20 Koleksi Gambar Perkahwinan Blogger Aizul Marcello dan Lynda Roslan dari Photophenomgraphy Studio

Assalamualaikum ♥

Lepa sorang sorang blogger blogger deret kawin berjemaah. rujuk entri sini. Hujung minggu ni pun ain ada dua jemputan kawin, pada tarikh yang sama, satu jemputan dari kawan sekolah lama, satu lagi dari sepupu ain. haish! serba salah ain dibuatnya, tak tahu nak buat pilihan pergi yang mana satu.

Tu lah kejap ada jemputan sama, kejap ada yang bertunang sini, kejap orang jemput jadi pengapit, kejap ada orang ajak kawin eh! Ain je sedang menghintung hari nak kawin *hahaha, bajet esok lusa nak kawen Mentang-mentang umur dah masuk awal dewasa, makin mengada ngada bercakap pasal kawin. ain ain --"

makin mengedik, bila ibu sendiri tanya
  "bila nak pergi kursus kahwin?" 
alahai ibu ni, tak payah nak bagi greenlight depan depan, 
malu la ittew >.<

Bila sebut je pasal kawin memang terus bersemangat mengalahkan orang yang nak kawin. seperti yang digebangkan Aizul Marcello pasal love strory, memang sangat sweet kan aw aw aw! dengan Lynda Roslan pulak tu. lagi lah sweet khoon. Terus je semangat nak paksa laki masa depan masuk minang sekarang. mihmihmih. siapa yang tak baca lagi kisah Love Story Blogger Aizul Marcello yang sangat hensem, adorable dan kool sentiasa, pehliss sangat sangat baca, supaya mood kawin anda turut berkobar kobar.

dah dah. tak nak merapu meraban tak ketahuan hala. Lets the picture do the talking sepanjang Solemnization Ceremony yang berlangsung dengan jayanya  Bila tengok blogger retis kawin terus bersemangat, terus nak share dengan korang hari bahagia mereka. Menjadi blogger haruslah tahu tentang kisah-kisah blogger yang lain kan. lagi-lagi retis macam Aizul Marcello.hehew.

Lets the picture do the talking :)






















Firman Allah S.W.T. yang bermaksud :
“ Dan di antara tanda-tanda yang membuktikan kekuasaanNya dan rahmatNya, bahawa Ia menciptakan untuk kamu (wahai kaum lelaki), isteri-isteri dari jenis kamu sendiri, supaya kamu bersenang hati dan hidup mesra dengannya dan dijadikanNya di antara kamu (suami-isteri) perasaan kasih sayang dan belas kasihan. Sesungguhnya yang demikian itu mengandungi keterangan-keterangan (yang menimbulkan kesedaran) bagi orang-orang yang berfikir "
- Ar-Rum : Ayat 21


For those yang nak tahu perihal apa yang ain sibuk buat sekarang pehliss sangat sangat jugak klik here. disamping dengan merendah diri support ain untuk terus mengembangkan bisness ini. 
Ain Dzaya, Craft FELT Collections

Terima kasih sudi baca ^^

24 sayang Ain Dzaya ♥:

Lady berkata...

how sweet...... serius comel..

Dayana Bahar berkata...

Cantiknya lynda roslan....

Jom meriahkan blog baru akak Antara Testimoni Shaklee... Setakat ni Alhamdulillah.. ramai pengguna berpuas hati.. Cepat atau lambat kesannya.. bergantung kepada penerimaan tubuh badan penguna... Insya Allah..

http://dhiahannahstory.blogspot.com/2013/05/testimoni-vivix-shaklee.html

therosputih berkata...

cantik dan hensemnya pengantin itu.....

Phat berkata...

lu bila lagi???

Deqla Manjew berkata...

hot & gojes!!!

xila dot berkata...

dh tembam lah si aizul ni....gilooooo gojes baju pengantin pelamin sme wuaaaaaa aaaa aaaa ;p

Arol Mubin berkata...

Mereka nampak sepadan! ;) Semoga perkahwinan mereka kekal selamanya. Lepas nie turn blogger Ain Dzaya pulak yeah! :D

Diera Tekikushika berkata...

sgt gorgeous lynda tuu, da la cantik. aduhhhh. *_* btw, may be sbb tukar blogspot ke dot my. tu jd huru hara. hek hek =D

baby comel berkata...

cantiknya.. serius pinang belah dua sama cantik sama padan kan mereka :)
ain tu sikit lg gamaknya kan.. hehe,

Yana Libra berkata...

cantik~~ :)

Sarah Mohd Saleh berkata...

si lynda ni cantekk,sweet jer muke die ;)

Dhia Dirham berkata...

Sama cantik

Dhia Dirham berkata...

Cantik sangat

Si Matatajam berkata...

Sama cantik sama padan kan..barakallah..

Chic Na berkata...

so suwiiiittt.. model radiusite tu eh..

are_lin@yu berkata...

alahai sweetnya dorang..

9n0L4 berkata...

same cntik same padan. mesti anak comel nnt. :)

Cinta hazanis berkata...

comelnya mereka. :)

Amalina Lee berkata...

Dorg memang sepadan habis! :)

dya bunga berkata...

Sweetnya dorg. Tgk org kawen terasa nk kawen jgk.hahha

hitammanis berkata...

sweet sangat!!

hitammanis berkata...

sweet nya dorang!! sangat :P

colourful lace berkata...

Hi gorgeous,
Huhuhu tgk lynda tu x kebil mata,
Mashaallah cantik Sgt.
Klu ada yg nk cari kain prada lace,
Jemput ke fbpage saya, colourful lace.
Prada lace cantik dan murah2.

Ibunda Catering Services berkata...

Nak cari pakej catering..pelamin dan berbagai

lg..jgn segan2 singgah tgk page kami.

Jom singgah ke http://www.ibundacatering.com