Join Churp Churp. Perghh! baru 3 jam join dah mashukk!

Assalamualaikum 

tak ku sangka! tak ku duga! baru saja 3 jam tadi ain pasang iklan Churp Churp, susun latitud iklan di tempat yang strategik supaya lebih dekat mata orang orang melihat, saat ini ain dah dapat benefit yang masyukk! lepas ni ain nak kasih Churp Churp sejuta lemon berbanding Nuffnang. tanda protes -..-''! 

sekarang ni baru lah ain tahu kehebatan Churp Churp berbanding Nuffnang ni. sangat sangat menguntungkan!


sebelum ni tengok orang je join Churp Churp ni, tempek iklan semerata belog. perggghh! berbunga bunga mata ain ni melihat. teragak agak jugak nak guna, best ke tak. tambahan pula, ain ni tiada kepakaran yang hebat nak guna iklan sebegini. tapi, bila dah guna baru lah ain taw. hehew. baru la up!



mula nya teragak agak nak guna sebab ain kudus jugakla kan hotak ni nak kenal menda alah ni, tapi, secara tuntasnya, Churp Churp lebih mudah cara penggunaan berbanding Nuffnang, sekarang ni belog ain nak dapat 1 BE dari Nuffnang pun abes berkira. ye, ain dah hantar kredit kat akak Nuffnang. tapi CREDIT jer tak masuk masuk. bhahaha.

Di samping itu juga,  selain menjana pendapatan, ia juga menjadi media sosial yang lebih kool, millinenium, yang dapat mengeratkan silaturahim sesama kita. maka, ain kene susun semula rutin ain sebagai pelajar cemerlang,  supaya ain dapat turut serta dengan pelbagai aktiviti yang disediakan. 

Lepas ni, ain dah tak teragak agak dah nak makan menelentang  menatap belog berejam jam. kalau ibu kata, ain suka membuang masa meng-hadap laptop, maka lepas ni ibu patut berbangga dengan anak beliau yang sekor ni. ^ ^ 


dengan pendekatan baru ni, ain nak cuba guna Churp Churp yang hebak ni, dengan harapan masuk la singgit dua buat bayar rumah sewa, mengenketedarah dan biayaan pengajian kat unibesiti yang tak habes habes kikis duit poket ain. haishh!


Kepada sesiapa yang tak menceburi Churp Churp ni, ayuh ramai ramai kita! i heart you Churp Churp!

seronok bukan? ye la, sambil berblog, nak la juga ada hasil nya kan. percaya atau tidak, baru 3 jam ain pasang iklan Churp Churp ni, kalau cuku seminggu ni, ain boleh cash out dah duit Churp Churp ni :"> korang pun mesti boleh la. cube ye. pasti korang pun turut teruja macam ain :"> 

kelik la untuk register :) mana la tahu, ujung tahun ni korang boleh belanja ain makan besarr! Churp Churp ni di ambil kira dengan jumlah kelik dan berapa orang yang berjaya sign up :) kalau dah berjaya sign up, ayuh, kita sama kongsi iklan Churp Churp ini, untuk pendapatan lebih lumayan dan berbaloi!

     


21 sayang Ain Dzaya ♥:

fatin hanani berkata...

fatin dh join lama dah...xchrup2 nih hehe
lama xtgk..awai2 mmg sng.lama2 payah juga hehe

Zul De Alexis berkata...

nnt kalau duit dh byk mohon belanja sm..boleh? hehe...

C i k P i p i T e m b a m berkata...

tak reti nk guna benda alah ni woi. hakhak... nuffnang je yg mampu. lagipun takde masa, adeh.. seronok je tgok org lain dpt duit, huhu

cik helena berkata...

kannnnnnnnnnnnnnnnn..alhamdulillah!hehee

Atiqah Wadiah berkata...

dh join tp x bpe nk aktif..huhu

Mishter Izwän berkata...

churp2 sy da tak penah bukak lg . mybe putus ase atau tak de mse nk bukak . .

Ezad Skytech berkata...

hee...ada jgk akaun churpchurp ni tapo tak aktif sgt..hee~

kuningyellow berkata...

disebab kan entry nie la teringat nak bukak akun tu balik. huhu. anyway thnks. :)

lawati blog kurg kasih syg nie.
http://gilesepek.blogspot.com/2012/06/churp-churp-rewards.html

Secrets of A Teenage Girl berkata...

wah, bestnya! nak income masyukk jugak.. tp blog baru lg..huhu

TUGAU GATES berkata...

aku earn duit dgn jual karipap & sediakan kmudahan tandas awam kt blog aku.hahaha

ain dzaya berkata...

@fatin hanani payah jugak...hik3..geget taw la churp2..

ain dzaya berkata...

@Zul De Alexis ang mmg tak romantis..bahahaha

ain dzaya berkata...

@C i k P i p i T e m b a m usahakan! usahakan!

ain dzaya berkata...

@cik helena ini baru permulaan!!

ain dzaya berkata...

@Atiqah Wadiah aktifkanlah..keh3

ain dzaya berkata...

@Mishter Izwän ceeiitt sibuknyerr...

ain dzaya berkata...

@Ezad Skytech pemalaih nie....

ain dzaya berkata...

@kuningyellow mohon bg wa komision 50%..kih3..

ain dzaya berkata...

@Secrets of A Teenage Girl blog baru@ lama...tu tadehal la..

ain dzaya berkata...

@TUGAU GATES pergghhh! power anggg!

AQ Ney berkata...

Wahh..masyuk jg ya..daftar tapi still blm dpt apa2,,haha

Jom berGA di om berGA di http://aqneey.blogspot.com/2014/06/give-away-contest-by-izzlegacy-boutique.html