Senarai Pemenang Hadiah Misteri Printscreen Pageview Blog Ain.

Assalamualaikum 


baik lahhhh! ini adalah senarai peserta Hadiah Misteri Printscreen Pageview Blog Ain yang telah berjaya membodek ain untuk menang hadiah misteri untuk mini segment yang lepas. okeys, kali ni memang ain sangat bermurah hati, nak bagi banyak anugerah sikit untuk semua yang support belog ain sehingga boleh cecah purata 6000++ per week. 

Pemenang yang printscreen nombor ohsem, febeles dan mengujakan

Pemenang yang prnitscreen no yang cantik dan manis


Hadiah misteri yang iols gempar gempurkan yang dikatakan sangat special ialah :

mempersembahkannn!

phone strip beserta dengan tag nama setiap sorang ^^

untuk semua pemenang. Sebab musababnya kenapa hadiah ni misteri kerana iols hasilkan kraft kiut miut ni dengan hasil air tangan iols sendiri, setelah berpenat lelah bersengkang mata, tercocok jarum, berhabisan tenaga demi hadiah yang chumil. walaupun ia tak seberapa tapi ain berharap korang nanti kalau dah dapat jaga lah leklok.ehew

Alhamdulillah, sekarang ain dah launched Crafty Online. macam tak percaya pulak. kalau dulu ain kemain takut untuk buat semua ni. tapi sekarang bila ain dah langkah selangkah ke hadapan, ain bersyukur sangat. banyak tempahan yang ain dapat. even, banyak perkara yang mencabar sepanjang libatkan diri dalam online bisness.



yang utama, ain harus sabar dan keeping moving dengan apa yang ain buat dan jangan pernah pandang ke belakang. dulu macam best je tengok orang berbisnes. tapi sekarang, sangat best bila ain sendiri bawa diri ain dalam bidang ni. sangat bersyukur. tak sangka sekarang ain mampu bergerak sejauh ini. memang tak reti sangat nak berbisnesw ni. tapi, Allah sentiasa membantu ain. :')

ain harap, lepas ni, ramai yang akan support ain tak saja di blog, tapi di Online Crafty ain. dan perancangan dibuat sangat teliti dengan harapan semua berjalan dengan lancar. sampai semalaman kita tak tidur pun mimpi tengah siapakan barangan order. apakah ini semua?!

opss, seperkara lagi jangan lupa LIKE page : Page Ain Dzaya, FELT Love Collections  
nanti ain cerita lebih lanjut. ni konon Teaser la khennn. 


....................................................................................


Alhamdulillahh. selesai sudah Hadiah Misteri Printscreen Pageview Blog Ain ni. syukur sangat niat ain nak kongsi hasil duit bisness dah berjaya. terim kasih semua yang sudi sokong belog ain sehingga di tahap sekarang.

ain harap sangat tak ada yang terasa ke, kecik hati ke kalau tak menang. adat permainan. ada yang tak terpilih ada yang terpilih. dan ain dah buat yang paling terbaik untuk kawan kawan belog ain. bukan undi cara pilih biasa, bukan minta buat apa apa, hanya ain pilih dengan mereka yang betul betul gigih buat yang terbaik untuk menang.

insyaAllah, kalau ain ada rezeki lebih lagi, ain pasti akan buat lagi ya. harap harap korang akan bagi sokongan macam ni la. 

Alhamdulillah. ni rezeki kita bersama ya. kepada yang tak terpilih, insyaAllah, next ain buat lagi, korang join la ye. mana tahu, ni bukan rezeki kita. wuuu T_T ain sendiri pun tak terpilih. puihh. ini saja yang mampu ain balas jasa korang yang menyokong ain selama ni.

kepada pemenang, sila bagi tahu ain yang korang menang ya. jangan senyap pulak. kang tak dapat hadiah kang. wuuuu. tahniah kepada pemenang. untunglah korang, nama ain tak terpilih pun, tak menang pun. T_T 

DAN TAHNIAH KEPADA SEMUA, KORANG SANGAT HEBAKKK!

    18 sayang Ain Dzaya ♥:

    Anis Zainudin berkata...

    alhamdullillah..menang :)
    anis da PM kat page ain tau :)

    ⓌⒶⓉⒾⒺ ⒹⒾⓂⓅⓁⒺ berkata...

    menang ... tq !! :)

    Kitty berkata...

    Syukur alhamdulillah blog link Kitty tersenarai :)

    Arol Mubin berkata...

    Alhamdulillah. Arol menang! Tahniah juga kepada semua pemenang! :) Arol PM Ain kat Facebook ye.

    Maisarah Azmi berkata...

    yey..first name... thanks ain

    NadiRah berkata...

    yeayyhh!!! nk yg kuning tu..eh,demand..hihi..
    nad dh LIKE!

    Etuza Ezawarna berkata...

    salam tahniah yang menang ya..saya nak bloglist blog awak ya..nanti klik
    ETUZA tu pasti ada blog anda..tahniah

    Siti(zoey) berkata...

    tahniah pada yg menang.

    Deqla Manjew berkata...

    tahniah buat yg berjaya.... comelnye.... ;)

    Diari Si Froggie berkata...

    Wasalam.. wah! memang sangat2 cute ain buat.. suka kucing tu. hehe.. Tahniah buat semua pemenang yang bertuah :)

    KorN berkata...

    woah.. ade nama korn lah.. thanks ain.. korn dengar cter diorang semua yg menang ni xnak hadiah ni... so ain boleh kasi korn semua skali.. hihi.. so kepada berminat yang nak beli, boleh direct ontek korn.! ehhhhh,...! hahahaa

    Mrs Velentine berkata...

    tahniah

    Meya Teyo ♥ berkata...

    hehe alhamdulillah menang. terima kasih ain! comel hadiah tu^^

    Meya Teyo ♥ berkata...

    sy PM kt sini lah ye. x mnyempat nk online lama2.

    alamat sy : JKR 62/1 QTRS Polis Ajil, 21800 Ajil, Terengganu Darul Iman.

    nama : Amira Syakira(meya)

    yg tag nama tu letak Meya Teyo. hehe nnti pape reply kt blog sy la.

    FarhanahAdzlan berkata...

    yg pasti saya tak sabar nak dapat benda alah yg comel nii :)

    Anis Athia berkata...

    waaa... comelnye hadiah!!! ^_^

    Yana Sakura berkata...

    pergh!! cantik molek nombor.. awat cheq tataw pasal printscreen nomboq2 lagu nie? menci2!!

    #jeles..nk jgk hadiah..ekekek :p

    9n0L4 berkata...

    wahhh. comeyla ain buat. gigih betul. :)