Sticky notes untuk Ben Ashaari dan bloggies

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua bloggies!!http://www.emocutez.com
For de pes time nyer..saya buat sticky notes.. act, sticky notes nie akn tertempek di sini selama 3 hari! *ain bukan nak berhenti bloging la, take note di situnyer*sbagai tanda penghargaan kepada semua blogger dan yang paling spesiallnye kepada brother Ben Ashaari..


bergaya tak sifu kitew nie?hehe
kepada brother ben if  ade yang terbaca sticky notes 'suri, taw!sy grab pic nie kat mr. google'
hihihi

Kenapa beliau?
opkosla tanpa beliau, kita para newbies nie takkan boleh berdiri sampai tahap nie taw! Saya pilih beliau, sebab sepanjang jadi bloggie nie, beliau la yang banyak support, kasi nasehat, kasi tunjuk ajar,tegur menegur di samping berusaha membantu para newbies nie membina sayap mereka sendiri dan mengajar bloggies untuk berpijak di atas kaki sendiri..nie ta bermakna sifu~sifu yang laen tak berharga,..semua sifu adalah sama dan mempunyai tujuan yang sama betol ta sifu ben??!

so, sempena hari guru 16 Mei
saya Ain Dzaya
mengucapkan Selamat Hari Guru
kepada sifu saya
En. Ben Ashaari...
halalkan segala ilmu daripada En.
If ada terkasar bahasa, tersentuh perasaan ,ter kurang di ajar..saya minta maaf..apa yang ditaip sumenya datang dari lidah yang berbicara yang sering melakukan kesalahan, tapi untuk kata-kata yang datang dari hati memang susah untuk diperkatakan..sekali tersilap, merana pulak hati!
*jiwang sekejap*

http://www.emocutez.com
thanks juga pada sume bloggies support, jadi teman geli geli, nanges, sadih, ketawa sampai guling guling..sayangg korangg!!http://www.emocutez.com Saya tataw cmner nak balas jasa korang sume termasuk sifu, hajat di hati nak buat kontest la, tapi ongkosnya tidak ada..hanya simpan untuk study shj for now..mmm, bloglist? aye tadew masa la yg cukup la, sebab masa sentiasa maen mata dgn I..

apa yang boleh dibalas balik adalah bagi perkhidmatan terbaik untuk kalian semua!! sambil upkan traffic korang bia sampai jam tahap lebamm...ngee~ so, hope korang selalu ler mengepdat blog korang yer,..hehe
Lastly, to Asada thankz review ain and tegur yg belog ain nie abesiti rupernyer.bila da test di sini..
lepas settting sume2 semula..still abesiti lagi..hehe

follower ke 300!!!
you're lucky!!
azilron_success




tengs taww!!nk hadiah tak??!
top up RM 30 (digi/maxis/celcom)
nanti emailkan no. fon kamu di sini :
ainhanani.bokhori@yahoo.com

suri!ain ta dapat detect la blog follower nie..

spe2 yg adew info pasal dia
tell him
WANTED!!
http://www.emocutez.com

18 sayang Ain Dzaya ♥:

Salmiza S. berkata...

wah! btuahnye follower uh... huhuhu... anyway, syg ain jgk!!=)

yuhanis berkata...

wow! cptnye dh 300! hee..congrats!! anis still bz lg dgn study...xsbe nk cuti utk aktif dlm blog...huhu all the best!

SELAMAT HARI CIKGU jgk utk abg Ben Ashaari! :)

ain dzaya berkata...

sayang kamu jugak!!!
anis!!!study leplop taw!!
t da abes t..on9 smula..hehe

Black_roses92 berkata...

huaa~ bestnye!! hehe..selamat hari guru bagi para guru dan blogger yg sentiasa mmberi tunjuk ajar. :)

ain dzaya berkata...

hehehe
wink~wink

cik heroin berkata...

wah btuahnya fllower tu, haha, sy nk jdi yg ke 400 rtus la. haha

bunga berkata...

wah betuah..ramai dah folower..

Fontonk berkata...

berat sgt blog anda ni. haha

Cik Ezy berkata...

untung follower tu..
dpt adiah..
hee..
troskn berblogging!
=)

ain dzaya berkata...

da try nak kurangkan abesiti..hehe
hanya nie yg mampu...

ain dzaya berkata...

hahaha..
blog folower tu pun ta dpt nak detect!!hihi..

pRiNCe berkata...

wah bestnye blog ni..
kalau prince nak datang selalu boley x?
hehehe..

Bigdaddyz berkata...

bagi pada yg dapat detect arr kan...hehe

Dalila berkata...

So sWeet uR entrI ;)

ain dzaya berkata...

prince!!mai2 datangla selalu..t ain dtg pula..hehe

ain dzaya berkata...

haha..bagi yg dapat detect errr!!hehe

thankz dalila..hhehe

Anis Adila Aris berkata...

waa...untunglah dapat rm 30... :)

ain dzaya berkata...

hehe..spew lagi nak duitttt!!!!!