Jiwa daku sedang berperanggg

Assalamualaikum 

rasa lenguh kepala hotak lutut masih lagi tak habis habis lagi. sakit sakit peha, sakit betis juga sakit hati tak reda lagi. eh! sakit hati.harap korang tak percaya sratus patploh pratos apa yang ain cakapkan ni. ya. kes lagi parah sikit. ni semua angkara kejadian sebulan dua ni. 

menyebabkan ain tak dapat hadate belog secara rasa sukacitanya selama sebulan. maklomlah, dulu ain beriya-riya hendak ambil MUET maka beginilah jadinya. disebabkan ain jenis bukan jenis spesis manusia kepam cerita sensorang celah ketiak, maka sepanjang hari ni kat opis ain bertungkus lumus nak jugak kongsi cerita ain kat korang semua. 

beginilah penghidupan ain sepanjang hari sebagai pelajar MUET.









secara jujurnya luruh dari luhur hati, sebenarnya, haku tak bersedia langsung nak lalui kenyataan kehidupan sekarang. plissss! tarik ain dari medan peraaannggg ini. hhhuuuwwaaaarrrr!!!!!!!


meh-meh join segment sempoi, simple dari Ain dan Selendang Merah

CREATIVE, ARTISTIK, GEORGEOUS, ADORABLE, FASHIONABLE,OWESOME 
clik banner

31 sayang Ain Dzaya ♥:

Zul De Alexis berkata...

wah kesiannya ang..guwa tumpang sedih..uhuk2

WNA berkata...

singgah smabil bace-2 kan. chaiyok2 ! sonang jo muet tu.. taya na ngade sgt, hahahahaha ! semoge berjaye !

O CIKTEDDY berkata...

tiada kata yg dpt ku ucapkan melainkan bersabarlah duhai ain..hui3

Encik Atan berkata...

menitik airmater gua bace ntri nih.

fyna berkata...

hehe...sabar mak jemah..
^^;

Mk Syahir berkata...

kah kah kah..muet jo pong..hihi

semat weh hang lukuih..tera baq hang!

Rafi Nilhan berkata...

nice komik nie :)

Cik Cempaka berkata...

muet jerr..takperr

cuma bahasa dia jer tinggi skit.. ^^

Mishter Izwän berkata...

normal la tuh student. sume kerje nk buat last minute eeven exam pun kite nk study last minute . pape pun good luck kat ain ok :)

Ezad Skytech berkata...

relaks2..tenangkan diri..jgn risau2 sgt..hee~

sabarina shzri berkata...

sis.. saya dah bagitahu dah tajuk lagu tuu. saya reply dekat komen kat blog saya. :)

Mishter Izwän berkata...

lupe nk puji. doodle tuh lawa, ain buat ke.?

FarhanahAdzlan berkata...

samalahh sis..kih3..selagi exam xdekat lagi rasa dihati slagi tu lengahh..hihihi..

papepun gud lakk sis =)

Crafty Nieya berkata...

hehehe..muet..gud luck!kite tag ain:

http://aboutme-mydiary.blogspot.com/2012/07/cik-buaya-1st-giveaway-choose-your.html

TUGAU GATES berkata...

aku blom muet lagi.tp sies aku tak suka muet

ain dzaya berkata...

@Zul De Alexis sila nanges ..wa tadah dengan baldi..

ain dzaya berkata...

@WNA tapi wa rasa cam malaikat maut yg soal wa...grrr

ain dzaya berkata...

@O CIKTEDDY mohun bg tips pelis....sobsss

ain dzaya berkata...

@Encik Atan sila nanges sblum wa cocok biji mata ang gna pensel stabilo...

ain dzaya berkata...

@fyna apa kak temah..bhahaha

ain dzaya berkata...

@Mk Syahir wa guna mouse la derr....

ain dzaya berkata...

@Rafi Nilhan nanti dtg lagi....

ain dzaya berkata...

@Cik Cempaka ah..yg tu ain agk anti sedikit...

ain dzaya berkata...

@Mishter Izwän erkk...hahaha..mekasih!

ain dzaya berkata...

@Ezad Skytech tenang..rasa cam nak larik jantung...

ain dzaya berkata...

@sabarina shzri terima kasih!

ain dzaya berkata...

@Mishter Izwän hik3...

ain dzaya berkata...

@FarhanahAdzlan ain anti exam...wuwuwu

ain dzaya berkata...

@Crafty Nieya thankz tag

ain dzaya berkata...

@TUGAU GATES wa rasa kita sehati sejiwa...

faridah nazurah berkata...

muet tu xde la susah sgt.. biasa2 je.. hee tp nasib2 gak. kdg2 org yg fluent english pun boleh dpt takat band 2