Idea Selendang Merah dan Ain Dzaya untuk pembaca belog kami . . .

Assalmualaikum ^^


Mempersembahkan, gambar ain dan kekasih gelap ain selama tiga tahun. Nampak tak gambar ain dan selendang merah tempek kat atas tu? Ada yang jeles tak..bila tengok. Kami macam pinang yang diruncing runcing haluskan. Sila percaya, yang ain sedang menipu belaka. 

kononnya, hari ni ain dan SM nak buat sesuatu untuk kawan kawan dan juga pembaca belog kami. memang idea dah ada. cuma masih tengok, idea mana yang patut digunapakai. dan masih mencari pros dan cons sesebuah idea itu sendiri. 

Disamping, kami sedang gigih menyusun strategi yang terbaik untuk pembaca belog kami nie.

hakhak. dah macam nak buat projek besar besaran modal siap pinjam bank pulak.

tak tak. ni idea biasa biasa saja untuk reward kawan kawan/pembaca belog ain dan SM. sebab musabab, bulan ni rezeki lebih, masa pun lebih juga, sebab tu la rasa nak buat semua ni.

Walaupun belog ain tak sehebak belog SM yuyu juleka, eh, Selendang Merah pun jugak yang lagi peymess amos, dengan kaedah ini dapat jugaklah ain mengenali belogger belogger yang sebenarnya hebak lagi kreatif  tapi malu malu meoww. 

Di samping belogger belogger lain yang banyak membanting tulang bersama sama memberi kami semangat untuk terus berbelog hingga ke taraf begini. Sedih syahdu. Tetiba -.-'

okay, entry ni sangat sangat simple. tengah sibuk mencari sponsor bersama sama dengan Selendang Merahmaka, sesiapa yang sudi menjadi sponsor sila terus kontek ain dan SM ke link ini

16 sayang Ain Dzaya ♥:

Mk Syahir berkata...

ehh..kate ber3?

faridah nazurah berkata...

nak buat giveaway ke?

ain dzaya berkata...

@faridah nazurah yup dear :)

hairy berkata...

naknak! gtau zul..haha

Zul De Alexis berkata...

gud luck dear..eh!...

O CIKTEDDY berkata...

wa baru lahir..xde pitis nk sponsor..ahaks

all the besh <(^_^)>

Golden Rose berkata...

nak gak shawl tu... :)

FL blogh0use berkata...

waaaa !!! diam2 die nak buat segmen laaaa. bole join nnti ;)

Lieya Zalia berkata...

wahh , nak buat GA . hehe .

singgah sini jom :)
http://ceritalieya.blogspot.com/2012/06/bulan-punyaa-pasal.html

ain dzaya berkata...

@Mk Syahir mestilah dgn cik ieda..isk3

ain dzaya berkata...

@hairy copatla join..

ain dzaya berkata...

@Zul De Alexis ang nak kene sepok ker?

ain dzaya berkata...

@O CIKTEDDY wa tumpang terharu...sobbsss

ain dzaya berkata...

@Golden Rose shawl??!1hahaaha..nmpak sgt serkap jarang...

ain dzaya berkata...

@FL blogh0use nanti join taw!

ain dzaya berkata...

@Lieya Zalia SUDAH PASTI :)