Ain Dzaya terpilih #1 ben ashaari gegar blog may 2011!!!!!!!

Apa perasaan kamu bila dipilih diantara beratus ratus blogger??

Gumbira!
Heppi!
Ofsem!
Nak nanges GULING-GULING!!

http://www.emocutez.com

Haaa...nie la yang aku rasa sekarang....tarak dapat imagine lorhhh~ walaweii~ da puas lompat-lompat atas katil~
Yip3!!Hooreeyyy~

Aku taw apa korang rasa sekarang....
ummm...

jelez!
saket hati!
nak hentak hentak pala kat lappy!
Nak spam blog aku  ~ eh!eh! no..no..!!!
Nak nanges kuat kuat

Haa...silakan....
~haha...bersikap angkuh sekejap~

Wokeeyyh!wokeeyhh!! sian kat korang.... meh nak pujok!! alolo..tomey!tomeyy!

Cuti sem nie aku akui la otak aku bengap sket, plus dengan macam macam masalah yang melanda..tapi takpe la..aku cuba hadapi dengan tenang dan tabah...orang kata hidup ini kena selalu beringat...masalahnya aku da terlebih beringat lorhh!! udah memang bengap la kalau traffic naik mendadak, follower bertambah mendadak, comment pun bertimbun tapi tataw apa kes yang boleh jadi cenggitu..update blog setiap saat...hek3..~da tataw nak buat apa~

Maklumlah, setiap hari rating follower bertambah ~ ehemm..angkuh kejap~ walaupun pernah mengadu nasib kat sini..huhuhux
Komen pun sentiasa berbalas..so aku pun ta sedar papewla...then ada sorang adik chumil chumil wish congratz sama blog gua sebab terpilih segmen ben ashaari gegar blog may 2011...hadehh! memang tak bergembang la otak gua sejak cuti nie...aku tak percaya jugak sebenarnya..mimpi gua malam tadi became true la..macam fairytale...tapi nie adalah satu kenyataan:


print screen dari belog ben

Baru je semalam aku gi rumah itik kuning wish kat dia...sebab dia terpilih oleh ben plus follower dia memang boleh jam lah traffic si nad tu.... 

anyway,


print screen dari belog ben....kata-kata hikmat dari seorang tok guru ^^"


GUD LUCK UNTUK PESERTA LAIN, 
DI MANA ADA KEMAHUAN DI SITU ADA HIGHWAY!!!

aja aja fighting! fighting!


17 sayang Ain Dzaya ♥:

yuhanis berkata...

hee...congrats! anis pn selected jgk tp # 2.....:) do visit my blog ok...:)

NadiRah berkata...

wohoho!!! tahniah!!!
aip! itik kuning pon masuk?? hehehe

NadiRah berkata...

tampal lah gmbr trafik...jadi tinggi cam klcc x?? hehe

ain dzaya berkata...

traffic mcm eiffle tower da...
xbole buka mr. Nuffy...line lembab lorhh..hehe

b@by ph@t berkata...

ur lucky! & congrates ! =)

b@by ph@t berkata...

ur lucky! & congrates ! =)

ain dzaya berkata...

thankz

mat ketawa berkata...

hohoho
lucky lucky lucky... XD

Norizyana berkata...

sy tag kamo..jom join giveaway..;)

☀ Izzaty Hedry☀ berkata...

thniah..!.;)

ain dzaya berkata...

mat KETAWA : mekasih...hahaha

izzaty hedry : tahniah utk kamu juga =)

ain dzaya berkata...

jum juin give away!!!

LuN@_aiDi berkata...

wahhhh... tahniah dak uitm.. xsia sia neh berblogging di waktu cuti^^

ain dzaya berkata...

hehehe...mekaseh :D

nurul nadia nasir berkata...

congrates ain! :)

Aziela berkata...

akak balas gegaran disini...Tahniah terpilih yer....

ain dzaya berkata...

sama-sama~