Sesuatu yang tak diduga dan terduga ~

Assalamualaikum....
Datang sini dengan hati yang terlalu rindu pada korang -..-"

Today 25/5/11...sesuatu yang tak diduga dan terduga berlaku, anyhow, thanks to Allah for giving me everything. Subhanallah...Bak kata Jun Pyo, perempuan nie suka dengan happy ending...it is true? so saya mulakn dengan sadly story...

I feels empty and sorrowful..oucchh~ it hurt!...da letih menahan air mata mengalir, cukuplah dengan apa yang berlaku!..wHAT gOING oN ??!!!

 He Might Not Be My Boyfriend But He's Still Mine!
You understand that rite?!!
Kata-kata memang boleh berpura pura
 tapi hati tiada siapa yang tahu


I really dont want to talk about it rite now.. sbab itula sesuatu yang tak terduga..tapi Allah tu Maha Adil rite, baru semalam saya bersemangat buat entri tentang Jangan takut dengan pelangi~, tapi hari nie saya sudah terkena petir dan hujan, hope matahari dan pelangi akan menyinari hidup saya kembali.....never mind.....

Actually, hari nie hari keluar result...ngeh~ngeh~..sedikit gembira di sini apabila sesuatu yang saya duga, tapi juz 10% ajela....yang 90% terserah dengan ALLAH....Lastly, i got DEAN LIST for this semester..never expect about this before, maklumlah kesemuanya 8 subjek yang membebankan.....selepas berabisan uwang, bertungkus lumus turun ke site even malas, nanges nanges ta siap assigment, kena marah sama sama....Alhamdulillah, berbaloi rasanya!!....baru sekejap tadi hati terkena petir yang panas dan kini Dia berikan saya matahari kembali dan pelangi...hope, matahari dan pelangi nie mampu menerangi jalan saya buat selama lamaya tanpa perlu bergantung pada mereka mereka lagi...

tanpa korang sume, memang ta capai la angan-angan si jenon nak capai DEAN LIST
21 credit hours kowt! memang tamaw dah amek banyak credit hours....lotieyyhh!!

http://aindzaya.blogspot.com
Jenon yang berlagak arif di site Kampung Baru, Perak ngeh~
clik kasi tumbesaran



Gadoh gadoh riang ria bersama korang setahun~
cik jenon sayang korang~  dimana saya?



P/S : Indahkan kuasa Tuhan itu, tiada apa yang menyakitkan tapi mengembirakan...

31 sayang Ain Dzaya ♥:

miss.Addin berkata...

first of all TAHNIAH ! :)

usaha awak tak sia sia kan .

have a nice day :)

ain dzaya berkata...

@miss.Addin thanks miss, alhamdulillah!

Azree berkata...

Tahniah...

Try achieve untuk ANC pula ;)

Cik Bunny berkata...

wah, tahniah :D
p/s: teruskn usaha lagi, jgn berhenti

Syafiq Rosli berkata...

wah..thniah lah..good job..xpe2 jgn sdih2 ok

ain dzaya berkata...

@Azree ANC?
INSYALLHAH =))

ain dzaya berkata...

@Azree ANC?
INSYALLHAH =))

ain dzaya berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
LALA shaheila berkata...

Tahniah.. but sy tak dapat AD huhu..

azizul berkata...

whoooaa...tahniah

Qaseh dalia adelia berkata...

congrats dear

ain dzaya berkata...

@LALA shaheiladun wory dear! sem depan ada lagi! usha lagi taw!

shiema sufian berkata...

congrates :)

Belog MTT berkata...

pasti ada pelangi indah di sebalik setiap kejadian...congrats dear..:)

LuN@_aiDi berkata...

wahhh!!! tahniah=)) rezeki dr Tuhan.. bersyukur2.. keep it up yea..^^

tya berkata...

jealous aih ngan die :D

fRaMe+LenSeS berkata...

Nadh tumpang gembira.. tahniah ya kamu.. :D

nelly berkata...

tahniah !!

Ain Zulaikha berkata...

selamt mula kan sem baru :)

syAzAnA berkata...

wahhh! bestnya dapat dean! nak merasa gak!

ahmad endo berkata...

congrats...bestlah tu...hehehe

syakey berkata...

woahh. tahniah!!

;)

Shamsuddin Amin berkata...

sukenyer pic yg first tu,,, hehe

chenta nana berkata...

waaa..... tahniah babe dapat dean list...bestnye...
btw, salam kenal dari nana..)

qamarguyz berkata...

salam ziarah..
sesudah kesusahan pasti ada kemudahan..
c0ngratez yer sis..
permulaan pada sebuah kejayaan..
InsyaAllah =)

Puteri Iqa Izyan berkata...

jun pyo ade ckp mcm tu eyk? huhu.

eyh.tahniah =))

BuDaK PeGheLiH berkata...

tahniah yer awk :)

MataHati @ MH berkata...

tahniah dear...
langkah masih jauh sebelum mengecap kejayaan hakiki

cpahniza berkata...

tahniah eh =) be strong~

Liza @ Adzriel AB berkata...

tahniah & alhamdulillahh... result yg bagus tu..

Dhia BellamiZam berkata...

TAHNIAH!!! :D