Reupdate : Hadiah misteri untuk siapa yang sempat printscreen pageview 70555,70600,70666, 70700,70777,70800,70888 di belog ain...pageview sekarang 70551

reupdate :

pheeww ~~"
Okey. tak sempat. 
pageview sekarang dah 70005 sepatutnya ain publish entri ni pagi tadi lagi, gara gara tak perasan la ni jumpah hit kat belog haishhh! okeys, kali ni nak tukar kelainan sikit. nak murah hati sikit, nak bagi banyak anugerah sikit untuk semua yang support belog ain sehingga boleh cecah purata 6000++ per week

Hadiah misteri untuk siapa yang sempat printscreen pageview 70555,70600,70666, 70700,70777,70800,70888 yang semorang rasa cantik dan menarik. 

  • buat 1 entri sebagai bukti. tajuk pape jelah yang manis. dan link kan ke enti ni. cukup 80000 pageview ain akan agihkan hadiah untuk setiap 5 pemenang.
  • *lepastu korang delete la entri tu lepas dapat hadiah, buat malu je. belog kudus ain ni baru cecah 70000++ viewers..hiks*
pageview sekarang 70551*eh cantik pulak no ni ^^
*amaran jangan jadikan ia sebagai no ekor
pemenang pertama
70007 *cantikkan no ni ^^

next?
Awak kot!


Ain doakan semua berjaya. 
Thanks support blog ain :')
umpama perumpamaan, 'kalau makan buah apple, jangan makan sekerat, nanti berkulat, tapi makanlah sehingga habis'. same goes to blog :)

31 sayang Ain Dzaya ♥:

Hatimi Tahirruddin berkata...

alah tak sempat la pulak....masuk2 dah 70008...:(

Maisarah Azmi berkata...

xsempat..sekarang 70006..btw, congratez dear

Maisarah Azmi berkata...

sempat print 70007..pon cantek..haha

Ain Dzaya berkata...

@Hatimi Tahirruddin masih ada banyak peluang :)

Ain Dzaya berkata...

@Maisarah Azmi peluang masih ada..jangan lepaskan...

Ain Dzaya berkata...

@Maisarah Azmi peluang masih ada..jangan lepaskan...

Ain Riz berkata...

akak , bile dah sampai 7777 muhun ps kan utkk ain . name kite same kaan ? taa baik taw tak nak tlong orgg . akak baaik kann ! hehe

aynora nur berkata...

tahniah dah pv cecah 70,+++, semoga terus aktif berkongsi maklumat.

iima ❥ berkata...

tak sempatttttttt hehe

Maisarah Azmi berkata...

ain, nie entri yang sarah buat :
http://www.sararose.my/2013/02/ain-dzaya-nak-bagi-hadiah-misteri.html

xila dot berkata...

bagusnya marketing hehe malas nak update belog letew hee ok nak tgu 77777!

Nur Mahirah berkata...

http://beyondtotheinfinity.blogspot.com/2013/02/printscreen-pageview-blog-ain.html

jon terjah :)

join !

Chic Na berkata...

sekarang dah 70256 dah ain. wuwuwu..

NadiRah berkata...

hye ain!!! nad dtg 70278... :P

Meera Ishak berkata...

meera join^^
http://meeraishak.blogspot.com/2013/02/printscreen-pageview-blog-ain.html
taktahu lag bagi owner cantik tak.

Kitty berkata...

Hi! Ni Kitty join ;)
http://www.codeislove.net/2013/02/little-mystery-giveaway.html

Cik Ais berkata...

http://nuraisyahira.blogspot.com/2013/02/yeayhadiah-misteri.html

Ain..mcmni ke nak link tu? lupa la.hehe..apapun..sayalah pemenang btuah ke 70666 ..

nak hadiah..hehe..

Syakir Aziz berkata...

entah macam boleh jumpa blog ni tapi suke ngan lagu dia. lagu ape ek? :)

Diari Si Froggie berkata...

ala.. aida datang baru 70696 cantik tak? haha.. nak refresh bebanyak kali lah cenggini boleh ke? haha.. sape lah yang bertuah dapat tu..

KorN berkata...

http://arjunapopkorn.blogspot.com/2013/02/untuk-ain-dyaza.html

wusha sikit sini ain

Meya Teyo ♥ berkata...

@Meera Ishak : nombor 70777 :)
http://meyalolyppop.blogspot.com/2013/02/print-screen-nombor-bertuah-kot.html

Meya Teyo ♥ berkata...

btw tahniah kpd yg lucky :)

Maisarah Azmi berkata...

semakin hangat nampaknye..hehe..

Arol Mubin berkata...

70800. :)

http://arolpunyeblog.blogspot.com/2013/02/ain-dzaya-nak-bagi-hadiah-misteri.html

Ismah Atikah berkata...

JOIN! huhh, nasib baik sempat. yeay!

http://diaryismah.blogspot.com/2013/02/ain-dzaya-nak-bagi-hadiah-misteri.html

Hana Jalil berkata...

Join :D hee

http://justforfund.blogspot.com/2013/02/no-bertuah-d.html

cci berkata...

cantik no tu..

Pondok Usang berkata...

aduuaiii tak sempat... nombor terlepas.. dapat no fon tuan blog pun jadi laa.. haha.. gatall!

cweet pinky berkata...

dtg dari blog cik korn , hehehe ~

CP pown tak sempat nak printscreen , jadik singgah bace je la , tahniah la pada yang sempat , hehehehe ~

Maisarah Azmi berkata...

ain, jemput join http://www.sararose.my/2013/02/pencarian-bloglist-3-bulan-blog-sararose.html

Meera Ishak berkata...

sis kalau nak tukar bole? maksud nak tukar entri? hehe. kalau bole reply dekat cbox blog meera ea? :D meeraishak.blogspot.com thankyou :)