BEN ASHAARI GEGAR BLOG MAY 2011

Tahun nie Ben Ashaari makin gila...oppss!!sorii!!Tapi betullah..dia makin gila!!!
Anyway, gila-gila dia pun I like juga...hehe...
alamak!!kantoi suda!!
wokkeyh..stret pada main point --->>

Kali nie abg Ben buat perangai gila dia dengan Gegar 1000 lagi blog...waaalaaaweii!!!
sukela! sukela! sukela!



Ni tamau pergi jauh-jauh dengan Ben Ashaari nie...
aisshh!!malu suda~


http://www.emocutez.com

Pasal gathering besaran tu, its sound good!!! dengan siapa yep?
urmm..nampaknya I kena la cari partner untuk gathering nie..tak kan pergi sorang sorang kot..kan?kan? 

Sabtu 14 Mei 2011

rugi taw kalau ta join..bila lagi nak dapat peluang bermesra-mesra, geli-geli, rapatkan silaturahim dengan ahli blogger lain...hehe..see u there!!!

http://www.emocutez.com

15 sayang Ain Dzaya ♥:

ainol akasyah berkata...

jom menggegarkan lagi segmen abg ben..dtg sini nak melwat blog kamu yang cantik..sudi2 jenguk & follow la balik di WARKAH AKASYAH BLOGSPOT

ain dzaya berkata...

jom kita kasi gegar!!gegar!!

en solo berkata...

selamat hari sabtu...
jom gegar ramai-ramai...
good luck !!!~


- jom layan hindustan....
http://solomolo.blogspot.com/2011/05/hindustan-punya-pasal.html

Fauzie Jasmani berkata...

Singgah gegar blog ni dulu..

UpProfits Latest Entry : [Hangat] Oh! Indahnya Alam Perkahwinan..

ain dzaya berkata...

adoyaii!ttiba en. fauzie bagi entry baru dia pasal perkahwinan, nak join tanak!nak!tanak!...
hihi..xdew idea n pgalaman la...tunggula sepulu tahun lagi saya jon..bolex?bole x?hehe

Ros Anisza berkata...

salam perkenalan...mari kita gegar!!!!

ain dzaya berkata...

haha..abesla bergegar..earthquake ke kat Malaya nie..haha

anamizu berkata...

wahhh3 thanks eh jemput cik ana..nti cik ana join eh..hihi

Ly_Tulip berkata...

MENYAMBONG GEGARAN semalam yang tergendala... Segment gegaran yang lepas x sempat nak gegar sume pon... Arap segment gegar kali ni berjaya la aku gegar sume...Heheh

Kalo free meh la jengok.. :)

*Peace Yo! :)

fRaMe+LenSeS berkata...

Assalamualaikum..
Abg Nadh datang dengan fullset pakaian keselamatan ni,
berat pala dengan helmet aih. kaki pn sama ng safety shoes..
tak bleh lama2 sebab ni nak kena lari dah p tempat selamat since gegaran kan sini hebat sangat.

Salam ziarah dari Abg Nadh. Jaga diri ya.. :D

Rajin2 jemputlah melihat Layang-Layang Nadh

ain dzaya berkata...

gogarrt!!gogarr!!

Qaseh Ziera berkata...

salam perkenalan...gegar may 2011...http://qaseh-ziera.blogspot.com

ain dzaya berkata...

salam perkenalan =)

Kei Seichi berkata...

singgah dari belog abg ben...
gegar sini!

http://geekzster.blogspot.com/

ain dzaya berkata...

thanks