Cameron Highland ~ Welcome back!


Assalamualaikumm......kawan kawan...thee thee....

Welkem to blogging world ^^ selepas sebulan Ain bertungkus lumus perah otak bagai nak pecah untuk final exam. Alhamdulillah, semuanya berakhir dengan selamat, moga usaha Ain selama ini diberkati.

SEMALAM kepulangan ain di bumi Kelantan nie disambut oleh deraian air hujan yang renyai renyai tanpa henti henti, hujan itukan rahmat. Then, sampai rumah bila nampak katil terus je tido macam orang koma, almaklumlah, marathon 3 paper terakhir sungguh membebankan kepala, nak kunyah biskut pun kena fikir berkali kali, mandi pun macam tak basah je, nak berehat seminit pun rasa macam membazir. 

Parents kami dengan baik hati bawa kami jenjalan di Cameron Highland......sumpah ain cakap tanak stay kat sane sebab udara kotor dan sejuk yang teramat.  Kalau setiap malam kena tidur berlapis lapis baju, duduk dalam selimut macam kepompong.......sumpah tak nak!!

Iklan sebentar bersama NIKON =) 



macam summer da.......uppss!! hiraukan akak yang tertonggeng tu...


Jangan terkejut ye, ain ta suke bau bunga ros.........sebabb gedik! 


Duit dah bertukar tangan! untunglah perut kami.............hahaha


Wokkeyh! budak budak kecik yang demok berlagak besar sket dari akak dia...akak yang baik hati nak tolong jalan pegang tangan pun tolak.....aduyai!! see....ayah ain tengah pusing pusing kepala nak uruskan bonet kereta........nak henyek-henyek barang barang yang ta cukup tangan.......hadeh!


eeeiii! ensem!ensem! nak sign!
Siapa yang ramai ramai cakap blogger ik hensem kat blog dia...cepat delete komen masing-masing!! 
Ain nak muntah segeleng wokkeyhh! Muka nie la yang selalu full memory camera nikon Ain taw!!
_________________________________________________________________________________

Terima kasih kepada member member yang sungguh baik hati, sharing soalan spot exam dari Sarawak...nanti kamek datang Sarawak wokkeyh!!.......pssttt...sungguh pandai ye UiTM Sarawak main guraw kasar geli geli atas paper final exam......sukela!sukela!.....Doakan ain dapat result yang terbaik yer untuk sem nie....


Rasa macam nak merajuk hentak hentak kaki bila UiTM hanya bagi cuti setengah bulan je untuk semester nie.....hmmm, mane cukup! 

  1. Nak qada' waktu tidur yang terlepas.
  2. Nak korek hidung lama-lama.
  3. Nak makan puas-puas sampai gemok.
  4. Nak berendam lama lama dalam bathtub.
  5. Nak berjimba jimbun.
  6. Nak berangan 8 jam.
  7. Nak Skype! sampai pagi.
  8. Nak tengok tv 25 jam sehari!
  9. Nak tunaikan janji Ain pada semua blogger lagi...click sini!
  10. Nak blogwalking lagi, sampai mata lebam-lebam.
  11. Nak habiskan waktu dengan adik adik ain yang chumil lagi nakal, especially blogger ik! siaaapp dia cuti sem nie!
  12. Nak keje lagi untuk cover duit ptptn.......siapa cakap budak Fakulti Senibina Perancangan dan Ukur habiskan duit untuk berjimba jimbun...meh sini nak pulas telinga! padan muke atas muka sendiri !! sape suruh berlengah lengah tak apply JPA aritueh, dah terlepas. huahuaawawawa.......member member wa sume da jadi OKB  sambil berjalan mendabik dada, wa bila lagi.....sob!sob!sob!
  13. Nak tunaikan janji Ain pada Allah. 



P/s : Esok maybe Ain da start kerja kat bahagian pentadbiran UiTM KELANTAN.....tadaaa =). Thanks for reading!

8 sayang Ain Dzaya ♥:

IkhAnif berkata...

yes aku hensem..itu terbukti..wahahahha...

Addin berkata...

wahh best nya ! lama tak naik sana , huhu

Addin berkata...

p/s : datang uitm sarawak nanti jangan lupa jumpa addin ek ! ;)

sab solhi berkata...

selamat datang ke sarawak...
(^_^)

amna berkata...

take care dear :)
seronoknya p cameron hglnd ^^

MisS HoNeY berkata...

amboi,byk sgguh ya prancgan tuk cuti sem.hihi

ain dzaya berkata...

@sab solhi terima kaseh =)

ain dzaya berkata...

@MisS HoNeY haha...ta cuup list lg nie taw!