Mood se-ohsem yang disangka ❤

Assalamualaikum  

mood sekarang sangatlah tak se-ohsem yang disangka. Ramalan semalam menyatakan bahawa hari ini ain akan bangun tepat jam 6.45 pagi. Tapi bak kata pepatah Melayu 'sangka panas sampai ke petang, rupanya hujan ditengahari'. Ke-sejuk-kan penghawa dingin hingga mengeget tulang som som memaksa ain tarik selimut selooww selooww lalu, meneringkup terlentang dengan bahagianya. omai!omai!

semalam, entah kenapa bijik mata ni susah nak tidur sungguh. hotak pulak berperang dengan wireless yang memang tak ekhlas berkhidmat untuk ain semalam. sebenarnya bukanlah ni perkara utama yang ain nak taip di kala mood tak se-ohsem ni.

Sebenarnya lagi, tatkala otak tak sehaluan dengan jiwa. tatkala mata tak sehaluan dengan jari. tatkala rohani tak sehaluan dengan jasmani. maka, ain pun tak tahu apa yang ain tengah meraban kan sekarang ini.  






Everyone is upgrading, even the birds! 

baiklah, berbalik pada tujuan utama ain hari ni. sebelum memula kan karangan tak melebihi 1000 patah perkataan. buat kali ke 85435656 ain nak ucap 'Sanah Helwah ya Amirul 'Adha dalam hati. muehehehe.

Entah kenapa tahun ni ain hanya dapat 3.1% kekuatan sahaja nak wish Sanah Helwah kepada lelaki masa depan. ain rasakan umpama jika ain wish kepada beliau, beliau akan geget ain guna gigi beliau yang putih tersusun rapi tu.hehe.

saat ini apa yang ain mampu luahkan ialah hati ain sedang terkinja kinja nak jumpa lelaki masa depan, gedikkann!!hehew.

mempersembahkan tangan dan kasut birthday boy untuk tatapan hati!!
Alhamdulillah. Allah masih bagi peluang kepada beliau untuk mengembangkan lobang hedong untuk hirup oksigen secara hirup sekali percuma 2kali. Allah masih lagi bagi peluang untuk beliau untuk terus berbakti kepada keluarga dan masa depan. sobbbsss.

dah dewasa rupanya beliau. =..=''


semoga Allah pertambahkan usia mu, 
seiring dengan pertambahan amal ibadat mu, 
seiring dengan taqwamu, 
seiring dengan peningkatan pretasi dan kualiti ibadatmu, 
semoga ada berkat hidup di setiap amal perbuatanmu. 
amin :) 


meh-meh join segment sempoi, simple dari Ain dan Selendang Merah
CREATIVE, ARTISTIK, GEORGEOUS, ADORABLE, FASHIONABLE,OWESOME 
clik banner


28 sayang Ain Dzaya ♥:

eintan nurfuzie berkata...

ehhehe...

Phat berkata...

power burung pun guna wireless

syAzAnA berkata...

memang boleh spoil mood cenggitu.

-___-

Cik Pulau berkata...

wahhh.. hepy bufday jugak la untuk si dia..
untung laa kan..

eintan nurfuzie berkata...

sedikit info tuk u dear..
http://www.nurfuzie.com/2012/07/perbezaan-makna-konvensyen-dan.html

Shawn Razaleigh berkata...

cemana bulih lukih lawa cemni?


tu bkn angeri beard ke? hahaha

zOeY zAu YaH berkata...

kasut dgn tgn je? haha..

penyuluh perikanan berkata...

singgah dan silaturahmi dengan blog tercinta, selamat menjalankan ibadah Puasa di bulan suci,....
ditunggu singgah kembali
terima kasih

penyuluh perikanan berkata...

singgah dan silaturahmi dengan blog tercinta, selamat menjalankan ibadah Puasa di bulan suci,....
ditunggu singgah kembali
terima kasih

9n0L4 berkata...

perghhhh. mntap wireless die. silap silap jatuh tu nnt. hee.

BeloG MTT berkata...

Selamat berpuasa Ain.

p/s : Maaf kalau terlepas pandang tapi kan MTT ada post kat blog jemput semua blogger yayanggg. :)

Wawasanku berkata...

singgah kembali dis ini
untuk silaturahmi

Pondok Usang berkata...

Salam Ramadhan dan selamat berpuasa sahabat... =)

TINA ROSLI berkata...

Assalamualaikum


semoga bahagia dunia dan akhirat bersama tersayang

Edy Fee berkata...

hehehehe slaam ramdhan jugak yer

salam ramdhan
jemput join n promote
http://edyfee.blogspot.com/2012/07/my-first-give-away.html

ain dzaya berkata...

@eintan nurfuzie tercekik tulang ke?

ain dzaya berkata...

@Phat wajibla..haha..takan pula mereka boleh berdating atas angin..hadeiii

ain dzaya berkata...

@syAzAnA taw pun..terus rasa nk merajuk blogging 243454464kali..

ain dzaya berkata...

@Cik Pulau apa yg untungnya//haha..ain ta dpt papepun heh..

ain dzaya berkata...

@Shawn Razaleigh wa lukih guna mousa kentott! angry bird gua la tu..eh..wa tade bird la..lupa!

ain dzaya berkata...

@zOeY zAu YaH gambar mahal xleh tunjuk belaka..hikzzz

ain dzaya berkata...

@penyuluh perikanan heppy ramadhan :)

ain dzaya berkata...

@9n0L4 hahahaha...dia ada wire'less' dia tersendiri :">

ain dzaya berkata...

@BeloG MTT selamat berpuasa MMT..eh hmm ain terlps pandang...

ain dzaya berkata...

@Wawasanku lain kli dtg lah :">

ain dzaya berkata...

@Pondok Usang selaamt berpuasa pondok usang :">

ain dzaya berkata...

@TINA ROSLI eh! TERIMA KASIH :">

ain dzaya berkata...

@Edy Fee INSYALLAH JOIN l:">