I, Officially 20 :')


Assalamualaikum
Entri untuk diri sendiri :'(

Hi! Happy 20th Birthday to me :'). sambil gosok hati buat muka sebak sikit sikit tanda tak percaya yakni hari ini 3 November 2012  bersamaan  18 Zulhijah rasa dah macam alim sangat bila sebut tahun islam ni.hihi. , genaplah umur ain 23 tahun. eh tipu. 20 tahun tau. sila take note tampal depan pintu bilik masing masing


Alhamdulillah. dah besar rupanya angka usia ain, walaupun perangai dan tabiat ain masih belum besar. sangat tak tolenrasi mereka berdua, haissh! maka jadilah ain seorang budak besar berbadan kecik yang separa matang.

Kek feveret ain, choc indulgence rembat gugel T_T

menjadi kebiasaan, pada hari lahir masing masing kemain eksaited hapdet entri pasal hari lahir lah, supraise party lah, birthday kek lah, present lah, baling tepungtelurhanyircamharem lah dan macam macam lah. lah - untuk mention perkara yang sering menjadi rutins (plural tanda banyak.hihihi) hari lahir.

ain pun tak ketinggalan setiap perkara semua tu tatkala sambut birthday.....kawan-kawan.

ok. fine.
tskk.


di hari lahir ain pulak, lepas subuh, adik adik sental bijik mata tengok tivi. ain terus mengensot tempek mata ke screen laptop. breakfast roti canai tepi jalan. kemas dapur. ibu pergi kerja. ayah start motor pergi jumpa kawan. macam biasa, macam hari hari sebelumnya. macam hari rabu, khamis, jumat.

macam 3 November tahun tahun tahun (3kali tahun) sebelumnya jugak. hambar. nothing spesial sambut birthday kat unibesiti. tak de baling tepung, takde supraise party, tak de kek, tak de hadiah, takde wish. tskk. tskk sekali lagi T_T
 
renteten itu, untuk membangkitkan semangat hari lahir, dengan harapan tahun ni nak sambut hari lahir dengan famili. ain pun buat lo'lok(tiputipu) berdialog dengan adik ain yang bongsu,


nisa, taw tak hari nie hari apa? nada heppy kemain

hari sabtu la, kenapa?

-..-"
yela, berapa hari bulan?

3hb-11 lah

k. phine. adikku. tsk. tsk. tsk :'(

***

apa pun, ain nak ucapkan gerombolan terima kasih kepada yang tak putus putus wish birthday ain di wall yuyu, page dan twitter yuyu. yang sentiasa jadi tulang belakang hidup ain, nanti claim kiss ikhlas dengan lipstick merah makngah ain untuk korang. 

31 sayang Ain Dzaya ♥:

hananhadila berkata...

sanah eh wa !! :D may Allah bless u always :)) P/s::bagi laa kek tuu :P

hananhadila berkata...

sanah eh wa !! :D may Allah bless u always :)) P/s::bagi laa kek tuu :P

shuhadaothman berkata...

Selamat hari tua ain! Semoga panjang umur, murah rezeki & bahagia selalu ^^

Meh sini nak baling telur ! Hihi :P

Khairul Bariah Salleh berkata...

happy birthday...wish all the best for you...:-)

Chic Na berkata...

happy birthday ain. siannya dia. tak baik sedih2 di hari lahir. dpt wish dr kawan2 pun dah special tau. :)

laskar pelangi berkata...

Happy birthday ;')

♥Nur Ayuni Khalib berkata...

Sanah Helwah ♥.Semoga,dengan pertambahan umur ni,you'll become a Great and Precious Muslimah. May you have many such occasions in your life. InshaAllah

Cik Nur berkata...

selamat ulangtahun kelahiran..

Cik Aini berkata...

hepi besday Ain..
moga Allah permudahkan segala urusan..
hepi2 sokmo ye :)

nti mintak adiah kat Kina tau..dia cakap nk kasi.hahahaha

Herma Julianny berkata...

eh, happy belated birthday ya..=)
semoga panjang umur dan murah rezeki..

Crafty Nieya berkata...

yuhuuu!lame ta singgah sini ;D
happy birthday kak ain !!!
sanah helwa ! selamat hari lahir !
may Allah bless you ! wish you good luck in whatever you do.
huhu. this year, kite kena prank tepung dgn kawan.naseb baik tade tepung. fine. klw kat rumah tadee pape yg spesel pun :D

are_lin@yu berkata...

happy 20 years ain.moga shla impian ain trcapai ya..mda g tu.hehe...ayu tua 3 thn jah...

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

hepy besday ain..moga panjang umur murah rezeki :-)

sueMUNCET berkata...

Happy Birthday!

po_oh ~montel~ berkata...

Happy belated birthday ain ...
meh sini jumpe eycha nanty kite pasang speaker nyanyi tok ain ..

Ain Dzaya berkata...

@hananhadila measeyy hanan!

Ain Dzaya berkata...

@shuhadaothman meh sini ain baling tepung kat shu..:p

Ain Dzaya berkata...

@Khairul Bariah Salleh thanks kak :) doakan yang baik2 untuk ain ..

Ain Dzaya berkata...

@Chic Na wish pun dah memmadai :)

Ain Dzaya berkata...

@laskar pelangi measeyy :)

Ain Dzaya berkata...

@♥Nur Ayuni Khalib thanks for best doa ayuni :)

Ain Dzaya berkata...

@Cik Nur thanks cik nur :)

Ain Dzaya berkata...

@Cik Aini measeyy...da tgok dah hadiah kina tu...nak nanges laaa....

Ain Dzaya berkata...

@Herma Julianny thanks sis :)

Ain Dzaya berkata...

@Crafty Nieya bestnyer dpt prank..ain ta dapat pun :(

Ain Dzaya berkata...

@are_lin@yu insyaallah :)

Ain Dzaya berkata...

@Wanieys a.k.a IbuQalief measeyy :)

Ain Dzaya berkata...

@po_oh ~montel~ouch! terharunyer :)

9n0L4 berkata...

hepi belated befday ain. stay cute ehhhh. :)

Si Matatajam berkata...

Hepi Belated Besday Ain..

Dayana Bahar berkata...

Hepi belated birthday ain... tak lma lgi dapat kunci kbbsn yer..