Konspirasi Blogger Kreative 2012

Assalamualaikum ^^

Tujuan entri kali nie adalah sebagai tanda terima kasih atas perkenalan, persahabatan, pergaduahan kami selama bertahun tahun ini, maka ain dan SM telah berbincang untuk bersatu padu mengeratkan hubungan kami yang sedia ada dengan mengadakan segment kot! bersama sama disamping dapat mengenali dan berkenalan dengan belogger belogger yang lagi hebak kemain. 


SEGMENT INI TERBUKA kepada semuaaa belogger yang merasakan anda KREATIF, INOVATIF, OWESOME, ADORABLE dalam berblog. Kalau yang spesis buat entri sedih, mampu mengeluarkan air mata darah juri. Manakala yang spesis kelakor yang mampu buat juri ketawa berdekah dekah. Kalau yang pesen nak letak gambar berjuta lemon pom di izinkan, apatah lagi yang entri jenis komik. Amatlah digalakan. Kerana 

SYARAT SEGMENT : JENIS ENTRI ADALAH BEBAS MENGIKUT KREATIVITI BELOGGER SAHAJA. 

Untuk sertai ikut step mudah dibawah :-

1.Buat 1 entri yang mencerminkan ke-kreatif-van korang dalam berbelog. Entri hak milik tersendiri dan bukan spesis kopipasta. Sebarang penipuan dikecam juri daripada menyertai segment.Tajuk entri adalah bebas. Kendian, sila tempek banner di atas SELENDANG MERAH & AIN DZAYA | KONSPIRASI BLOGGER KREATIVE 2012 di entri korang. 
(re-update = korang boleh re-publish entri lama dan ikut syarat yang telah ditetapkan)

2. tag at least 2 orang, dan beritahu mereka untuk menghebahkan SELENDANG MERAH & AIN DZAYA |  KONSPIRASI BLOGGER KREATIVE 2012 kepada belogger belogger hebak yan lain. 

3. dan letakkan LINK URL ENTRI anda di sini! 


4. Tarikh tutup :31 JULAI 2012. (TERTAKHLUK KEPADA KEADAAN) 

4. Disebabkan segment ini berbentuk sempoi-sempoi sahaja, maka :-

kami jugak menyediakan hadiah lagi hebak dan ofsem yang mampu buat ain geget jari, geget gusi yang di taja oleh penaja-penaja yang ohsem, febeles dan sempoi.. Apatah lagi SM pernah cakap, ‘SM NAK JUGAK PAKAI SKIRT TU!!! PELISSS!’ . antaranya : 


TOPUP BERJUMLAH 
RM 40 

WANG TUNAI BERJUMLAH 
RM 160 

NECKLACE 
UNTUK 5 PEMENANG 

BAUCER LENS BERHARGA RM10 
UNTUK 10 PEMENANG 

BLOUSE/BAJU/ T-SHIRT/SKIRT 
UNTUK 6 PEMENANG 

TUDUNG BAWAL ADRA/ TUDUNG EXPRESS MIX 
UNTUK 6 PEMENANG 

BRONCH/RIBBON/HAIR CLIP 
UNTUK 17 PEMENANG 

BLOG PEMENANG BERTUAH AKAN DIRIVIEW OLEH BELOGGER YG HEBAT DAN SEPOI SEPOI BELAKA ANTARANYA : 
mk syahir 
selendang merah 
DAN RAMAI LAGIK!!! 

– SESI KENAL MENGENAL SPONSOR YANG ADORABLE, GOURGEOUS DI SINI-
(anda diwajibkan LIKE DAN FOLLOW seponsor, jika tidak secara automatiknya pernyertaan anda terbatal) ----> diambil kira secara tipikal :p

Di samping, kita mengeratkan ukhuwah sesama belogger, KAMI juga akan turut buat BELOGLIST!! boleh kita sama sama berblogwalking dan follow belogger lain memikat hati akan direview oleh ain pada bila-bila masa.

34 sayang Ain Dzaya ♥:

afzalsukasuki berkata...

nice2!! tok nak join tapi bukan sekarang..tunggu entry besh sikit :)

Ida Firdausi berkata...

Macam besh je.. Insyaalah akan join.

O CIKTEDDY berkata...

hatiku tergoda..meoww =D

LaLa mhdnor berkata...

hadiah menarik, macam nak join je, hehe

Boni JLL3 berkata...

disebabkan diseru2, saya telah memunculkan diri ke sini..hehehe.. apa2pun, gud luck kepada yang mencuba!!

✰ BbyzyЯaRoxx ✰ berkata...

ahhh time2 ni la tadak idea yg bsh nk wat entri T_T

Mk Syahir berkata...

Tahniah kepada pemenang..yang tak berjaya cube lagi ye

#testing

caliph shuriken berkata...

insyaAllah, will join klau x bz ^^

icumm berkata...

Mungkin akn join...tp mnnunggu idea mncurah curah sprti salji dulu :-)

Aida Omar berkata...

kena berfikir sejenak nie nak buat entry apa.. kalau ada terus je join nanti k :) chaiyok2

deqjamucuxx berkata...

thnx invate . but tengah pkir nak buat ape . huhuh .
hadiah best2 ~

hihihi

لين Si Pipi Merah berkata...

ahaii.cepatlah idea datang...nak join..tapi kena tunggu ideas hingga mencurah2 ke ladang gandum baru leh join.. :P...

bai baizura berkata...

wa nak join tapi idea lu lah kasik. boleh dak cenggitu? hahaha:p

murni berkata...

best ye tapi buat mase ni tidak berkesempatan...insyaallah, sy akan join

hairy berkata...

fulamak!! best2..haha...waiting

Zul De Alexis berkata...

nk join boeh dak??

Eera Shera berkata...

letak link dekat box tu ye? bkn kt ruangan komen ni? insyaAllah akan join :)

nur_za berkata...

fulamak..ni semangt nk join ni.keh2

nuha ahmad berkata...

dah selamat menjoin ^^

aNereO UsitHe berkata...

tq invite...tp naj tak sekreatif blogger lain..hihhii :)

al-lavendari berkata...

pakcik tertarik .. nanti pakcik cuba buat.

tapi sebelum tu nak tanya sikit, ambil entri lama yang dirasakan kreatif boleh tak ? kalau boleh, cepat dan mudah sikit kerjanya ..

NahDaTuLIzaH berkata...

tengah carik idea... :D..
anyway thanks for the invitation.. :
)

Dhia BellamiZam berkata...

wallawehh..hadiah menarik nieh..bebas..hmm..kene fikir btol2 ni..insyaallah ade mase t dhia join k :)

al-lavendari berkata...

uncle dah join .. jemput lihat entrinya di sini ..

http://al-lavendari.blogspot.com/2012/07/saya-berkonspirasi-dengan-ain-dzaya.html

ain farahin berkata...

selesai sudah.

Mishter Izwän berkata...

rs mcm nk join . tp mse lum mengizinkan lg , furthermore, sy tak kreatif, inovatif dan lain-lain

Mishter Izwän berkata...

ok ain . i willl . nnti da ade mse sy akan wat 1 entry tuk ths sgment .

FaLya berkata...

tq invite..saya dah selesai join..:)

NahDaTuLIzaH berkata...

dah join da..

http://nahdatulizah.blogspot.com/2012/07/bila-kucing-memecahkan-rekod.html

KorN berkata...

aku tak tau lah nak wat entry kreatif macam mane yerp... haduihh,,,

MHE ♥ berkata...

http://dreamsquerida.blogspot.com/2012/07/ibu_8480.html

hai ! saya join . sorry kalau ada apa - apa masalah :D

anda di link di site ini berkata...

assalamualaikum, :)

tirahzairi berkata...

tgu entry kitew.....auwww

Amina Jannah berkata...

hahaha..NAJ bru terbaca entry ni.. :'( apelahhhhhh...contest terbaru xde ke.. hihihi... bru follow.. :'( btw..thanks sbb follow tauuu