Kawan.


Assalamualaikum  
mood : betulkan segala tulang temulang sambil dengar video untuk ambil feel lebih dasattt.

Tertarik magnet di sudut hati, sekadar bekalan balang hati sebagai santapan rohaniah dan batiniah ain di masa depan,
 


setiap orang mempunyai pendapat masing masing tentang kawan...ini adalah diantaranya setelah ain men-interbiu mereka..











Kata adik

Kawan macam biskut
Sekejap ada sekejap tak ada,




konklusinya ; walau sesiapa yang kita kenal di sekeliling kita..sebenarnya mereka semua adalah kawan kita =)..dan hargailah mereka setiap masa kerana suatu masa nanti kita amat memerlukan mereka...


14 sayang Ain Dzaya ♥:

Mr.Clive berkata...

bila dah jumpa dan saya pasti cik ain dah ada kawan yang sanggup berada disisi semasa senang dan susah, dorang tu la yang cik ain mesti simpan bebaik sebab bukan senang nak jumpa yang dapat memahami diri kite ni sape and masa mood kite baik ngan marah marah,dorang pahamkan jer.tu la kawan yang patut dihargai.

:)

YaYaNsMuM berkata...

Yes, friendship forever, (^_^)

YaYaNsMuM berkata...

Yes, friendship forever, (^_^)

Ain Dzaya berkata...

@Mr.Clive thankz mr. clive sbb percayakan ain dan bagi ain semngt =) untuk untuk hadapi kehidupan ini.

Ain Dzaya berkata...

@YaYaNsMuM happy frenship dear =)

naiemah_ramli berkata...

kwn mudah dicari..
sahabat susah dicari =)

# ape2 pon hargailah kwn & sahabat kita.. =)

Mak Usu berkata...

Sweet entri..
Kawan,
tidak mengenal rupa mahupun darjat..
Kawan,
Tidak kesah dekat mahupun jauh..
Yang pasti kawan terbaik adalah yang senang dicari tibanya kita susah dan senang dicari tibanya kita memerlukannya... :):)

Ain Dzaya berkata...

@naiemah_ramli ok..ain faham mksed naemah..thankz dear! for reminding =)

Ain Dzaya berkata...

@Mak Usu ye..betul tu mak usu...
itu namanya sahabat..tapi sukar dicari...

Mr. Doctor berkata...

Nice entry la Ain.. Jom kawen.. eh silap.. Jom kawan.. haha

Ain Dzaya berkata...

@Mr. Doctor haitt! MD kan!!

Hanif berkata...

kawan ni bermacam jenis kawan...so kit akena pandai2 lerr..menyesuaikan keadaann..biar kawan berjuta...lawan jangan cari!!!

Ain Dzaya berkata...

@Hanif waw..penuh semanngat..betul tu hanif =)

kim heeruul berkata...

kene pndai pilih kwn la..
kalau dpt kawan yang mcm adik lu ckap tu..baik tak yah kawan..