Tempat-tempat Shopping Murah & Design Best Kecintaan Ramai Setiap Bulan!

Salam Alaik  

I'm gonna pop some tags
Only got twenty dollars in my pocket

I, I, I'm hunting

wah wah wah kemahen ain. even dah ada Dzaya Collections pun, memang tak jadi halangan langsung bagi ain nak shopping online tempat lain ni.kui.kui. maklumlah, sejak umur awal dewasa dah tak relevent sangat bagi ain nak bazirkan masa berjam jam nak jalan jalan window shopping. apatah lagi, nak shopping bagai kat butik butik baju, masuk fitting room semata mata nak cari baju baru yang adorable, design yang cantik, kain yang comfortable, jatuh molek kat badan dan yang paling penting murah. ya, ain ulang sekali lagi MURAH

memang tak boleh blah kalau tak membeli belah sekali sebulan. setiap bulan wajib ada je baju baru, kasut baru, shawl baru, kain baru maximum 2 tiga pasang. kalau tak ain rasa macam gatal tak ketahuan hala je tapak tangan ni. muahaha. boleh dikatakan rutin ain setiap bulan wajib terjah semua blogshop/pageshop feveret nak cari barang baru. yang paling best sekali, blogshop/pageshop kecintaan ain ni memang menyediakan koleksi pakaian muslimah yang mengikut trending, adorable, sangat membantu kalau nak tutup aurat dengan pelbagai design yang updated!

sangat sesuai kalau nak buat basahan ke kelas, tempat kerja. memang tak nampak sangat macam mak jemah pun. yang paling best sangat blogshop/pageshop buah hati ain ni memang rajin sangat buat sale, promotion, half price bagai ni. kalau setakat wideshawl yang designnya RARE dan GORGEOUS RM30 je. memang tak rasa sangat kalau duit mengalir demi sehelai wideshawl untuk daily shawl.

kalau korang tengok senarai blogshop/pageshop ni agak agak terutama orang pompuan ni, boleh buta mata tak? sebab musababnya, dah la design mereka lain dari yang lain, murah pulak tu. memang geget jari la kalau tak shopping kat butik-butik mereka tau tau tau!





yang ni ain nak cakap serious best dengan butik online ni. kalau setakat nak cari baju yang bersaiz S- XXXL++ memang ain galakkan korang singgah ni. tak paksa beli pun, korang cuci mata je dah cukup dengan design pakaian yang adorable, simple aja khas dibuat dari kilang mereka. eh! korang tak payah risau la tang saiz tu, kat online butik ni dah siap sedia kasi saiz setiap dress yang mereka jual. so korang jangan risau la kalau baju tu tak muat ke hape, ketat ke, longgar ke, sebelum beli tu boleh ukur kat badan sendiri.

pssst! harga tu jangan risau, apa yang dijual kat sini memang berbaloi baloi sangat dengan harga yang ditetapkan. tak menangis punya kalau duit tu terpaksa keluar lebih sikit demi sehelai dress yang best sangat!




tengok cover page pun dah tahu apa yang tersirat dalam butik ni khonn. percaya atau tak dress, kain shawl, top, blouse, seluar semua yang jual kat sini mostly serendah RM50. haa, nak cakap apa lagi. memang kalau petang petang bosan tak tahu nak buat apa, selalu jugak la window shopping kat sini.  korang pun sama, kalau dah lahabau malas sangat boleh window shopping sini, shopping sekali pun boleh. ain jamin lah kalau korang pakai dress yang beli kat sini mesti ramai orang jeleouzz.eheww


 ye la kan, kat mana je la nak dapatkan apa yang mereka jual ni selain beli kat sini. lepas ni korang kalau dah singgah sini, pomot pomot la kat kawan kawan tau! 






Nama pun dah Chantek Dress  sesuai sangat dengan jenis dress yang mereka sediakan. chantek je, kalau pakai semuanya terletak molek kat tubuh. sopan je macam model kat bawah. tehee. harga? alah kak temah, setakat RM120 satu set kain, dress, shawl takkan tu pun nak berkira sangat kann. hiks. nak tengok banyak lagi koleksi chantek dress, boleh pergi terus kat sini Chantek Dress, yang pasti korang akan sangat berterima kasih kat ain tau tau!




Menyediakan pelbagai jenis shawl yang trendy, ringkas dan sangat selesa. nak tengok koleksi shawl, tudung lain, cepat cepat tekan sini Scarfsweethoney  tau! stock sangat limited. lepas ni boleh la korang bergaya dengan shawls baru.heee








sesuai sangat dengan tagline mereka, 'Your Labuh & Longgar Specialist'. lepas ni tak payah gusar ea, kalau nak cari pakaian yang labuh dan longgar kat  Muslim Clothing dah sediakan semua. tambahan pula, sekarang ni banyak sangat new arrival tau! kalau nak kene cepat, sebab limited stock sangat.


psstt! saja je nak letak link ni last sekali.he.he.he. dalam banyak banyak online shop yang jual scarf/shawl Zora Scarf yang ter- best, yang paling ter-suka, yang ain mampu bagi semua bintang dilangit *konon* sebab musababnya scarf/shawl yang disediakan semuanya wideshawl, best pulak tu material. 




kalau korang tengok jenis shawls/scarf yang hadoo memang terjonjol jugaklah bijik mata, takut nak beli tapi berkenan di hati, sebab tengok macam beratus ratusan je sehelai, walhal semua scarf/shawl yang dijual kat sini hanya RM30/sehelai je kottt! alaaa, nak nanes tau nak beli, rambang mata punya pasal, banyak sangat stock yang hebat tahu! meh la shopping sini jugak. ehee


Last but not least,


Haruslah kan promote pageshop kite sendiri.muahaha. asyik promote yang orang je. For those yang nak rasa menikmati 11% sale from Dzaya Collections  cepat cepat lah tekan sini. sales ni dibuat sehingga 31 ogos 2013 je. Untuk cuci mata dengan koleksi lain, boleh tengok kat sini Dzaya Collections . 




Alhamdulillah, lepas launched these items kat entri ni , macam goreng pisang panas je, sekarang ni dalam proses nak restock balik all the items atas permintaan customers. Jangan lupa for those yang nak dapatkan Janna Cotton Long Dress (best seller) sejak dijual since bulan ramadhan hari tu. Alhadulillah, tak putus putus rezeki di Dzaya Collections, serba sedikit boleh la kasi duit poket nak sambung belajar :')

Ramai je kan yang tak tahu ain ada pageshop.tehee. actually, bukan nak berahsia sangat. ain baru je buka page shop ni April lepas. tapi masa tu active dengan felt crafty. so, yang boleh yang betul serius start upload dress, shawls, tudung bawal collections ni since bulan puasa lepas. so, kira kira dah masuk sebulan setengah ain aktif dengan  Dzaya Collections . 


sambutan hasil penat lelah dengan  Dzaya Collections sejak aktif ramadhan lepas :')




sebarang pertanya /order/wholesale/dropship :

pm page : Dzaya Collections

whatsapp/wechat/line : 0165436511


mentang mentag ada Dzaya Collections, semuanya main pakai free je kan. muahaha. im waeing Janna Cotton Long Dress :p









bulan depan ni nak sambung Bsc (Hons) Construction Management kat Shah Alan dua tahun. wahh! tak sabar tau nak sambung belajar semula, rindu sangat nak nakal nakal dalam kelas. nak siapkan assigment secara grouping, hang out dengan kawan kawan. rindu! rindu! rindu!

terima kasih sudi baca ^^

5 sayang Ain Dzaya ♥:

Lady berkata...

Hurmm boleh usha-usha ni. mana tahu kot2 terjatuh hati. Thanks :)

hana hadi berkata...

susah nak cari jubah or dress yang saiz hana ni.. huhu

Chic Na berkata...

berdarah mata tengok ain.. bukan takat buta dah. haha.. best la eh.. sume collection design dia rare.. suka suka..

Cik Ain berkata...

wahhh..nanti bole usha2 haha..bole dpt pree tak ? hahaa

Zarra Qaseh berkata...

cantik-cantik la dress tuh...