Bloglist Itik Kuning

Terkezut bila nad kata dia buat bloglist, ain juin nie semestinyewla sebab nak support nad taw dan sebagai tanda penghargraaan sebab sudi jadi jiran sebelah rumah yang selalu gelak kuat-kuat.
ta sabor!ta sabor! nak juin..kehkehkeh http://www.emocutez.com
 Lebih mudah kan blogwalking dengan bloglist and shoutbox, dari guna kat dashboard, da bertambah jahanam dashboard I sikalang nie taw!


BLoG ItiK KuNinG

nie ha header yang besar gedabak ain dah gam guna gam gajah taw!jangan memain, mahal nieyhh!!

next,

http://www.emocutez.com

Ain dah like page nad,
and semestinyewla dah follow blog nad...hehehex
kew nak suruh ain follow lagi??!!
Buleyhh!


Emm...nad!!
ada 3 kategori eayh sumenyew,,so 
Ain pilih kategori A eayh!!



haa!!chumil tak?chumil ta?!!spesial dari mr. tutt!!!

ok, done!!

review ain taw!!t ain kasi http://www.emocutez.com..hehe guraw~guraw jew la~~~

2 sayang Ain Dzaya ♥:

NadiRah berkata...

itik tu spesel dr mr mana????
thnks yer..
teman gelak kuat2..???
wahahahahha!!!
dengar x nad gelak..? heheh

ain dzaya berkata...

spesial dari mr. g***** ler...suh dy cari itik kuning memana yg cute...
sian dy susa payah..hehe..tapewwla..janji da juin..hehe