Bloglist 'Kami Janji Tak Benti Blog'

Assalamualaikum ^^

Mana blogger blogger yang sering hapdate tujuhratusnamplohpatribujuta entri sehari? 
Mana blogger blogger yang biskut famous amous menghilang?
Mana blogger blogger yang ada lapanjutaratusribu follower?
Kenapa banyak blog Permission Denied? 

Sedih pulak ain bila bersemangat nak blogwalking kat belog Ayeem Ayam jadi begini T_T.
Ini yang menjadi kemusykilan ain sekarang, tika mood blogwalking umpama peribahasa dalam Kamus Dewan bahasa edisi Ain Dzaya 'bagai di sorongkan bantal selepas subuh'. Tibatiba pulak hati ainsayupsayup rindu masa mulamula kenal dunia blog, dapat berkenalan dengan ramai blogger yang sempoi..hebat..sarkastik..tipikal..

mereka banyak memberiain inspirasi dalam dunia blog, tapi sekarang ain dapat rasakan dunia blog kini makin suram, sunyi sepi macam kat kubur malam Jumaat. Ain Zulaikha, Ayeemayam manakah mereka?
Jujur! Ain rindukan tulisan mereka semua.wuwuwu.nanges! eh! apakah ain sorang yang berperasan sebegini?

Oleh yang demikian, memandangkan RSS Feed URL blog ain telah kembali pulih seperti sedia kala selepas bertapa tiga bulan di Batu Cave maka, ain nak buat 1 bloglist. Bloglist 'Kami Janji Tak Benti Blog'. Bloglist ini terbuka kepada semua blogger yang mempunyai semangat fisabilillah berblogging sampai pengsan.hik.hik.hik. supaya lepas ni bila ain nak blogwalking, sejuk je hati macam air batu. kalau ada sesiapa yg sudi letak blog picisan lagi kudus dalam beloglist kalian. beliau amat mengalu alukan.hehe

mungkir janji? yokyok...dosa...masuk api neraka...mati seksa.hehew. ayat budak darjah 1 -..-"
sila tinggalkan link blog di ruangan komen. :)

Last BUT not least ^^ hehehew. budak baju kuning tu dia berspesis tipikal tapi ramai kata beliau sarkastik.demmm! 

32 sayang Ain Dzaya ♥:

✰ BbyzyЯaRoxx ✰ berkata...

gua hapdet ikut ada idea tapi taklah tetiap hari, kuhkuh, gua bukan belog SEO

tapi gua nak tgglkan jugak link, saja merameikan mejlis kata org tetua

htt://zyraroxx.blogspot.com

^^

Maisarah Azmi berkata...

sarah memang giler berbloging.. tido 2 , 3 pagi.. tak tahu kenapa jadi macam nie.. update blog setiap hari.. teringin nak jadi bloglist tu.. jemput ke http://sararose-93.blogspot.com/ untuk tengok blog saya..

zanairin berkata...

insya allah akan sentiasa di update sbb baru buat novel.. so semestinya sentiasa update..^^
http://pabilahatibersatu.blogspot.com/

Phat berkata...

eden nk masuk bloglist ain

http://phatthegreat.blogspot.com/

hamik..phat letak ain dlm bloglist phat gak k

Zul De Alexis berkata...

comel awek gua sebelah ang tu..krim salam kat beliau.

aswadz berkata...

aku tertinggalkan alamat blog aku kat sini. kalo senang2, sila tinggalkan kad raya. ahaha...

http://aswadz.blogspot.com/

deqjamucuxx berkata...

:) nak tinggal link jgk http://mucuxmellow.blogspot.com/

sueMUNCET berkata...

nak tinggalkan link jugak! hehe..

http://suemuncet.blogspot.com/

tirahzairi berkata...

exchange link lah kiranya kan kan kan...un un un..totemodaissuki..

aizu's life berkata...

sy update pagi ms weekdays.. Tp ujung mggu, payah sket..

meh2.. link kite :)

http://aizuslife.blogspot.com/

bai baizura berkata...

gua pon penah nk skodeng belog si ayeem tu, tapi... sob3

Encik Atan berkata...

eh,kim slm awek sblah tu yer...bhaha

nazirah berkata...

eh ada je ni ada je ni
hehe tetibe..
kte pn jrg hapdate blog skang
wah nak bersmgt balek la
chaiyok2 ;)

p/s : comel yg baju kuning tu ;)

nabilah_2908 berkata...

ada betulnya juga..

blogging time sekarang ni..dah tak best mcm dulu...

entah la..mungkin akibat kekangan masa & mungkin juga dah lama sangat berblog..sampai tak tahu nak cerita apa dah...sama je semua..hehe... ;)

p/s: hari2 struggle dok fikir nak cerita apa..huhuhu... ;P

O CIKTEDDY berkata...

ye ye..wa dpt rasakan dunia ni agak suram ckit..mungkin semua sibuk bljr bljr cik.haha

ainraus berkata...

awak! nama kita samaaa. hikhikhik.

anyway. kita baru follow blog awak.
blog kita blog picisan je. kalau sudi singgah lahh. wink2. ;)

Mk Syahir berkata...

wa nak drop link..tapi..hmmm..entahlah

Mishter Izwän berkata...

sy tak tau bile sy akan behenti blog. mngkin lepas tiada internet. tiada lappy. dan tiada idea.

so tak boleh nk jnji :D

Boni Kacak berkata...

dah lama blog awak ni ada dalam bloglist saya..

nuruashia berkata...

ehehhe..dunia blog xsunyi cme some bloggers busy kot ehhhe..xpon xde idea :)
btw, slmt berpuasa :)

Arayana/ berkata...

pernah jugak terjah blog tu best jugak kannn

hafizudin berkata...

Kahkahkah.
Kemas kemas.

amir aizat berkata...

best blog tu, huhu

♥♥ Mama Ash ♥♥ berkata...

heeee.. saye ni xde la rajin berbolg..tapi biler dtg mood ari2 jgk msuk entry baru..tapi biler xde mood..berBW jer..jd nk drop link jugak la.. sbb skng tgh musim rajin..hihi :)

http://www.gelanifer.blogspot.com/

Tanpa Nama berkata...

This was really a fascinating subject, I am very lucky to have the ability to come to your weblog and I will bookmark this page in order that I might come back one other time.

caliph shuriken berkata...

yup, klau tiba2 kuar permission denied tu mmg spoil mood bW kn, huh...

E'in berkata...

skrg ramai yg dh xaktif blogging lg.. huhu

Mieya Atiera berkata...

Nak join :)
budakshumort.blogspot.com

❤ Si Budak Vanilla ❤ berkata...

mls nk tulis2..tp rjin gk blogwalking. .hehehe. . :D

http://budaksukavanilla.blogspot.com

Qamaruls berkata...

mereka semua ber-twitter je sekarang... haha

d_LA berkata...

dla update..sebulan sekali!
kire update rrr tu..haha..

Afifah Nur. berkata...

Hai Nani! ;)

p/s; kakak yg duduk sebelah ibu time iftar kolej. hee.

http://merapu-cerita.blogspot.com