Blog Erti Kehidupan bertukar menjadi Blog Kucing Jantan

Assalamualaikum 

Mempersembahkan!!! 

belog Erti Kehidupan, yang kini telah bertukar wajah hasil kerja tangan ain yang begitu kreatif menjahanamkan belog orang lain! sesiapa berminat isi masa lapang menjahanamkan header belog Ujang guna pen magik dengan kreativiti korang, seperti mana ain selalu buat..................ain alu alukan ^^

hajat ain nak berblogwalking kejap, bertukar jadi kejam. maafkan ain Ujang :(srok..srok..srok..
*ain harap Ujang tak tahu, 

cak! terkejut tak? ain sangat sibuk dua tiga menjak ni. bila pegang laptop je, ingat nak buat key-in data. bila nak buka belog je ingat nak siapkan analisis. haisshh. ada saje kerja.

ain memang sibuk sangat dengan kerja office sekarang. ain akan menjadi pekerja bertauliah untuk satu dua hari ni. ini kerana minggu depan ain akan mengucapkan selamat tinggal kepada office ain sekarang dan bertukar ke office baru yang lebih mencabar jasmani, rohani ain jugak. oooh, tak lupa batin ain jugak. perlu carik kekuatan untuk berhadapan dengan mat mat bangla kat site nanti.

sepatutnya, kelmarin lagi ain dah mula praktikal. tapi disebabkan jasad dan jasmani ain tak nak berpisah dengan office dan kerja yang berjuta lemon di office sekarang, terpaksalah ain minta tangguh praktikal minggu  depan. mesti, mat mat bangla dan supervisor engineer tak sabar nak jumpa ain kan.kan.kan.

sabar ye, ain pun sedang menghintung hari. lagi 6 hari.


demi menjadi pekerja 8 jam yang berjaya, maka, dengan ini, ain terpaksa tidur dengan cukup demi mendapatkan wajah yang comel tanpa iras iras panda mata lebam. ain kena lebih bersemangat esok! kerana esok hari kedua terkahir ain di office ni. festime ain buat pengakuan jujur ni -..-''

di sini sumber duit takkala ekonomi negara rumahtangga ibu ayah jatuh menjunam. tetiba. tempat ni juga tempat ain  belajar untuk mematangkan hidup pabila berkawan dengan abang abang yang dah kahwin. mak cik mak cik yang ada anak hensem, jugak mendapat pendedahan awal pasal alam perkahwinan adalah sesuatu yang amat berharga buat ain di Perpustakaan Tengku Anis. :")

*di sini ain belajar Erti Kehidupan nampak tak motip dia
banyak kenangan ain di PTA ni. kenangan manis berjaya ain kumpul lebih banyak dari yang pahit.sebab tu sanggup datang walaupun tak di jemput. sobbsobb. ape kesah.

sila la tepek bijik mata kat gambar gambar ni 32saat. hikhik ^^

http://aindzaya.blogspot.com

http://aindzaya.blogspot.com

24 sayang Ain Dzaya ♥:

Kancil 8349 berkata...

dua dalam satu bah nie...hehehe

Useriez berkata...

nice entry..

P U C A T berkata...

suke entry ni.like!!

Atiqah Wadiah berkata...

ehem..comel kucing kat atas tu~heee :P

Cinta Misteri berkata...

Hahaha...sblm pegi tu smpt tk booking mk mertua?
So, slamat ke keje baru

Cik Lia Lomi berkata...

hahaha, kucing jantan ya.. semoga berjaya di tempat baru ya!.heeeeeee

i.am.who.am.i berkata...

eh eh . uitm machang la . kita kenal kakak dua orang tu yg pakai baju oren n ungu . tapi lupa nama .bagus kan? hehe . dulu student machang jugak eh ? btw , i'm done folowing . #folower819 :)

laskar pelangi berkata...

jangan ngorat mat bangla lak..hihi~;))

Bobo berkata...

selamat berpraktikal! :)

Selendang Merah berkata...

owh patut sebut kawen entri satu lg..ain nak taw? meh2 kita bisik kat awk.. Jodoh awk dh dekat dh..dengan meta bangla tu..kih2 jgn marah sm melawak ja.. :))

Ezad Skytech berkata...

nak tinggalkan tempat kerja lama mmg rasa berat je kan kalau da ngam kat situ...hee..

selamat berpraktikal..:D

Farra berkata...

Salam , Jom join 1st segmen saya ^_^
http://farra-izzaty.blogspot.com/2012/06/segmen-jom-tingkatkan-followers-dan.html
Fara ada sediakan hadiah untuk yang bertuah ^_^ Tunggu apa lagi . Jom lah join ;)

ain dzaya berkata...

@Kancil 8349 power kan..cmne la bole buat entri cenggitu ^^

ain dzaya berkata...

@Useriez thankz!

ain dzaya berkata...

@P U C A T thankz!

ain dzaya berkata...

@Atiqah Wadiah comelkan..mcm empunyer belog :)

ain dzaya berkata...

@Cinta Misteri untuk ain..mak mentua dlm genggaman je..ehek!

ain dzaya berkata...

@Cik Lia Lomi insyallah. thankz!

ain dzaya berkata...

@i.am.who.am.i ain uitm perak la sis..hehe..taw2 je kan :)

ain dzaya berkata...

@laskar pelangiowh..semestinya tak la kan..hehe

ain dzaya berkata...

@Bobo terima kasih bobo :)

ain dzaya berkata...

@Selendang Merah sm!!ain lebih rela jadi andalusia klu camtueh ok!hahaha

ain dzaya berkata...

@Ezad Skytech memangla..terpaksa juga gagahkan diri :) thankz yer :)

ain dzaya berkata...

@Farra insyallah ain join :)