Lelaki peng 'komplen' nombor satu. Setuju ?

Assalamualaikum  ♥

 

Yaa! dengan ini saya Temah Sutina binti Melan -..-" ingin meluahkan rasa ketidakpuasan hati kepada belogger Faizal Fredley -Dunia Network Lelaki tentang stetement beliau yang mampu bikin kaum lelaki panas punggung tak ketahuan hala sambil mengembangkan dua biji lubang hidung.

Tujuan ain menempek gambar jejaka yang keharuan berperasaan  hensem ini, bukanlah semata mata untuk mencari publisiti supaya beliau menghack ain dari dunia belog, tetapi untuk mempertahankan kaum adam sendiri. so, ada sesiapa yang jelita nak isi borang? hik.hik.hik. tenang Faizal Fredley.

ah! ape kejadah kau ain, kaum sendiri pun bersepah sepah yang panas punggung baca statement kau!

Rilek rilek. ain bukan nak pertahankan kaum adam tetapi sekadar ingin merungkai fakta sebenar yang lelaki dan wanita patut tahu tentang kaum lelaki yang senantiasa berperasaan diri mereka hebakk lagi mabeles.







"Dan lelaki tidak akan merungut sekiranya masakan itu dimasak oleh seorang lelaki..tetapi peng’komplen’ nombor satu jika makanan itu di masak oleh wanita.."




lelaki suka meng 'komplen' wanita masak




Ekceli, pada hakikatnya lelaki memang suka sangat bila wanita masak spesially wanita yang dia sayang sebab lelaki tahu wanita mampu masak 17.66576 kali ganda lagi lebih sedap berbanding dorang. ceeiit! cuma ego je yang membatasi lelaki dari puji wanita.

sebab tu la lelaki kuat komplen. masin sikit komplen, manis sikit komplen, pahit sikit komplen.......betul tak?!




Seperkara lagi yang merungkai fakta, lelaki tak kan komplen masakan lelaki sebab bila lelaki masak dia tahu bakat kaum mereka sama je… another words…takkan nak maki dan kutuk masakan kaum sendiri kowt..agak2 la dowh!hek.hek.hek.



lelaki suka meng 'komplen' wanita berpakaian






Lelaki yang budiman sering komplen cara pemakain wanita. pakai ketat komplen, pakai sengkat komplen, tak cukup kain komplen, terdedah komplen. baguslah, lelaki macam ni la yang layak jadi suami masa depan dunia akhirat.

Tapi, kalau wanita tu pakai tudung labuh komplen, baju labuh komplen, seluar labuh komplen..tu pun komplen...ain tataw nak kata pa dah. adoi!




Namun begitu, sebelum beliau kaum lelaki nak komplen macam macam kat kaum wanita, hadap la cermin 64454.45352 minit kejap cermin. sebab kaum wanita bila mereka da komplen 24.54565 jam pun mampu lagi. =.="


haish! tak leh jadi ni...

Apa lagi lelaki suka meng 'komplen' pasal wanita ye?




32 sayang Ain Dzaya ♥:

Ros berkata...

Salam ziarah...

Selendang Merah berkata...

X setuju!..

x semua lelaki komplen apa yang wanita buuat, masak ke berpakaian kew dan lain2.

Sm perasaan satu benda bila pergi kebanyakan kedai mkn biasa chef dia adalah lelaki, adakah ini jugak satu fakta bahawa lelaki mahir dalam bidang masakan berbanding wanita?

nazirah berkata...

hehe.. banyak lagi kan .. mmg lumrah kot sifat lelaki hee ;)

EZAD AMIR berkata...

sy xsuka wanita masak smbil bcakap nanti masuk air liur dlm kuali...
wakakakaka...

EZAD AMIR berkata...

sy xsuka wanita masak smbil bcakap nanti masuk air liur dlm kuali...
wakakakaka...

Chegu berkata...

pasal tudung,hahaha, tu tudung ke selimut...hahaha

Chegu berkata...

pasal tudung,hahaha, tu tudung ke selimut...hahaha

capt. keon alhan berkata...

lelaki oh lelaki

yuyu Zulaikha berkata...

Akak di sebelah Ainnnnn! setujuuuuuuu <3

Tanpa Nama berkata...

ahaha butthurt ler entry ko ni main counter2 lak..

Ain Dzaya berkata...

@Ros selamat datang ke blog ain ros =)

Ain Dzaya berkata...

@Selendang Merah dats true la sm..tapi hakikatnya pmpn jenis suke low profli..ta suke bernegah2 umpama laki..ceeitt!

laki mmg ego!

peace Y!

Ain Dzaya berkata...

@Selendang Merah dats true la sm..tapi hakikatnya pmpn jenis suke low profli..ta suke bernegah2 umpama laki..ceeitt!

laki mmg ego!

peace Y!

Ain Dzaya berkata...

@nazirah tu la pasal kan..cci pun stuju dgn ain...hehehew..

Ain Dzaya berkata...

@EZAD AMIR tapi tulah yg barakahnyer taw!

Ain Dzaya berkata...

@Chegu tu laki tak moden ok..hahahaha

Ain Dzaya berkata...

@capt. keon alhan =)

Ain Dzaya berkata...

@yuyu Zulaikha semestinya la kak yuyu! kene salu pertahankan hak pmpn taw!

Tanpa Nama berkata...

setiap manusia mmpunyai plbagai ragam xkire laki o puan....laki n puan saling mmrlukn... sifat2 dieowg saling mlegkapi antara satu sme len...so kite enjoy,,,,,, ahaksss :-P

QasehSuci berkata...

memang dioarang ingat depa jer yang perfect...isk3 nyampah

Syafiq Ahadin berkata...

tak juga.... pompuan lagi manyak mulut maa... hehe!

Ain Dzaya berkata...

@Tanpa Nama memangla tapi sumtimes anoying sungguh la prangai mereka..sigh!

Ain Dzaya berkata...

@QasehSuci memang pun kan....salu je pk p yg dorang buat terbaik..ceeiitt!

Ain Dzaya berkata...

@Syafiq Ahadin haitt! nak kene babap ker?
haahahaha

nur chahaya abadiey berkata...

cool syg :)

Ain Dzaya berkata...

@nur chahaya abadiey Thankz dear =)

Azman berkata...

Komplen tanda sayang...lebih2 lagi kat isteri dan gf sendiri.Sebab lelaki mau org yg dia sayang perfect dan orang lain tak boleh pertikaikan... :) saja singgah setelah di promote oleh mamat kat atas tu hehehhe...

silent . . . quiet . . . . berkata...

tak komplen pun, duduk diam2 je, . . . . :) . . . .

Faizal Fredley berkata...

konklusinya lelaki lebih pandai memasak dr pompuan..hahahh

Ain Dzaya berkata...

@Azman OWH! OK! bukan laki saja taw pmpn pun maw camtu gak taw!

Ain Dzaya berkata...

@Faizal Fredley tak pernah nak mgalah kan?hahahaha..tak4!!

Tanpa Nama berkata...

x best la kalau smua nak perfect...adam hawa diciptakan untuk melengkapi antara satu sama lain