So Dengar Cerita Ada 55 Promotion NEW Wideshawls Untuk Shawls Lover?

Salam 'Alaik

ehem. hyee belog.tehee. dah berbelah hati sangat dengan belog sekarang. bukan terpaksa berbelah hati saja, ain jugak terpaksa belah kasih sayang antara cinta hati "Dzaya Collections" dengan "Blog Ain Dzaya". Memandangkan keduanya kecintaan hati ain, menjadi ke-harusan-lah untuk ain kongsi sikit sikit koleksi terbaru Dzaya Collections yang menjadi hot seller sekarang. hari raya kan tak habis lagi, baru raya ke-12 kot! "ilek bro, ilek, rumah gua pun lu tak latang lalan laya lagi" . habis bulan Syawal raya haji pula. 

Alhamdulillah, sambutan di Dzaya Collections amat memuaskan. mihmihmih. untuk uols yang tak usha lagi hot-item Jannah Long Dress cepat-cepat usha. sekarang dah batch yang ke 4 dah. tak sabar pulak nak launch new collections dress and shawls yang tengah dalam prosess penghantaran. 

Nak tahu bila akan launch, boleh like Dzaya Collections supaya tak terlepas pandang sebarang update pun tau. Alaah usha je kak temah, bukan paksa beli pun. sambil cuci mata petang petang boleh la tengok koleksi baru, daripada buat mesyorat tangga. mana tahu lepas ni berkenan nak start bisness shawls/dress. boleh beli wholesale/retail dengan Dzaya Collections.mihmihmih.

So, kali ni ain nak bawakan korang Wideshawls Collections by HannaHHilal to shawl lover to cover aurah, chest and covering back and follow sunnah. hishh! tak payah risau sangat pasal harga tu, tak payah menabung pun demi sehelai adorable wideshawl. Do love with our sensational offer tau tau tau :) boleh mix jenis wideshawls. kalau pembelian lebih 2 helai, jangan risau sangat sebab 2 helai ke atas akan dapat diskaun. buy more, save more. hehehehew :)


AFRINA SHAWL


wholesale price/retail/dropship : RM15 (min 10pcs)

1 piece : only RM25
2 pieces : only RM48 (free postage)
3 pieces : only RM67 (discount 10%)




AFR 1 : Blue 
AFR 2 : Peach
AFR 3 : light pink
AFR 4 : orange




AFR 5 : Orange
AFR 6 : Yellow
AFR 7 : Light blue
AFR 8 : Light orange




AFR 9 : Rose
AFR 10 : Gray
AFR 11 : Navy
AFR 12 : Light purple


AZRAA SHAWL


wholesale price/retail/dropship : RM15 (min 10pcs)

1 piece : only RM25
2 pieces : only RM48 (free postage)
3 pieces : only RM67 (discount 10%)




AZR 1 : Green + piping pink
AZR 2 : Mustard + piping purple
AZR 3 : Lightblue + piping black
AZR 4 : Navy + piping Gold




AZR 5 : red heart + piping blue
AZR 6 : Green + piping mustard
AZR 7 : Black + piping dark red
AZR 8 : Dark red + piping light blue




AZR 9 : Brown + piping light blue
AZR 10 : Mustard + piping purple
AZR 11 : Black + piping purple
AZR 12 : Light blue + piping purple





AZR 13 : Ocean + piping pink
AZR 14 : Light pink + piping yellow
AZR 15 : Mustard + piping pink
AZR 16 : Purple + piping purple




AZR 17 : Green + piping pink
AZR 18 : Light Yellow + piping light blue


SARAA SHAWL


wholesale price/retail/dropship : RM15 (min 10pcs)

1 piece : only RM25
2 pieces : only RM48 (free postage)
3 pieces : only RM67 (discount 10%)




SAR 1
SAR 2
SAR 3
SAR 4




SAR 5
SAR 6
SAR 7
SAR 8




SAR 9
SAR 10
SAR 11
SAR 12




SAR 13
SAR 14
SAR 15
SAR 16




SAR 17
SAR 18
SAR 19
SAR 20




SAR 21
SAR 22
SAR 23
SAR 24




SAR 25


Sebarang pertanyaan/order boleh dilakukan :

Order
1. Nama Penuh
2. Alamat Penuh
3. Nombor Telefon
4. No kod/Link gambar


*Untuk pembayaran : nombor akaun akan diberikan sewaktu pembelian.
*Bukti pembayaran sangat penting, jika tidak item yang di order tidak boleh diposkan.
*Reserve/booking hanya boleh dilakukan dalam tempoh 24 jam, sekiranya melebihi tempoh tersebut item yang di order akan dibuka jualan untuk orang lain.
*Untuk sebarang pertanyaan  untuk dropship/retailer/wholesale, sila inbox di page Dzaya Collections.
*Warna : Warna di dalam gambar mungkin sedikit berbeza berbanding warna sebenar produk disebabkan lighting dan monitor display.


hantarkan butiran di atas di :

SMS/WHATSAPP : 0165436511 


Jemput LIKE page ni Dzaya Collections untuk dapatkan koleksi shawls dan dress fesyen terkini. Insyaallah akan di upload dari masa ke semasa. mudah dan cepatkan!


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Last but not least, ain nak tanya, ada tak kakak-kakak yang berminat nak buat bisness dengan Dzaya Collections?  Jadi pengedar orang kata. Sebabnya Dzaya Collections ada menyediakan package bisnes untuk semua. Tak kiralah university students, yang dah bekerja ataupun yang dah ada bisnes sendiri. Boleh buat income lebih uolls, tambah tambah nak raya haji ni khonn, haruslah semua nak baru. So kena ada extra money la nak beli kasut baru, baju baru, langsir baru dan apa-apa yang baru. Jadi start la bisnes dari sekarang!!!

Happy Shopping ♥

Terima kasih sudi baca ^^

5 sayang Ain Dzaya ♥:

Chic Na berkata...

alahaiii kiut2nya shawl.. teringin nak bershawl tp xreti.. wuwuwu..

Deqla Manjew berkata...

cantiknye.. teringin nk pakai tp x reti.. tgk tuto pun x reti2 gak..haha.. skng ni pesen tudung corak rama2 kan.. ;)

Dang Kahla berkata...

cantik2!

ain,nak tanya..mcm mana nak buat linkwithin mcm ain punyer?

sis92 berkata...

yang shawl reben2 tu cantik comel sangat. Tak pernah beli barang on9 , sebabnya duit takda and takut tertipu hehe.
tapi cuci mata suka, hehe
happy ebusiness :)

boni kacak berkata...

terbaik... cantik-cantik semua tu :)