Hidup ini indah jika kita menghargai orang yang meyayangi kita.

Assalamualaikum
Salam sejahtera ^^.
Mana jejaka sakai?!
Mana si jelita yang suka mencicit?!

Gedebor-gedebor dada before nak hupdate ni. Tarik nafas dalam dalam 35.75634 saat. Maklumlah, template baru...kene la membiasakan diri selow selow....kehkehkeh......Nanti jari jemari yang gemar menari ballet di atas keyboard ini tersilap langkah lagi, merana seyh kalau jatuh terjelopok kedebuk. Wa tak emboh kene set up semula semua lagi, lagi, lagi, lagi, lagi dan lagi template nie. 

Tempoh masa 172800 minit ini terlalu lama untuk Ain berjauhan, disebabkan ada belogger belogger yang bisu dan suka main kelip kelip mata depan lappy komplain bila dorang datang sini. bajet empati perasan ada orang menyinggah main kelip kelip mata di sini...haktuuiiihh!!



"This blog is open to invited readers only?"


Usah diungkit kisah dulu.

Scroll bawah ini adalah animated gift format yang ain baru belajar, setelah satu hari menuntut ilmu nak buat semua nie. Dengan ini, ambo nok praktikal berbekalkan ilmu di dada Kepada sesiapa yang pingginn banggaatt sampai menjelejer air liur nak belajar buat animated gif format nie. Habaq kat cek no, nanti ain dengan murah hati akan buat tutorial. So, kepada mekema mekema sekalian

sila stay kejap untuk tonton.

Photobucket
Hidup ini akan menjadi indah kan jika kita menghargai orang yang menyayangi kita. Terima kasih  famili,  awak, awak lagi, awak lagi, awakkkkk..........Hukakloh.....ke guane deme?

DEDICATED TO : MUHAMAD AMIRUL ADHA 

29 sayang Ain Dzaya ♥:

Addin berkata...

hargai lah mereka sementara mereka masih ada .

p/s : have a nice day dear :)

..cik gugu.. berkata...

wuuu template baru ;p

JaLi AshBurn berkata...

lawa animation, . nak blajar boleh ? tutorial ade kat mane, . . . .

Selendang Merah berkata...

betul tu kita kena menghargai semua yang ada disekeliling kita...klau tak menghargai disaat ketiadaan mereka bawu kita nak menyesal dh terlambat.

ain dzaya berkata...

yup batul..hargailah mereka :)

Ezad Skytech berkata...

hee..bila tukar template ni...cantik la.. :)

ain dzaya berkata...

hehehe..tenkiuuq!

Ezad Skytech berkata...

ur welcome..simple je kan...sedap je mata memandang..heee~

ain dzaya berkata...

TERIMA KASIH!

KiN berkata...

nice template ain :)

iMBobo berkata...

cantik blog! dah masukkn ain dlm bloglist hehe.. tp kenapa jejaka sakai?haha

NuR 'aQiLaH berkata...

cuwitnye katun tu :)

Eera Shera berkata...

betul.ingat la org yg tersayang sebelom die pergi jauh dr kita. peh..feeling2 pulak.hehee..

comel la animation tu..

Zul Fattah berkata...

erm.. betul tu.. persahabtan juga akan lebih bermakna jika kita hargai sahabat kita

Pen MErah berkata...

hidup ni indah bila xperlu ade rs syg so xperlu rs skt bila dilupakan. :D

sha my heart berkata...

spechless.

kite 1st datang ini. so, tak tau pape. hehe~

hargailah orang yang menyayangi kita

http://sha-myheart.blogspot.com/2011/10/muammar-gaddafi-meninggal-dunia-akibat.html< Gaddafi Meninggal Dunia akibat Kecederaan Parah

Emilia Emira berkata...

wahhh daa baru laa template :) cantik..

MissCt a.k.a MuqDeq berkata...

Sygilah mereka slagi mereka masih bsame kite... (Ok x ayat mcm tu?) Hihihihi

azizul berkata...

cantik template

ain dzaya berkata...

jangan puji lebih lebih ..
saya malu la!

ain dzaya berkata...

@..cik gugu.. thethee...saya bukan budak pinky!!

ain dzaya berkata...

@JaLi AshBurn nak blaja ke?nanti ain buatkan tutorial yew ;0

ain dzaya berkata...

@Ezad Skytech baru je..template lama dah kuca bara!

ain dzaya berkata...

@Ezad Skytech mekasih!!

ain dzaya berkata...

@KiN tenkiuuk kin!

ain dzaya berkata...

@Pen MErah yup! tul gak tu! thankz for sharing!

ain dzaya berkata...

@sha my heart selamat datang sha ;)

ain dzaya berkata...

@MissCt a.k.a MuqDeq hahaha..pom boley la!

ain dzaya berkata...

@azizul terima kasih!!