Bila la pula giliran saya dapat 1000 follower :(

Nie kes bengang sangat la nie..pergi jejalan memana je..semua tuan rumah dah ada ramai tetamu.. ada yang tuan rumah siap buat famili day lagi.. makan-makan..dapat banyak sponsor...hmm...nak buat jugak!!!
rasa macam nak nanges guling-guling sebab tetamu dorang beribu ribu wokk....walamak!!!!!cangne yep bole jadi begitu???

hiii!!jelez!jelez!!! Aku pun nak juga ada ramai tetamu...boleh borak borak, geli-geli bersama, tidur bersama, makan minum bersama..eeeiii!!!!so sweeettt!!!!

 antara tuan rumah dah jadi orang besar ---->>>

Cerita Cunndaa

Cunda memang sempoi la..ta boring gi buat muka tak malu jalan-jalan rumah dia..^^"
anak buah dia  1+++
*bling bling mata saya

cerite budak gemOOk..

Haa...ni bukan  sebarang syrup taw..even syrup masin pun...ramai gak tetamu rumah dia..dia sekarang dah jadi tuan yang punya besarr la..sama macam header dia 'cerita budak gemok'
*kalau macam tu saya nak tukar header la.. 'aindzaya - big giant'..mane taw dapat tuah ke..


!                                                                                    HATI CIK GADIS
Walaweii!!yang nie lagi la be double ribu....nanges guling-guling lagi!!!
blogger ni sempoi taw!!!da keluar rumah rasa nak masuk semula..
mmg muka ta taw malu la..hehe

Aku, Kau & Mereka

Suke!!sangat2 kat rumah nie.. penuh dengan nasihat walaupun maCy nie mengarut jugak orangnya..bila dah masuk macam rumah sendiri je rasa..walaupun saya menumpang rasa dihargai..hehe...

Blog Aku Bukan Blog Bapak Kau

Kat rumah nie jangan main-main taw....paham ke tidak??? samseng wokk owner nie...tapi yang tak leh blah gedix dia..masyallah!!!... pom boley la la Faiz..even samseng anak buah mesti la gangsetar kan??
aku la tu!!! ramai nie kot anak ikan berganda ganda ganda gitu!!! woott woott!!!

Sandiwara Seorang Insan

Haa..ni lagi sorang taiko Malaya...yang aku ingat rumah dia boleh jadi beribu ribu kunjungan sebab dia buat kontest awal tahun kowt..pastu memang terus up la profit dia!! da dapat pangkat Dato' kot sekarang..untungla!!! Hidung pun da makin tinggi sekarang..orang besar katakan..opss!!surrii!! ^^"

♥ Qครєђ ๔คℓเค ค๔єℓเค ♥
Chumel tak?Chumel tak??..eh eh..dah berpunya kowt!! Si chumel nie walaupun kecik jangan sebarang pandang taw... owner besar nie..hari hari suka hati..mana tak nya..ramai sesangat fan... lagi beribu ribu ribu...
Si chumel nie peramah sebenar orangnya, aihh sweet la sangat, sempoi aja blog nie walaupun pinky pinky..insyallah beberapa bulan lagi jadi taiko Malaya gak nie..eh  ada yek??

BLOG BUDAK MALAYSIA

enseem tak??hehex..pes pes skali sebelum aku berblogging rumah nie la yang salu jadi feveret nie..time tu dia nie simple aje orangnya...follower pun ciput je..tapi pas beberapa bulan pastu..adoyai!!! meningkat mendadak wok follower dia... tak caye cer bukak!cer bukak!!

Santai Bersama BEN ASHAARI

Kenal tak?kenal tak? kalau ada yang kata tak kenal memang berdooh sangat la... bukan sebarang owner blogger nie... raja segala raja blogger la katakan... dia dah femes pun, tak penah lupakan budak budak yang bawah bawah...ada saja yang dia buat nak upkan profit para blogger..nak bertapa di sini la tempat yang paling afdal...tapi nanti bila dah maju..jangan la lupa pada kami yang bawah bawah nie...wawawa


opss!!silap!!tetiba ada tuan rumah nie apsal lak.... pewasan nyer!! pengikut rumah kamu ciput jela..jangan nak berangan..pi maen jauh jauh!!..hermm...




Blogger blogger yang femes yang tak terlist tu surilla..ta taw nak pilih mana satu banyak sesangat..nie je la yan g mampu..hermm.. Aku pula bila ye akan capai 1000 follower...10 tahun lagi kowt! hahax..angan si jenon...
kalau dah dapat aku nak celebrate puas dengan mereka..
ta saboorr!ta sabor!!!
saborr je la................^^''

http://www.emocutez.com

17 sayang Ain Dzaya ♥:

syrupmasin berkata...

fuyoo..tetibe ade header cerite budak gemook dekat situ..haha..thanxx..alaa lek ahh..saba2 ta lame lagi sampai ah 1000 tuh :)

ASaDa RyutaRo berkata...

saya cam kenal betul dengan budak nama asada tu! hahaha... terima kasih sebab sudi datang ke blog saya. jemput la datang lagi..

rajin-rajin la ambik input dari blogger lain. semoga nanti kamu jadi lebih super hebat di kalangan blogger.

Faiz Tapit berkata...

hik3... thnax yer ade skali BABBBK tu...
baru aku prasan nama blog aku pnjang kemain...

Syafiq Rosli berkata...

hehe..thank eh..saya baru lg..terharu wo..

ain dzaya berkata...

haha..
bro apew nie..tamo nanez ler..haha

aliarosli berkata...

tueee, abng ben dah dtg

dari abg ben

salam kenal :)

BLADE EDGE berkata...

Assalamualaikum...


saya just blogwalking kat sini. baru tahu pasal blog ni..

anyway kalau ada masa, silalah berkunjung ke blog saya.

happy blogging :-)


regards,
BLADE EDGE

mas saari berkata...

salam singgah dari blog abg Ben..
hepi blogging ya!

ain dzaya berkata...

gumbira tak terkata bila da terpilih...thankz a. ben...
thankz u ols :)

ain dzaya berkata...

gumbira tak terkata bila da terpilih...thankz a. ben...
thankz u ols :)

ain dzaya berkata...

gumbira tak terkata bila da terpilih...thankz a. ben...
thankz u ols :)

LITTLE NUUR berkata...

sabor je la -.-''
tak lama je tu :D

NUR berkata...

nak jugak letak header sini boleh?.. hehe.. i'm no 187.. lagi 813 untuk 1000..

fyna berkata...

huhu..sbr dear...






jom singgah n follow belog fyna..
http://inibelogfyna.blogspot.com/

CIK GADIS berkata...

fuhhh!bca entry neyh ttba eh eh ada header buruk nma cik gadis lah..kerh3!maseh3!bkn pemes pon,biasa2 ja..sya bru lg..terharu sgt2..xpa wish awk gudluck untk dpt beribu polower..mst bleeyh pny lah..go go girl! =P

ain dzaya berkata...

hik2..mekasih cik gadis...
walaweii!!!

mysara ramlan berkata...

saya punya lagi sedih 88 followers je kut.. hahaha