196 Kompilasi Gambar Solemnization & Reception Liyana Jasmay & Fathuddin by Mukhriz Latif & Udey Ismail Photography

Assalamualaikum

Teruja yang amat tatkala melihat 196 koleksi gambar The Solemnization & Reception Liyana Jasmay & Fathuddin by Mukhriz Latif & Udey Ismail Photography. Tambahan pula, LJ yang sentiasa comel, kiut di samping tema majlis perkahwinan mereka berkonsep urban memang jadi tarikan utama lah kan. macam baru semalam je tengok tv lakonan LJ masa 15 tahun, tup tap tup tap sekarang dah jadi wifey kepada Fathuddin .mihmihmih

Pelakon dan penyanyi, Liyana Jasmay, 25, menerima lima dulang hantaran daripada pasangannya, Fathuddin Mazlan, 28, termasuk wang hantaran bernilai RM28,322, seutas rantai, sepasang anting-anting dan sebentuk cincin dalam majlis yang berlangsung di Hotel Seri Pacific.

Semua pasangan akan gembira bila mereka diijabkabulkkan. begitu juga dengan pasangan ini. kan kan kan. Lagipun perkahwinan artis dan selebriti menjadi topik utama dalam blog dan website kini. LIYANA kelihatan anggun menggayakan busana baju kurung moden rona putih rekaan Jovian Mandagie di majlis pernikahannya. 

dah dah. tak nak bagi banyak caption sangat pasal gambar gambar ni semua.

Lets the pictures do the talking :)















 




























“Semoga Allah SWT menghimpunkan yang terserak dari keduanya, memberkati mereka berdua dan semoga Allah SWT meningkatkan kualiti keturunan mereka, menjadikannya pembuka pintu-pintu rahmat, sumber ilmu dan hikmah serta pemberi rasa damai”. Semoga mereka bahagia hingga ke akhir hayat. Insyaallah. 

Thanks for reading.

16 sayang Ain Dzaya ♥:

Cik Ezy berkata...

lawanye liyana jasmay..

izan mama mia berkata...

hai ain dzaya...

FarhanahAdzlan berkata...

suka tengok laki dia hahaha*evil laugh* ceyy

ANISRAHIM berkata...

Walopon dorg dilanda kontroversi, gambar dr MU mmg cantik. I pon jels! :)

Chic Na berkata...

comel kan LJ. suka tengok. ;)

Mrs Velentine berkata...

suka semua gambar tue cantik

Cinta Misteri berkata...

semoga mereka berdua kekal bahagia selamanya. LJ mmg comel, pkai apapun comel. sesuai sgt dgn mukhriz yg matured tue

Cinta Misteri berkata...

semoga mereka berdua kekal bahagia selamanya. LJ mmg comel, pkai apapun comel. sesuai sgt dgn mukhriz yg matured tue

Cinta Misteri berkata...

semoga mereka berdua kekal bahagia selamanya. LJ mmg comel, pkai apapun comel. sesuai sgt dgn mukhriz yg matured tue

Iha Zaliza berkata...

Cute gambar yang last tu.. jeles gilos :D

Ain Dzaya berkata...

@izan mama mia hai kak izan :L)

Ain Dzaya berkata...

@ANISRAHIM couple pun cantik, mesti gambar pun cantek...

Ain Dzaya berkata...

@ANISRAHIM couple pun cantik, mesti gambar pun cantek...

Ain Dzaya berkata...

@Chic Na aah comel ngatt!

nur azian berkata...

cantiknya dia :)

Izzati Liyana Sabri berkata...

comel gila kan dorg kahwin? ah sweet sangat. jeles betul.