Blogger kata saya comey macam Hana Tajima..weee~




Assalamualaikum.......weee~ ( senyum lebar sampai telinga dengan tersipu sipu )

alolo...tomeytomeytomey........ahakszz 
                                                         ~pleezzz!!sumpah gedik wokkeyhh~

Beban semalam da habis ENTRY INI, almaklumla......selepas kena tibai dengan test Paper QSV semalam....hari nie otak macam fius dah lari sikit je...kene renjeett habis habisan dari jam 8 p.m.- 11p.m.....baru test....final??!!.....alhamdulillah la.........biarpun rasa nak hentak hentak kepala kat dinding semalam bila dapat taw ada open-book....aiiii!!!! sabor jelaaaaa.....maw je guling guling kat padang A semalam......


Namun begituu, thanks a lot to Nasrul Faizz yang bersungguh sungguh brain wash ain semalam....kasi support untuk teruskan berhadapan Paper QSV untuk final...siap kasi tip nieyh...ajar kauntim kauntim niee....hihihihi! bley plak camnie yep?!!...tapii...yang most important to my parents...yang siap calling calling belikan kasut kulit baru sebagai present becoming befday kot..........uppppssss!!!!..........AND....my dearest...terpaksa dengar budak tak cukup umur nie melepaskan perasaan yang kucalana dalam jiwa nie.....sorry b!....kite kawan semula ye...wink*wink

.lets bygones be bygones~...(errkk..tibai je la idiom nie)

DAN, tetiba je pagi nie ada blogger kata,

alamak awak!!~

Dari Pae Faizah,....si blogger yang chumil menjual beraneka warna cupcakes dan cake...yummmyy!!..thanks sayang...hehehe...alahai!! susah susah je cakap camtu....(actually, Pae Faizah..cakap time dy mamai baru bangun tido wokkeyyhh).......daripada masam mencuka dari pagi tadi...terus je senyum senyumm tersipu malu....alahai!!! ~memang gedik...~....pada sesiapa sila muntah sebaldi ok! takpe ain tak marah... dan semangat membara bara nak pergi class QSV lepas nie........nie susah nie kalau  dapat pujian sekali seumur hidup.....jalan pun tak pijak tanah................kejap kejap tersengih sengih macam beruk dapat pisang (ayat sopan)....


cer perhati elok elok nie =>>>>


Hana Tajima...................


http://aindzaya.blogspot.com



Hukkallohh....kawe srupo shreak nge princess eayh kawe kelih...tobat ea...malu.....sgoti ea!! 

(so sudoh kawe letok gambar kawe- hudoh ea hok sbeloh tu-->>sumpah makan dalam! 

P/s: Setiap insan mempunyai kelebihan dan kekurangan masing masing, setiap yang berlaku pasti ada sesuatu yang tersembunyi yang memberi kita cahaya tentang ertinya penghidupan sebagai hamba ALLAH, menghindar kita yang alpa dengan keindahan duniawi,....penghidupan ini mengajar kita tentang kehidupan di dunia yang sebenar, memberi kita ruang untuk mengerti di mana  kedudukan kita di sisi ALLAH...

Tepis-tepis kata yg sinis yang panas ku jadikan membeku bahagia aku kemudi selalu biar ku menuju jalan tak berbiku biarkan cemburu berkubur asalkan tak cemari hidupku 

"Ya Allah... Tunjukkan kepada kami yang benar dan jadikan pilihan kami mengikuti yang benar itu. Dan juga tunjukkan kepada kami yang tidak benar dan permudahkan kami meninggalkannya."

18 sayang Ain Dzaya ♥:

H.J berkata...

hana tajima celup kot..haha

NadiRah berkata...

pergh...caya ar..bangganye nad ade kwn cm hana tajima...hehehhe

ain dzaya berkata...

macam sial je kan...hahahaha

NURUL AINI NORAZMAN berkata...

hahaha~ada iras jgak laa,.

IkhAnif berkata...

perghh...kakak cam hana tajima..adek macam rain ...hahahaha...

::cikjuju::◕‿◕ berkata...

siyes cam hana tajima...ehe..

Emilia Emira berkata...

lebih kurang laa...=))

bunga berkata...

haha..mmg ada iras..beza tang bibir jer..yang lain ada iras..:)

Golden Rose berkata...

mmg comel

Acik Mano berkata...

boleh le tu.. ad ale iras2 sikit.. apa le salahnya kalu betul kan ada rupa yg menawan..

asyrafNAKjadiLEBIHbaik berkata...

ahah la
ade iras2...tapi both cute lah
i loike!!!
heheheh

BW n follous sini also

to my blog - Acapsuur (>,<)

L berkata...

kalu xsama pun.... tetap lawa gak....=0

jom bacer jup..=)
http://lolz-l.blogspot.com/2011/09/beribadah-tp-xberakhlak.html

TrigYy berkata...

aah. same.. hihihi trigyy [dot] com

Eason berkata...

haha U r sO cute ^^

ain dzaya berkata...

@Eason malu malu la...mekasih!

@ikhAnif banyak ah!! perasannn:p

bella luna berkata...

awak lebih comel drpd hana tajima,. tp hana tajima tu sape?hehe

NajaHmaDi berkata...

klon hana tajima ni.... i like!!!

ain dzaya berkata...

@bella luna hana tajima tukan...model muslimah yang terkenal ....hadoii adik!!