I am Totally Changed

Assalamualaikum 

Almost 2 weeks tinggalkan belog tergendala macam ni. lepas tu, tanpa perasaan serba salah, terus tempek  dua bijik gambar yang tak berkenaan. tak patut. tak patut.



tiga gadis pingitan ^^

Maklumlah, lifestyle ain yang dulu kalanya makan tidur makan makan tidur dan makan lagi amat me-lagha-kan. Gara gara praktikal lah, bajet kerja angkat batu bata, besi besi keluli, panjat bangunan setiap hari. Walhal pergi opis pun dengan kadar maksimum malas terpaksa bila dah tengah tengah semester sambil goyang goyang kali layan fesbuk bawah aircond dalam opis. hampeh!

dah dah.  sekarang i am totally changed! dah takde masa nak membebel, dah takde masa dah nak makan tidur makan tidur. dah takde masa nak ngorat junior hensem. dah takde masa nak me-lagha-kan diri dengan kawan kawan sambil cuci mata kat shopping complex. Sebab musababnya, ain kene fokus 120% demi semester akhir ini untuk memastikan kemaslahatan hidup terjamin lepas belajar ni. muahaha

Untungnya bagi ain semester last ni, jadual kelas sangat bekerjasama dengan tubuh badan tanpa perlu ain bersusah payah rasuah Ketua Department  semata mata nak tukar jadual kelas supaya lebih flexibel mengikut kehendak jiwa sebagai remaja kool --" tanpa kelas malam macam dulu dulu, sangat tak kool >.<

kaler pink tanda masa yang ohsem untuk berjimba untuk diri sendiri ^^

Eh, balik semula pada tujuan asal entri i am totally changed! pendahuluan bajet tak nak kalah dengan isi penting yang seciput secoet ^^

                

kanan : gambar 6 bulan lepas
kiri : gambar dua hari lepas

sebagai kongklusion, i olls semakin 'Gemok Gileous' selepas menternak lemak, otot otot sepanjang praktikal kan kan kan?

p/s: tak sabar nak pergi kelas awal pagi esok, dengan azam dan semangat yang baru. ^^

29 sayang Ain Dzaya ♥:

Mohd Lokman Bin Ramli berkata...

semakin cantik.. hehe

eimah siti berkata...

samalah kita...menternak lemak...hehe

Pocket berkata...

tak gemort lagi tu,
beza kat ilusi mata jer :D
sebelah itam,
sebalah cerah :D

sila bina muscle dari bina lemak okeh :D

therosputih berkata...

ternak lemak sket2 sudahla, nnti dah habis praktikal, ternak lemak lagi...heheheehe...

yang penting maintain cun tau...hahaha

Anak Kampung berkata...

amik jurusan ukur bangunan ek

kinara kinatara berkata...

ina tengok same je..slim macam dulu2...huhu..comel lagi:)

Chic Na berkata...

berubah ke ain. macam sama je. hihi.. nak petua plisss..

Niswatus Solikah Samik berkata...

haha! ternak lemak normal lah tu lagi2 waktu stress time praktikal! :D

TiranaAduka berkata...

salam ain
Salam kenal dari tiranaaduka

Mrs Velentine berkata...

xdalah gemuk sgt pun....comel...

are_lin@yu berkata...

xgmuk ain cute..hhihi

Cinta Misteri berkata...

Gemok? Sabo ajelah...

Selamat brclass... KelazzzZ ko ain

Ain Dzaya berkata...

@Mohd Lokman Bin Ramli terima kasih :)

Ain Dzaya berkata...

@eimah siti dah tak boleh berhnti tabiat nie ..acane ek..huehue

Ain Dzaya berkata...

@eimah siti dah tak boleh berhnti tabiat nie ..acane ek..huehue

Ain Dzaya berkata...

@Pocket tak pasal2 lepas ni kene gigihkan diri pergi jim pulak...kehkeh

Ain Dzaya berkata...

@therosputih yer maintain cun dan kiut >.<

Ain Dzaya berkata...

@Anak Kampung eh..lebih kurang la...

Ain Dzaya berkata...

@kinara kinatara agak gemuks la ain rasa, tak pasal2 baju semua kene beli baru...kui

Ain Dzaya berkata...

@kinara kinatara agak gemuks la ain rasa, tak pasal2 baju semua kene beli baru...kui

Ain Dzaya berkata...

@Chic Na petua adalah sila minum susu banyak2..hahaha

Ain Dzaya berkata...

@Niswatus Solikah Samik mohon praktikal lagi lepas nie...hahaha

Ain Dzaya berkata...

@Niswatus Solikah Samik mohon praktikal lagi lepas nie...hahaha

Ain Dzaya berkata...

@TiranaAduka hai tirana aduka :)

Ain Dzaya berkata...

@Mrs Velentine kalau tak , takkan la baju semua tukar baru,...muahaha

Ain Dzaya berkata...

@Mrs Velentine kalau tak , takkan la baju semua tukar baru,...muahaha

Ain Dzaya berkata...

@are_lin@yuaw aw aw...ada orang kembang semangkok la....

Ain Dzaya berkata...

@Cinta Misteri hahahaha..chaiyok la CiM!!

Ain Dzaya berkata...

@Cinta Misteri hahahaha..chaiyok la CiM!!