Mak cik nak asid satu!!

Zaman sekarang nie, ramai orang dok huha huha pasal kes simbah asid nie .
espesially, laki laki yang langsi ta sedar diri.

Kalau dulu kes nie adalah kes utama dekat Sri Lanka,
tapi sekarang Malaysia pun nak jugak.

Senangnyer nak dapatkan sumber asid nie yep







Saya tertanya tanya apa kejadahnyer kalian teruja sangat guna asid sehingga mencederakan nyawa orang lain.
antara sebabnya:

  1. Dorang sedar yang muka dorang tu cam tempelek, jembalang, malaun segala jenis jembalang. so, nak buat orang lain spaya muka cam ko jugak.
  2. tA tahan perasaan jelez yang melampau terhadap orang lain. http://www.emocutez.com
  3. Kurang sioman.
  4. Mengisi masa lapang dengan permainan baru dari luar negara.
  5. Frust menungging sebab pinangan ditolak.
  6. Nak femess leeteewww!!t dapat masuk paper...gambar merata tempat..


Korang adew sebab laen??!!
share lerr

so, kepada si gadis, janda berhias,wanita, perempuan, uhti....hangpa pi jaga la diri hang pa leplop taw!!
expesialli yang chumil-chumil, cantek-cantek, retisss, artisss, mak datin..
selalunyeww korang ler ciri ciri utama mangsa yang dicari

toksah ler pakai seksi meksi, lenggang lenggok sesorang tepi tepi jalan, berteman yeww,
kalau dew lelaki/pengkid yang ta dikenali tegur kalian
toksah ler hangpa pi cari pasal dengan depa, 
toksah mengedix dengan depa
bawa hal sniri sudah!!



Chealsea Olivia
 Chealsea vs demon

compem la RELATED PEOPLE tu tak nampak sayeerr
http://www.emocutez.com
jangan gumbira sangat wokkeyh!
so kaum kaum wanita, take care!!


kepada related people berkenaan:

sekali ko datang dekat aku
lu langsi lu mati
http://www.emocutez.com

p/s: maw ucap ribuan mekaseh pada Dato' Nuffy, sebab kasi saya duit belanja sekolah!!!Sayang papa ssangatt!!bulan depan nak lagi..hehe

19 sayang Ain Dzaya ♥:

Noor Idayu binti Azmi berkata...

macam FUUUUUUUUUUU je yang simbah asid. yang men baling tetiba plak tu. kalo bersebab ak terima, yang xbersebab nie mmg aku rasa nak sekeh je, haiiiiyap!

ain dzaya berkata...

bukan bersekeh!!!
berterajang,..haih! ta termampu kata law...
akn hilang korang di bumi melayu!!

al-lavendari berkata...

pakcik dari blog asada .. memang ceria blog awak ni, tapi berat sikit spt kata asada.

bunga berkata...

mmg bahaya kan..suker2 hati dorang jer nak simbah2 asid..

Salmiza S. berkata...

memang dyorang kurang siuman! =)

mummiey berkata...

ntah nape la ade org mcm ni erk...xde keje tu...selebihnye dengki ngan kecantikan pompuan..ish3...

ain dzaya berkata...

mekaseh pakcik kerana sudi tegur..saya akan cuba perbaiki blog saya nie.=)

ain dzaya berkata...

betul..betull...betu.. tu suma hehe

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ berkata...

Apekah nie yang TERABEKKK untuk cintabungablogspot?? Tolong bg pendapat :(

ain dzaya berkata...

tengs taww =)

ABU berkata...

nak asid sitric pekat 1..hehehe

ain dzaya berkata...

buleh!buleh! adek nak bapa hengget??!! ;p

cik pulau berkata...

kita bom je orang yang suka simbah2 asid ni..lalala~

syAzAnA berkata...

dorang tuh sume pendengki yang amat. takut dah nak kuar ke kl. huhuhuhu.

ain, syaz folo ain ekh. wee~

ain dzaya berkata...

kta bako!kita bako jew cek pulau!!

syazana=thankz taw!!!

nelly berkata...

bahaya2 ...follow ~
:)

ain dzaya berkata...

ok dear!!

cacing berkata...

nanti agak2 dah dapat tangkap lelaki yang simbah asid tu kita simbah balik kat dia beramai2...

ain dzaya berkata...

ta maen la simbah2
celop2 dari kepala samapai kaki pun da ckup..hehe