalamualaikum ^^

tiada siapa yang pernah sangka kan, ain selama ni ada sorang bopren. sudah tiga tahun kami menjalinkan hubungan mesra ini. tapi inilah rahsia kami, laki masa depan ain pun tak taw pasal ni. Bopren, bopren lah..laki masa depan lain cerita.bhahahaha. 

beliau sungguh romantik kalah ted william bila beliau taip entri. tapi yang buat ain jelez, bila pompuan singgah belog beliau mereka pasti jatuh hati kendian siap simpan hati rapi rapi lagi dalam belog beliau. huh! memang taktaw malu kan mereka. tahukah mereka yang beliau dah ada awek cun melencun macam ain a.k.a avril lavigne?

tapi ain tak kesah, sebab ain taw, beliau sejak dulu memang setia bersama ain. ain sedih. ain sakit. ain menangis. beliaulah yang tolong jaga ain nasihat ain. owhh. beliau sangat caringkan. =..+ "

disamping beliau memang hebakk bersilat, mampu buat hati ain luruh berdebuk jatuh ke bumi bila tengok kehebatan beliau. moga moga, bila ada penyamun, rompak ain, ain masih ada beliau yang boleh jadi hero Malaya ain. ooohhh..sila jelez awek awek sekalian tentang kehebatan bopren ain nih!

tapi sejak akhirakhir ini, hubungan kami hampir menjadi isu belogger belogger Malaysia. antaranya ialah  beloger belog hatiku baik mujur belogger kan, kalau realiti, simpang limaplohpat tiang mesjid la.. perang dunia ke tiga antara ain dan laki masa depan.









Tak sampai doplohpat jam dari kelmarin, bopren tiputipu alam maya tu ada buat satu entri pasal Review by Rilek Sebentar . Jadi untuk terus support kerjaya beliau, alang alang awek beliau ni belogger jugak. apa salahnya kalau ain join.bhahahahaha.

jadah dan dusta semata-mata. Tolonglah percaya.

p/s lagi :: puh!puh!puh! ain harap laki masa depan tak baca entri kali ni. dan ain harap laki masa depan terus membizikan diri dengan pekerjaannya. ain apa ain nak kasi taw sangat sannggaatt belaka ini jadah dan dusta semata mata.


4 sayang Ain Dzaya ♥:

Zul De Alexis berkata...

wakakakak....mohon esok terima pinangan wa..:P kreatif2 macam novel lak baca...:)

Alynn Nyzaa berkata...

mmg boleh wat novel neh..:P

A'iyn Raidah berkata...

wah ayat bombastik..memang boleh buat novel ;)hehehe keep it up ok..

Yana Sakura berkata...

Ahahaha..terbekkk wok!! ^_^

lama dh xdtg cni..rindu lak kt ain ehh..kih3 :p

Peace yaw!(^_^)v