Soalan cepu mas antara blogger.




Assalamualaikum ^^

Selamat subuh! Di pagi kota ALASKA nie membuatkan ain rasa sungguh cergas tatkala mendengar rintik rintik hujan bermain di luar................ceitt! ALASKA...atcerli ain telah di tag oleh 

 DI TAG CIKGU FAIZ
maklumlah setakat punya rupa macam Neelofa memang sentiasa menjadi buruan ramai para blogger
pheww!!!
 Tak emboh cakap manyak manyak..
Ain, mula jawab yob!

PERATURAN

1) You must post these rules.

2) Each person must posts 11 things about themselves in their journal.

3) Answer the questions the tagger set for you in their post. And create eleven new questions for the people you tagged to answer.

4) You have to choose 11 people to tag and link them on the post.

5) Go to their page and tell them you have tagged him/her.

6) No tag back!

No stuff in the tagging section about "YOU ARE TAGGED IF YOU ARE READING THIS" YOU LEGITIMATELY (a.k.a REALLY, TRUST, WITH ALL HONESTY) have tagged 11 people.

Eleven thing about me.
  1. Nama sebenar sama macam Hana Tajima. So, panggil Ain Dzaya je la..chill ok!
  2. 19 tahun pada 3 November kalau ta tegok paras rupa.......=.=''........hadiah bagi weii............
  3. Single but available............stealer heart is MAA since 2010 (based on sweet history la).
  4. Tempat tinggal : bukan kat Johor. Insya ALLAH bakal jadi anak jati Klang pula....hewhewhew
  5. Tempat belajar : Merentas 2 benua dari Alaska.
  6. Jujurnya cita cita nak anak putih melepak macam Mia Sara. Comel kan?!
  7. Makanan & minuman kegemaran : anti makanan berunsurkan kari, keling, dan seangkatan dengannya. Turut juga anti air yang terlebih gula....
  8. Hobi? Suke kelip kelip mata sambil makan chokichoki. Di samping tu dulu-dulu....waktu tu ain buhsan...ngadap komputer net sufring jer kerja ain. Walaupun kadang-kadang ada jugaklah tersesat untuk 1.435 saat ke web yang tak senonoh......sial kan......nauzubillah!
  9. ANTI PINK KALER............HARAP MAKLUM!!
  10. Misi dan visi : Menjadi Construction Manager pada tahun 2015 yang dedikasi, tidak mengamalkan rasuah, tidak terlalu tipikal dan berjaya. Disamping, menziarahi kota Makkah bersama keluarga terchenta. *insap*

Eleven question from Cikgu Faiz.

1. Subjek yang best kat skolah. Kenapa?
2. Cikgu favourite. Sebab?
3. Pernah fail dalam subjek apa?
4. Markah tertinggi yang korang pernah dapat. Subjek apa?
5. Cikgu yang garang kat skolah.
6. Pernah kena denda tak masa kat skolah dulu? Kes apa?
7. Berapa ringgit duit belanja sekolah?
8. Selalu beli apa kat kantin sekolah?
9. Pergi sekolah naik apa?
10. Acara sukan yang pernah disertai masa zaman sekolah.
11. Kawan baik zaman sekolah. Kenapa?


Answer :


1. Addmath sebab masa nie je otak ain berfungsi pada tahap normal.
2. Cikgu Haizom kerana dia ajar subjek persediaan alam rumah tangga dan tips dengan bini tiap kali kelas      Bahasa Melayu.
3. Uhh! akur bahawa Addmath dan Chemistry =.=''
4. 99% Pendidikan Agama Islam Trial SPM 2009.....nampakkan permainan dia?
5. Semua baek baek belaka dengan ain...maklumlah hottest....
6. Haruslah! sebab menjadi habit tak siap keje sekolah tatabahasa Bahasa Malaysia...
7. RM3 SAHAJA. sobsobsob.....
8. Tak beli...sebab ralik usha abang lepasan spm yang keje lap meja kat kantin sekolah...hokakloh demo!
9. Datin Sri, opkoslah ada driver......hewhewhew.. sengkeh kang! 
10. Ain jaguh merentas desa kampung peringkat negeri wokke! harap maklum.
11. Miqde, Buja, Niknor, Mimie.......sebab hottest zaman sekolah di mana sering dapat undian tertinggi untuk pegang jawatan tertinggi .

Eleven Question from me. Jika anda sempoi sila jawab. WAJIB! dan terbuka kepada semua blogger yang sempoi untuk menjawab. 
1. Adakah anda rasa anda hot?

2. Nama panggilan anda yang anda rasa hot selain nama sekarang? bagi 5...

2. Wallpaper henset yang anda guna sekarang? Kenapa?

3. Apa yang anda buat sekarang selain jawab cepu mas fodoh nie?

4. Tag 5 orang yang anda suka...

5. Apa yang anda rasa hot tentang orang no. 4 dan no. 3?

6. Kata-kata cinta untuk orang no. 1 supaya orang no. 5 jelez buta?

7. Pesanan untuk orang no. 2?

8. Sifat-sifat orang no. 3 yang anda nampak?

9. Apakah beza orang no. 3 dan no. 5?

10. Anda rasa bodoh tak bila jawab soklan nie?

11. Adakah anda rasa Ain Dzaya sengal dan banyak tanya ?Huraikan.

11 orang yang terpilih untuk jawab cepu mas : 

Bella bell

Azrin

Arif

Puteri Katek

IEB

Belog MTT

Gugu Supercerdik

Abang Zam

Si Tapit

Nanad Itik Kuning

Qaseh Dahlia

*argghh!! sumpah tataw nak tag sape*

p/s : hanya untuk untuk suka suka, berkaitan antara yang hidup dan mati, tidak termasuk haiwan peliharaan. Dah jawab, tell me yaw! untuk masukan dalam buku rekod blogger sempoi....hakhakhak...as-salam~


14 sayang Ain Dzaya ♥:

..cik gugu.. berkata...

adei tag saya?? hahaha yg dlu2 pong x buat lg coz xmau owg tau identiti saya. hahaha~ tengs taw ;)

ain dzaya berkata...

@..cik gugu.. hidup perlu hipokrit..wahuhu

Nurul Faiz Bikers berkata...

thanks sudi jwb soalan yg tak seberapa tu...

Sunah Sakura berkata...

tak suke pink? tapi background blog cam ade pink2 sikit... :D

ain dzaya berkata...

@Nurul Faiz Bikers mekaseh sbb mengetag..;D

ain dzaya berkata...

@Sunah Sakura ain dah sedaya upaya buang kaler pink tu seyh...

Bella Bell berkata...

wowww.. sy di tag la.. emmm.. insyaAllah akan cuba jawab..


errr.. serius ke jaguh merentas desa ni? wowww... good2 ^^

NadiRah berkata...

aah...ade pink2 lah background nih..hahaha

ain dzaya berkata...

@Bella Bell HAHA..siyes! betulla...

ain dzaya berkata...

@NadiRah uh! cmne nak erase pink2 tu! saket mata!

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine berkata...

nama sebenar ko tu cam mintak kaki jerk.. :)

..iNurqa .. berkata...

panjangnya tag neh . hehe

ain dzaya berkata...

@..iNurqa .. entry terpanjang yang pernah ain buat taw! untuk penuhi syarah..peerrghh!~

cerita best berkata...

NICE BLOG....pakjoe nk bg tau nie pakjoe ada byk lg tip blog yg nk bg kt tuan blog jemput siggah ke laman blpg pakjoe jgn lpa tau sbb pakjoe dh follow