Kenapa jeles sangat dengan Ain nie?!!

Assalamualaikum....

Tak jawab dosaaa taw, kalau jawab comfem sayang Ain letewww......eh!eh! malu malu plak dia...

chaiyok laa vivi....hari hari mamam ulat buku...(:

Sesiapa plez!plez!plez!plez! jangan tanya kenapa sekarang Ain kerap gilerrr gilerr gilerr dan gilerrrrr hapdate belog sekarang........................saat ini dan untuk sebulan nie, lantai jiwa ain rasa geli geli macam nak lari jauh jauhhhhh laju lajuu..........sobsobsob.....disebabkan perkara nie........

 taaarraaanngggg.....

BEL 311-19 SEPT
 CTU 260- 24 SEPT
DBN 233-25SEPT
 DBN 214-30 SEPT
DBN 223-4SEPT
DBN 213-5 OKT
DBN 232-6 OKT

Suke tak?suke tak?!! u know that, I suke sanggatt sangaatt taw.......seronok sangat macam nak hentak hentak kepala kat dinding.....paling suke sekali  I bila tengok first day Valentine Date  kami tu..... sweet tak?! waaaa....sungguhh terharu! UiTM memang sayang kat I taw.....susun schedule cam tu time final nanti.....disebabkan beliau la......life sekarang tak sempurna ....jalan pun macam tak pijak tanah......guling guling atas katil yang penuh dengan peta * not me ok! tapi owner laen yang guna katil tu sem sem lepas (geleng geleng kepala laju laju penuh tanda)......rasa macam di awangan...... "macam cinta  plak?!" -->> johan raja lawak...(eklan)

Hmmm....Ain tataw la kenapa sem nie...dari awal sem till sekarang macam ta paham jew apa yang di ajar lecturer....nak kata subjek sem nie payah.....act, quite easy la..sebab hari hari blaja citation ...nggeee~...cam gampang... kehkehkeh.. wokkeyhh!wokkeyh! mari kita selusuri setiap subjek yang ain ambil ye.....

BEL 311u know, I tataw kenapa sekarang subjeck nie jadi feveret minda sampai pusing pusing taw....syhoo!!! sebab saya sayang kuat kuat kat lecturer subject nie supporting...biar pun time part 1 dulu cam nerdy nerdy je blaja subjek nie.........sikalang...maen renjet renjet gitu je......kehkehkeh....kan Sir. Zul, Sir Syafiq..........

CTU 260for the first time sem nie, lect  yang kami dapat perempuan.....cam boley kauntim kauntim gitu je marked...*upppSS!!kantoiii.....

DBN 233 : nie kod subject Services kan?! *nampak sangat kan teruk...kod subjek pun ta hengat...adehhhh....but firstly, thankz lotttt lotttt lottt credit to Nasrul Faizz as senior yang ta kekok, kedekut, sweet sweet gitu..aww... nak share ilmu dengan junior yang blur blur basah nie...Miss Huda, still lagi boleh kauntim kauntim gitu.....kan Miss kan....kehkeh *hope miss tak la baik hati nak buka seciput pun ruang hati nak masuk rumah usang nie...aminn....

DBN 214 : haaaa.....subject nie yang I giler giler ta sabar nak jawab time final nie.....feveret uhhh!!......kompem kompemmm!!

DBN 223 : syooo!!! lecturer subject nie ensem aw....hhehehe...syyooo!!!malula....so, boleyy la go go...  admire kebanyakan student nie...BUT....not me ok..................!!!!!herrrgggghhhh!!!!

DBN 213 & DBN 232 :  wOokkeyyhh!! bila la ain nak gi minta ampun maap maap dari hujung urat rambut sehingga hujung celah celah kuku kaki....kat lecturer subject dua nie............tapi bukan salah ain jugak yang salu buat taik mata dalam kelas, korek korek meja sampai berlubang, sentiasa setia dengan masa sebab subjeck nie...sebab kena maen kira kira yang payah........da macam dak engine dah rasernyer........quantity surveyor pun da buat sijil kelayakan sendiri dah.......( sumpah! tak menyesal dulu nanges leleh leleh tak tidur 7 malam tak dapat ambil engine)
Bukti ain study dekat u taw! Ibu ayah tengok anak ibu nie....(@..@)

Konklusinyerr, kepada sesiapa yang sayang ain ketat ketat...*wink wink penuh pengharapan... :
  1. doa ain dapat jawab final nie dengan yang terbaik taw......biar result ain better and ada improvement lebeyh dari semester semester lepas.......entri di sini....
  2. Doa dapat naek pentas lagi untuk sem depan...kehkehkeh....(bangga diri jap!).....
  3. yang penting, doa ain capai cita cita ain nak jadi CONSTRUCTION MANAGER.......cecececece.....amin...


p/s: Moga Allah membalas kebaikan yang kalian buat dan mempermudahkan kalian capai impian masing masing, yang penting BE blogger selalu mencacak naik....amin.....rindu nak jadi dak part 2 dulu yang rajin rajin selalu........tapi bencikan setiap saat di part 2.........


8 sayang Ain Dzaya ♥:

syAzAnA berkata...

pening kepala tngok subjek. ehhe


#15 Wordless Wednesday!

Cetul^ La La berkata...

woow,,, rajinnyer,,, heheee

Miss Nadya berkata...

gud luck dear..:)

new entry :: Rabu tanpa kata ツ

..cik gugu.. berkata...

hahahah betol2 serabut~

ain dzaya berkata...

@Miss Nadya thankz miss nad...,hehe

Eason berkata...

WOw ....im scare OF BoOKs and sum documents!! urggg...mabuk ~ haha

Pharmalif berkata...

InsyaAllah, jika usaha sebaik2nya..akan dapat apa yg dicitakan.

ain dzaya berkata...

@Pharmalif insyallah...doakan ya!