Nuffnang godek godek Ain

Assalamualaikum dan salam sejahtera..........

Masih lagi dalam minggu exam yang penuh dengan cobaan memang sungguh mengoyahkan iman .... Ain usai sudah melepasi 1 paper...ada 6 paper lagi sedang menunggu.......aja aja fight!!....


Dalam minggu exam nie jugakan Nuffnang sungguh baik hati godek godek hati Ain....tak nak hilangkan mood blogging Ain la tueh....ececece....ta sangka Nuffnang sayangkan Ain  kan...macam minta makan kaki je...maklumlah dah 4 bulan taw Ain tiap tiap minggu hantar surat cinta kat Nuffnang, godek godek nuffnang, manje manje, pujuk rayu Nuffnang minta masukkan BE....


Last surat cinta yang Ain hantar 2 minggu lepas dicreditkan ke Nuffnang......lepas tu rasa fed up macam nak hentak kepala kat dinding.......sebab jawapan yang KE- 18 sama je dari Nuffnang ......hati retak berderai bagai kene reject...rasanya kalau Nuffnang jumpa Ain dia nak kasi penampoor laju laju tak....kihkihkih.......ketawa sopan abad ini..........

Dengan sungguh rasa terharu nak nanges..mempersembahkan hadiah dari Nuffnang, terima kasih sebab godek godek Ain time final nie...theetheeethee.... :



Kak Tipah beli gasing
Main sama-sama Mail Jala
Terima Kasih Nuffnang
Laen kali kasi la lagi yaaa....theethee...=))

p/s : Ya Allah permudakanlah setiap urusanku dan berkatilah usahaku. Amin.

10 sayang Ain Dzaya ♥:

::syazanaRazak:: berkata...

tahniah.. nak tnya macam mana nak dpat kan BE dr nufnang...:)

Ahmad Ismi berkata...

singgah sini after paper Mat 238 hehe...Gudluck gak untuk xmz ni

missamy berkata...

good luck exam :)

♥ p a a n i ♥ berkata...

hai!

Amni berkata...

saya reti register jer kat nuffnang.. yang lain-laian saya failed. oh hoo...

apple berkata...

nuff tak sygkan apple.. uwaa T.T

zaty luvlianncezzz berkata...

lama x dtg cni. hai tuan umah. :)
Jum hayati di sini (^o^)
my diary

PCL berkata...

hai Ain..salam singgah...tahniah nuff baik sangat dgn awak, kena antar surat selalu2 kat nuff ye...

Manusia Biasa berkata...

nk jgk mcm tu..
BE tu ape ek?? huhu
<<newbie lam blogger nie huhu

Ana Farhana berkata...

haiii awokkk.. sy melawat disini
:P))))