Nafsu yang terangkat bila 'dia' ada

cepat betul  yer korang..bila da terbaca title nie..pantang ada word 'stim' sket..cepatttt ajew..tgn tu nak bergerak..keh3..tapi lex lu..jgn mara2 yg chumel2, macho2, ensem2...
ada gak yg korang cari tu...
seharian nie aku mengisi kebuhsanan yang melanda..dengan menjengah-jengah, mengintai-intai, meng 'usya'  ke semua blog yg ter' list' kat Link Exchange atas tu..tetibe ajew..

terbit di dasar hati yang penuh mendalam nie....yang penuh dengan keikhlasan nie..wah3!!..untuk buat bloglist smpena tahun baru nie...bukannyew apew...
Sebenarnya aku dah jatuh hati, jatuh cinta, jatuh sayang dan segala jatuh la kat beberapa blog yang sememangnyer menarik, tertarik, dabombb!!!


 Terus terang dari lantai hati nie..
sehari ta usya blog-blog nie..
memang tak kan trase tenang...
gundah gulana jew memanjang...
Apa sebabnye pun ta taw la..
tapi bila da usya blog-blog nie..
fuhhh!!!legaaa wookk!!
tak terkata...
terlepas segala nafsu..
berganti pulak dengan senyuman 
lepas tu...law da terlalu miss sgt!!!!da tak leh tahan!!!
aarrgghhh!!!!
entri-entri lama blog nie la sebagai pengubat rindu
law blog-blog nie ta di update dalam masa sehari
memang makan hati gilerr..
menunggu, menunggu, dan terus menanti
dan terus menunggu entri baru
dan 
senyum kembali  :)

ta cayer usya la sendiri..korang sume pun pasti akan jatuh cinta dan tak kan berpaling lagi dan sekomfem komfemnyer tak kan menyesal punyeww...nie diaaa...
blog yang meruntun jiwa..
maybe juga 'title' yg korang tunggu-tunggu nie ada dlm blogList nie..
^.^''

Blog nie 1st choice aku..
ta boleh hidup tanpanya..

blog nie yg 1st choice aku..
cinta pertama yg menarik aku 
membawa aku melayari cinta di dunia blog
bukan cinta yang cenggitu cenggini yep

entri-entri dia buat aku 
sawan...

BLOG MEMBER2 YANG MENJADI KEWAJIPAN
tapi ta la glamour yang di atas
blogger di usia setahun apple katakan..

Blog nie baru je usianya..
tapi blogger nie member aku..
so, suport him!!!

Ni member panel sjk form 4..hihi
sbab aku kenal dy melalui laman sosial dan kekal sehingga kini
so, spe2 yang nak kenal...
follow beliau yep!!

Nie diaa...dy salu conteng-conteng..
so follow yew...
 sume blogList nie aku letak kat sidebar yer kat 'wajib~meruntun jiwa'

Nie, pendapat aku la...
'blog aku suke hati aku la'
tagline nie..faiz tapit la ajar..
gagaga~sorii paiz ^^

so, sesiapa yang ada entri-entri yang boleh buat jiwa aku meruntun terseksa
tulis di link di bawah yep..
juz utk suka suki...
mengeratkan silaturahim...
ta suke memaksa sesiapa..
bila da jatuh cinta^.^ dtg sinie yew..

6 sayang Ain Dzaya ♥:

Nazrin Nasir berkata...

tjuk laen mcmc..

bikin suspen je!! hehe

Faiz Tapit berkata...

hahaha.... Thanx!!!
terharu-biru plak

ain dzaya berkata...

faiz:: yeeeeahhh!!!

Zareff Aymans berkata...

haha tajok suspen abes..huhuhu.. pe pun thnx ain :)

De Mois berkata...

2la pasal..tak bole bla tajuk..
Cehhh..

nadila azhar berkata...

tajuk entry memang x leh blaa ajEr..hahahhha..