Kini hanya ada 23 jam sehari

Assalamualaikum.....^^


Minggu depan dah start paper pertama BEL311, schedule UiTM sekarang dah tak macam dulu lagi...petang PAPER...pagi masih lagi boleh usha usha blogger baru yang ganteng...huih! Sempat lagi nak singgah dreamland sejam before paper....hmmm...nak kunyah cekelat pun sempat lagi....plusss, entah kenapa sekarang datang bulan untuk giler berblogging....ini semua kerana dugaan....dulu tak macam nie pun...terbalik pulak dengan YUYU ZULAIKHA yang masa umpama 23 jam sehari sekarang ....ke sebab ada ramai bloggies yang cun melecun?! awwww!! i loikeee! Upppsss!! sory........

TODAY....for the first time untuk setahun nie kot...dengan azam baru semangat baru...jam 4 pagi dah terpacak dengan lappy........selalunya time cenggini la baru dapat bermanja manja dengan katil lantas terus tidur tanpa berdengkur setelah seharian menyiapkan semua tugasan...............siapa kata Fakulti Senibina Perancangan dan Ukur nie boleh buat keje sambil makan cekodok?! meh sini! nak tarik hidung........

TAPI.....memang iman tak cukup kukuh pagi tadi sebab ter-zzZZ~........

RIGHT NOW, ain dah bersiap cantik cantik dari pagi nak pergi mengadap lecturer selagi masa masih ada.....bukan nak terima pelawaan Coach K ajak mamam Secret Recipe semalam...tapi nak pergi hantar....paper assesment yang dah lunyai dek bertindan dengan bukubuku yang tertimbun atas meja......then, pergi library untuk discussion dengan pak cik...pak cik nie da bangun ke belum nie...


Speedy entry for today,
doakan ain buat yang terbaik for final...
nak ain jadi Construction Manager kkaaann??!!!!
hehehe.....wink*wink

p/s: ta sempar nak fikir sentences for today.

9 sayang Ain Dzaya ♥:

Miss Nadya berkata...

gud luck dear..;)
jangan malas2...hehe..:)

new entry :: Rabu tanpa kata ツ

nazirah berkata...

owh gudluck ye ;)

shida'R berkata...

ain gudLuck k ^_^

bella luna berkata...

gud luck dear,studi elok2,.bdw,cost ape ye?and uitm mane nie?

KUKUMALU berkata...

gud lak, sis!

ain dzaya berkata...

@KUKUMALU mekasih sih!!

DINI berkata...

ain !!! :) budak uitm rupenye :) goodluck !

si para para berkata...

selamat berjaya...

jangan lupa.usaha doa dan tawakkal..
:)

ain dzaya berkata...

@si para para insyallah....=)