Entri 'Hadiah Misteri Untuk Siapa Printscreen Pageview Blog Ain ' mendapat sambutan hangat!! makanya ain tambah lagi 10 hadiah misteri & 2 hadiah bertuah!!

Assalamualaikum 

Tak sangka ain entri tengah malam konon konon untuk sedapkan hati yang gundah gulana sebab tak hapdate belog sebelum tidur [sini] bertukar umpama sebuah 'segment' atau 'kontest'. Saya melah Sutina melaporkan berita. dah dah merepek, ain nak sampaikan manuskrip penting untuk semorang ^^

Awal awal lagi ain tak terfikir pun untuk buat segment atau contest tahun ni. tak pernah pun plan setipikal yang munkin siap cari sponsor bagai untuk buat segment atau contest. sebab musababnya ain nak fokuskan 140% tumpuan pada belog semata mata pada tahun ni. 

Entri yang ain buat tu pun, berlari sekali imbas depan mata gara gara tak de idea nak hapdate belog. Itu pun lepas tengok jumlah pageview belog ain mencecah 70k dengan purata sehari 1000++ UV. Dengan harapan, dapat sorang hingga lima orang pun jadilah teka no pageview yang cantik lagi menarik, sambil nak bermurah hati lebih sikit, nak bagi anugerah kat semorang. Tadi bila buka je dashboard belog, tanpa pun ain ramal berduyun duyun buat entri pasal teka no pageview 

terharu, :'D

Alhamdulillah lah, terharu sangat bila tengok peningkatan belog depan mata ni lepas setahun setengah bergiat aktif berblog. Orang luar, dah boleh terima cara penulisan ain yang seadanya sikit sikit walaupun kekadang penulisan ain ni terlalu tipikal dan terlalu panjang.

Siapa yang bisik bisik celah selimut cakap ni cara ain nak up market berblogging. itu tak benar sama sekali. ya. tidak sama sekali*muka serius seperti yang katakan tadi, semua ni berlaku tanpa dirancang. ain sendiri pun tak sangka entri lepas dapat sambutan sehebat ini, sampai ada yang gigih tunggu depan laptop semata mata nak printscreen pageview belog ain. itu yang buat ain terharu sangat.soobbss *lap air mata dengan baju

Makanya, disebabkan 'Hadiah Misteri Printscreen Pageview Blog Ain' mendapat sambuatan hangat hampir 10 orang, tak sampai hati pulak nak tutup 'mini segment' ni. makanya jugak, ain nak upkan lagi jumlah pemenang dan ain nak upkan lagi nombor yang febeles, ohsem dan menarik agar lebih mencabar.

9 PEMENANG TERKINI
akan diumumkan setelah pageview belog ain mencapai angka  80000
*hadiah misteri, opkoslah pemenang pun misteri kan*


10 lagi hadiah misteri untuk 10 pemenang yang dapat printscreen pageview blog ain antara 70k-80k iaitu 71000, 71111, 72000, 72222, 73000, 73333, 74000, 74444, 75000, 75555, 76000, 76666, 77000, 78000, 78888, 79000, 79999 yang cantik menarik, ohsem dan febeles.



dan 

2 pemenang bertuah hadiah misteri yang dapat printscreen pageview blog ain 77777 dan 80000
  • buat 1 entri sebagai bukti. tajuk pape jelah yang manis. dan link kan ke entri ini. cukup 80000 pageview ain akan umumkan dan agihkan hadiah untuk setiap 5 pemenang.


pageview sekarang 70989*eh cantik pulak no ni ^^


*amaran jangan jadikan ia sebagai no ekor


Ain doakan semua berjaya. 
Thanks support blog ain :')
umpama perumpamaan, 'kalau makan buah apple, jangan makan sekerat, nanti berkulat, tapi makanlah sehingga habis'. same goes to blog :)

29 sayang Ain Dzaya ♥:

Ain Riz berkata...

kak . muhun ps utkk kitee , hehe

Lalaa berkata...

kalau dah ada screenshot tu, macam mana nak inform eh ?

Maisarah Azmi berkata...

dah makin meriah nampaknye

❤ Si Budak Vanilla ❤ berkata...

waaa. .bestnya. .cmna nk join? hehehe

Anis Zainudin berkata...

join :)

http://miszfarahanis.blogspot.com/2013/02/prinscreen-pageviews-blog-ain.html

Nurul Faiz berkata...

menarik. good luck ain.
usaha yang bagus untuk menaikkan lagi blog kita kan.

Diari Si Froggie berkata...

Hope tengah hari karang aida datang semula angka tu no 8000 tak pun sangkut salah satu no yang ain letak.. fuh! fuh! tiup sekeliling.. haha. tahniah ain tu tandanya ramai suka datang blog ain.. :) lagi pun ayat2 ain mudah faham..

Liyaa Mf berkata...

Kreatif gak wat camni. Tahniah in advance kepada pemenang2 & penerima hadiah nanti. Haha! Tak salu online, rasanya akan terlepas kut nombor2 pageview tuu :D

izan mama mia berkata...

tahniah pada mereka yg berjaya nnt,,

Mrs Velentine berkata...

makin ramai yg join..tahniah

Nasuha berkata...

menarik..

Lalaa berkata...

kita dapat screen shot !

http://www.twozeronovember.my/2013/02/lucky-viewer.html

Deqla manjew berkata...

good luck!! =)

eimah siti berkata...

wahh..mcm best ja

ANISRAHIM berkata...

Xtau la ade rezki ke idak ni. Mugo akak jarang online =(

NadiRah berkata...

nad dh dpt print screen nombor bertuah..pastu??nk update nanti boleh?bila nak dekat 80,000..hehehhe

AmalinaLee berkata...

Huwaa ramainya page view awak! Good luck ye :)

Karukord jagau berkata...

waduuuh semakin meriah nih :)

FarhanahAdzlan berkata...

ohhh saya dah printscreen yg ke 75000 tu tapi tak smpat naak buat entri lagi and baru nak bgtau huhu

tokwan muda berkata...

Assalam,,,bila saye tersinggah sini...rase rilek jer dan santai...muzik sangat tenang...salam kenalan cik blogger...sekian ^_^

FarhanahAdzlan berkata...

ok entri untuk pageviews yg ke 75000 http://farhanahadzlan06.blogspot.com/2013/03/hadiah-misteri-dari-ain-dzaya.html

ARJUNA.Inc berkata...

ni da knpom la da terlepas nih..alaaa..rugi~~~...

my notes berkata...

assalamualaikum ... hebat tuh . idea saja terlintas dapat sambutan hangat .

ⓌⒶⓉⒾⒺ ⒹⒾⓂⓅⓁⒺ berkata...

hi ain :) pageview :75555

http://gelakketawabersama.blogspot.com/2013/03/pageview-ke-75555-blog-ain-dzaya.html

ⓌⒶⓉⒾⒺ ⒹⒾⓂⓅⓁⒺ berkata...

http://gelakketawabersama.blogspot.com/2013/03/pageview-ke-75555-blog-ain-dzaya.html

NadiRah berkata...

http://dirahpunyerblog.blogspot.com/2013/03/tangkap-nombor.html

utk nombor 7444..sory lmbt bg..lupe! :P

Mr. Doctor berkata...

Amboi cari no cantik2 ya.. InshaAllah x lama lg 100000 la tu..

9n0L4 berkata...

dah terlepassssss. hehe. tahniah ain. byk dh pv. ;)

Leadership Developmant Training berkata...

ijin baca ya sobat :)
salam kenal dari kami outbond di malang :)
jangan lupa kunjungi kami di website kami : http://www.nolimitadventure.com/